Viser 1-29 af 29 element(er)

Hos Watertrade kan du altid købe CO2 flasker online til de bedste priser. Når du køber CO2 online hos Watertrade før klokken 12, så får du allerede kulsyrepatronerne leveret den næste dag. Med os skal du aldrig undvære lækkert danskvand direkte fra vandhanen. Vi har et stort udvalg af CO2 flasker og kulsyrepatroner i forskellige størrelser. Vores CO2 flasker er kompatible med de fleste vandanlæg. Er du i tvivl om hvilke kusyrepatroner du skal købe, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

CO2 flasker

Viser 1-29 af 29 element(er)

CO2 engangsflasker

Viser 1-29 af 29 element(er)

CO2 / kulsyreflaske Startsæt

Viser 1-29 af 29 element(er)

CO2 refill - Ombytning og genopfyldning

Viser 1-29 af 29 element(er)

CO2 patroner

Viser 1-29 af 29 element(er)

Køb nemt opfyldning af din CO2 flaske eller kulsyrepatron online

Hos Watertrade kan du altid få en CO2 beholder til en skarp pris. Alle CO2 beholdere og tilbehør er på lager og vi kan sammensætte den mest fornuftige pakke til dig.

En CO2 beholder kan benyttes til at lave vand med brus, herunder sodavand eller danskvand. Vi kan bl.a. anbefale vores CO2 flaske på 2 kg, da du med denne beholder får mest ud af dine penge.

Med en CO2 flaske 2 kg kan du nemt og hurtigt genopfylde din CO2 flaske, fbeholder eller kulsyrepatron. Du skal altså ikke ud og købe en ny beholder, men blot sende den til os, og så tager vi os af genopfyldningen.

Hos Watertrade kan du finde mange forskellige CO2 beholdere, flasker og kulstyrepatroner, som kan genopfyldes, hvilket kan gøres nemt og hurtigt. Tag et kig her på siden og se en af vores mange varianter af CO2 beholdere, herunder vores populære CO2 flaske 2 kg.

Køb CO2 flaske online på op til 2 kg hos Watertrade

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i vandløsninger til både private og kontorer. Er du træt af en lille CO2 beholder til din vandkøler? Så er du kommet til det rette sted. Du kan nemt finde en CO2 flaske til en god pris og som varer længe. Vores CO2 flaske 2 kg varer længe, og du kan derfor få glæde af CO2 beholderen i lang tid.

Hos Watertrade kan vi løse dit problem, og du kan spare en del tid og penge hos os. Du kan finde en CO2 flaske 2 kg beholder, som passer til netop dit behov, og du kan finde dem på vores webshop. Vi er altid klar på at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os eller chatte med os direkte på vores webshop.

Erfaring og viden omkring CO2 beholdere, flasker og kulstyrepatroner på helt op til 2 kg

Hos Watertrade har vi en god erfaring og bred viden inden for CO2 flasker og ombytning af GROHE kulsyrepatroner, hvorfor vi også vil vide, hvad du har brug for i netop din situation. Det betyder samtidig, at vi har udvalgt de bedste CO2 beholdere til dig, eks. Vores CO2 flaske 2kg , så du er sikker på kun at få de bedste produkter.

Disse fakta vil samlet set give dig den fordel, at vi har mulighed for at kunne rådgive dig frem til den rette CO2 flaske 2 kg beholder. Vi hjælper dig ud fra dine krav om en CO2 flaske, herunder har vi fokus på dine behov og ønsker. Med vores erfaring ved vi ligeledes, hvilken investering du bør gøre for at få det ønskede resultat.

Er det første gang du køber en CO2 beholder, kulsyrepatron eller CO2 flaske på 2 kg?

Hvis det er første gang at du køber en CO2 flaske 2 kg beholder, så vil vi anbefale at du køber vores CO2 startsæt kulsyreflaske. Her betaler du både for beholderne og indholdet. Du kan også prøve en engangs CO2 flaske og se, om det er noget for dig. Fremover kan du benytte dig af vores ombytning af en CO2 flaske. Her skal du blot sørge for at returnere de tomme beholdere, når du køber en refill pakke.

Vi sender dig nye beholdere inkl. Et returlabel til brug for returnering af dine tomme beholdere. Du betaler altså kun for selve CO2-indholdet, da du bytter med dine tomme CO2 beholdere. Når du skal begynde at supplere med vores refiller, så kan vi anbefale vores CO2 flaske på 2 kg, da du her får meget for pengene. Mængden af CO2 er tilpas stor, og den varer i lang tid. Derudover, tilbyder vi altid en opfyldning af din CO2 beholder, så du aldrig løber tør for CO2. Nemt, hurtigt og ligetil.

GROHE blue kulsyre – CO2 online i høj kvalitet

Er du glad for danskvand? Så er du ikke alene! Et koldt og lækkert glas vand med bobler er noget af det bedste til ganen på varme dage, såvel som efter en lang arbejdsdag. Og når vi nu skal drikke så meget væske hver dag for at holde vores krop sund og hydreret, hvorfor så ikke forkæle os selv med den bedste drikkeoplevelse?

Med vores GROHE kulsyrepatron kan du lave din helt egen hjemmelavet danskvand direkte hjemme i dit eget køkken. Vores GROHE Blue kulsyre kan både indstilles til let/blid og meget brusende alt efter, hvor brusende du ønsker dit danskvand. Husk også at købe vores GROHE vandfilter, for lækkert rent og filtreret drikkevand.

Så er det bare at læne sig tilbage og nyde smagen af lækker, brusende og velsmagende danskvand lige fra hanen. Det bedste CO2 online til prisen - bedre bliver det ikke!

