Viser 1-17 af 17 element(er)

Hos Watertrade forhandler vi CO2 flasker til gode priser, så du kan få danskvand direkte fra hanen. Hos os finder du CO2 flasker til GROHE Blue, men vores CO2 patroner kan også bruges i din sodastream mv. Vi sikrer at du altid har friskt brusende danskvand klar til at drikke.

Du finder et bredt udvalg af CO2 flasker i vores sortiment. Vi sælger både mindre 425 g CO2 flasker, 2kg CO2 flasker og 3,75 kg CO2 flasker. Her er du altid garanteret de bedste priser. Har du nogle spørgsmål til vores produkter så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice så du også kan få GROHE danskvand i hanen. 

425 gram

Viser 1-17 af 17 element(er)

2 kg

Viser 1-17 af 17 element(er)

3.75 kg CO2 flasker

Viser 1-17 af 17 element(er)

Kæmpe køb

Viser 1-17 af 17 element(er)

Få GROHE danskvand i hanen med CO2 flasker

Køb dine CO2 flasker hos Watertrade. Her finder du et stort udvalg af CO2 flasker i den bedste kvalitet. Når du køber dine GROHE CO2 flasker hos os, kan du også benytte vores fordelagtige ombytningsservice, som du kan læse mere om her.

Vi har CO2 flasker i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis den størrelse der passer til dit GROHE anlæg, sodastream, fadølsanlæg mv. Du finder 425 g CO2 flasker, 2 kg CO2 flasker og 3,75 kg flasker. Du kan købe flaskerne i pakker med flere for en ekstra fordelagtig pris.

Har du nogle spørgsmål til hvilken CO2 flaske der passer til dit behov, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at rådgive dig i hvilke flasker der matcher dine behov.

Omdan kuldioxid til kulsyre med CO2 flasker

I dagligtale kaldes kuldioxid (CO2) i vand for kulsyre. Kulsyre er en kemisk kombination, der indeholder gassen kuldioxid. Kulsyren dannes i det at kuldioxid reagerer med en vandig opløsning. Når der produceres drikke med brus i, som sodavand, danskvand, så presses der under højt tryk kuldioxid ned i den vandige opløsning. Derfor er det altså muligt at danne lækre brusende bobler med CO2 flasker, da der under højt tryk presses kuldioxid ind i vandet.

Du kan bruge CO2 flasker til dit GROHE Blue anlæg, så du altid kan tage et glas iskoldt GROHE danskvand. Dog er vores CO2 flasker også til dig der mangler CO2 patroner til din Sodastream, har lejet et fadølsanlæg til weekendens fest eller noget helt andet.

Få de bedste priser på GROHE CO2 flasker til GROHE danskvand

Hos Watertrade har vi mange års erfaring med at levere vandløsninger til både private og erhvervskunder. Vi tilbyder installation af dit GROHE blue anlæg, ombytning af tomme CO2 flasker, service af vandanlæg og meget mere. Alt sammen til de bedste priser. Du kan få nye CO2 flasker helt ned til 174,75 kr./stk hos os. Der er mange penge at spare ved at benytte dig af vores fordelagtige mængderabatter. Ombytningsprisen er under 100 kr. pr. flaske! Det behøver ikke at være dyrt at få GROHE danskvand direkte fra hanen.

Vi har et stort udvalg af CO2 flasker i forskellige størrelser, så du vil altid kunne finde en CO2 flaske, som passer til netop dine behov. Er du i tvivl om hvilke CO2 flasker du skal købe, så hjælper vi med at guide dig til det rigtige valg. Med vores store ekspertise og kæmpe produktudvalg, kan du være sikker på at finde lige præcis det som du mangler på vores webshop.

Brug CO2 flasker til GROHE Blue kølere

Hos Watertrade kan du ikke kun købe CO2 flasker, du kan også købe vandanlæg, som kan bruges med CO2 flaskerne. Du kan både købe GROHE Blue Home og GROHE Blue Pro anlæg hos os så du kan få GROHE danskvand direkte fra hanen.

Vi anbefaler generelt GROHE Blue Home til husstande med op til fire personer. GROHE Blue Pro anbefaler til husstande med mere end fire personer samt arbejdspladser. Begge kølere er designet til at passe med forskellige typer af filtre samt CO2 flasker. Tilslut blot anlægget til GROHE Blue hanen, så får du afkølet og brusende GROHE danskvand direkte fra hanen. Du kan endda selv vælge hvor meget brus du ønsker i vandet.

Du kan bruge de mindre CO2 flasker til GROHE Blue Home anlæg, mens de større CO2 flasker passer til GROHE Blue Pro anlægget. Vores CO2 flasker virker også til andre anlæg, som f.eks. Quooker, Sodastreams mv.

Få leveret CO2 flasker direkte til døren

Bestil dine CO2 flasker hos Watertrade, og få dem leveret direkte til døren. Hvis du bestiller dine CO2 flasker inden klokken 12:00, modtager du dem allerede næste hverdag. Er du løbet helt tør for CO2 skal du derfor ikke vente længe på at du igen har boblende GROHE danskvand i hanen.

Vi har flasker i alle størrelser fra 425 g til 3.75 kg. Der er altså GROHE CO2 flasker til ethvert behov og enhver husstand i vores sortiment af CO2 flasker. Er du glad for GROHE danskvand anbefaler vi, at du bestiller vores store GROHE CO2 flasker – så går der længere mellem dine refills, og så kan du nyde din GROHE danskvand længere tid ad gangen. Husk at de store flasker kun passer til GROHE Blue professionel anlæg.

Kontakt os med spørgsmål om CO2 flasker

Har du nogle spørgsmål til vores CO2 flasker, og hvordan du nemt og billigt kan få danskvand direkte fra hanen så tøv ikke med at kontakte os. Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe.

Du kan kontakte os på chat alle hverdage klokken 9-16. Ellers kan du ringe til os på telefon 70605313 eller sende en mail med dine spørgsmål på support@watertrade.dk. Vi besvarer altid alle henvendelser indenfor 12-24 timer.

Ingen konto? Opret en her