Watertrade blev etableret i 2019 med ønsket om at levere en grønnere og mere brugervenlig vandløsning til private såvel som erhvervskunder i Norden. Vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring i installation af både GROHE Blue og GROHE Red anlæg, så vi har set og prøvet det meste.

Netop derfor bryster vi os også af at vi kender til alle de små tips og tricks der medvirker til at vandanlæggene bliver installeret på den mest optimale måde og fylder mindst muligt i skabene, hvad end det er derhjemme eller på arbejdspladsen. Denne viden bygger på mere end +500 installerede anlæg i hele Danmark. Læs mere om installation af GROHE Red og installation af GROHE Blue her.

Med servicen i højsædet!

Vi ved at du og de fleste af vores kunder sandsynligvis ikke er eksperter i vandanlæg. Derfor har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at guide og vejlede vores kunder i netop dette. Dette gælder både hvis du skal købe et helt nyt GROHE Blue Professional anlæg, leder efter den helt rigtige GROHE Red reservedel eller noget helt tredje.

Hos Watertrade har vi fokuseret vores indsats på at yde en god og kvalificeret service, have altid skarpe priser, hurtig levering samt hjælp til installation og service af GROHE anlæg til vores kunder.

Genanvendelse og bæredygtighed

Watertrades vandsystemer mener vi er et stort skridt i den rigtige retning for netop at bremse/stoppe produktionen af engangsvandflasker. Med et GROHE Blue anlæg i hjemmet eller på arbejdspladsen, kan der spares meget plastik, da du nu kan få danskvand direkte fra hanen, og ikke behøver købe danskvand og sodavand på flaske.

Samtidig har vi stort fokus på genanvendelse. Derfor har vi lavet et smart og simpelt ombytningssystem af CO2 flasker. På den måde bliver CO2 ejendomsflaskerne genanvendt. Ikke nok med at det bidrager til mere bæredygtighed, så er der også penge at spare for vores kunder, da man ikke betales for selve flasken, når denne genanvendes.

Dertil sørger vi også for at GROHE filtre, vandhaner mv. bliver genbrugt. Du kan læse mere om hvilke bæredygtige tiltag vi har hos Watertrade på vores side om bæredygtighed her.

Sammen kan vi forhåbentlig fremme den grønne omstilling og tage ansvar for vores forbrugsvaner.

Vi ser frem til at behandle din ordre! Har du spørgsmål eller feedback til vores side, produkter eller services så sidder vi klar på chatten.

-Teamet bag Watertrade ApS

Ingen konto? Opret en her