Køb CO2 online og skån miljøet med vores GROHE Blue kulsyre

Hos Watertrade går vi ind for at skåne klimaet og bidrage til et bedre miljø. Derfor har vi skabt et smart, effektivt og miljøvenligt returneringssystem. Her kan du ikke bare spare penge og få ny GROHE Blue kulsyrepatroner men også skåne miljøet, da CO2 beholderne genbruges.

Du sender blot dine tomme CO2 flasker ind til os, så fylder vi dem op og sender dem retur til dig. Du betaler altså ikke for nye flasker, men kun for indholdet. Med andre ord skåner du både miljøet og din egen pengepung. Når du køber din CO2 online, kommer flaskerne direkte til dig, så du ikke skal undvære dit danskvand længere tid end nødvendigt. Med vores GROHE kulsyrepatron bliver det ikke nemmere bliver det ikke at nyde lækkert, velsmagende danskvand, mens man samtidig gør noget godt for miljøet.

Derfor skal du forkæle ganen med vores CO2 flaske

Står du og leder efter en hurtig løsning på CO2 online, men ved at du ikke senere skal genopfylde? Så giver det måske ikke så meget mening for dig at betale pant for vores ombyttelige CO2 flasker.

I stedet kan du benytte dig af vores CO2 engangsflasker, hvor kulsyren som altid er billig, og du betaler minimalt for selve flasken. Flasken er til gengæld ikke genanvendelig og kan smides ud sammen med dit sorterede affald.

Hvornår skal jeg bruge CO2 engangsflaske med GROHE Blue kulsyre?

Hvis du skal bruge CO2 til en særlig lejlighed, men ikke bruger det til hverdag, kan det være en idé at benytte sig af engangsflaske. Det kan for eksempel være, at du skal holde fødselsdag og bruge kulsyre til et fadølsanlæg, eller måske eksperimenterer du med hjemmebryg og ved endnu ikke, om det er noget du vil fortsætte med fremadrettet.

Vores engangsflaske er derfor tiltænkt dig, der gerne vil prøve vores GROHE Blue kulsyre en enkelt gang i forbindelse med en særlig anledning. Hvis du ønsker at fortsætte med din GROHE kulsyrepatron efterfølgende, så anvender du blot de medfølgende returneringsblanketter. Nemmere og mere ligetil bliver det ikke at bestille CO2 online!

Køb CO2 flaske online og få 100% rent drikkevand med i dit køb af din GROHE kulsyrepatron

Vil du gerne have den ultimative drikkeoplevelse, hver gang du åbner hanen? Og samtidig sikre dig at dit drikkevand er 100% rent? Så anbefaler vi, at du køber vores GROHE filter sammen med din Grohe kulsyrepatron.

Selvom det danske vand er en del renere end mange andre landes, så viser en rapport fra DANVA, at det danske drikkevand indeholder medicinrester fra antibiotika, antidepressiver, hormonstoffer, antiinflammatoriske midler og medicin mod hjerte-kar-sygdomme.

Derudover indeholder det danske drikkevand også sprøjterester, og rester fra tungmetaller, samt klor og kalk. Alt sammen stoffer der enten er skadelige og/eller som ødelægger din smagsoplevelse, når du drikker vand fra vandhanen.

Fuldend din smagsoplevelse med vores CO2 flasker

Med Watertrades kulsyrepatron fra GROHE og GROHE vandfilter kan du både effektivt sikre dig og din familie 100% rent og velsmagende drikkevand. Køb vandfilter og CO2 online hos Watertrade.

Køber du vores filter sammen med din GROHE Blue kulsyre kan du derfor slå to fluer med ét smæk og både få lækkert brusende danskvand som er fri for skadelige stoffer, der ikke er blevet filtreret ordentligt.

Samtidig får du filtreret kalken fra, som er den store synder, når det gælder kalkpest på dine glas. Du kan derfor vaske dine glas op i hånden med god samvittighed uden at frygte grimme, snuskede hvide pletter fra overskydende kalk.

Har du spørgsmål til vores CO2 flasker?

Hos Watertrade er vores kunders tilfredshed vores absolutte første prioritet. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores CO2 flasker eller andre produkter på vores webshop. Det kan f.eks. være at du har spørgsmål til nogle af de mange reservedele vi forhandler på shoppen.

Vi sidder klar på chatten alle hverdage mellem 09-16, og du er også velkommen til at ringe ind til os. Så gør vi vores bedste for at rådgive dig på bedste vis, så du får den løsning, der passer lige til dine behov. Har du ris og ros modtager vi også gerne dette med kyshånd. Vi vil altid gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

CO2 flaske pris

Hvad koster CO2 flasker egentlig? Prisen på CO2 flasker afhænger af mange ting. Både hvor du køber den, hvor stor en CO2 flaske du skal bruge, og om CO2 flasken er genopfyldelig. Er den det, betaler du kun for indholdet da selv flasken genbruges. Du kan købe CO2 ombytning her, samt se prisen for CO2 flaske genopfyldning.

Om Watertrade

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe CO2 flaske priser.

Vores indkøbere sørger for, at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU, og at vi altid er skarpe på prisen. Vores CO2 flasker kan ombyttes, og du kan derfor hjælpe til et bedre miljø. Du kan læse om vores ombytning af CO2 flasker her på siden.

Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde CO2 online, de har behov for. Derfor har vi lavet ombytningsservicen, som fokuserer på både miljøet og vores kunders ønsker.

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille CO2 flasker, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme flasker til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade CO2 fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

Ingen konto? Opret en her