Viser 1-11 af 11 element(er)

425 gram

Viser 1-11 af 11 element(er)

2 kg

Viser 1-11 af 11 element(er)

3.75 kg

Viser 1-11 af 11 element(er)

Kæmpe køb

Viser 1-11 af 11 element(er)

Er du også blevet fan af Grohe danskvand i hanen?

Har du sendt alle dine Co2 flasker til co2 refill og derved mangler en Co2 flaske som du kan benytte imens, så du ikke løber tør for danskvand? Så er du kommet til det rette sted! Hos Watertrade har vi et stort udvalg af Co2 flasker og gode Co2 online priser, som du let og enkelt kan benytte, imens dine tomme flasker bliver genopfyldt, så du kan få danskvand i hanen igen.

 

Vi har flasker i størrelsen fra 425g til 3.75kg. så du kan altid finde netop den Co2 flaske som passer til dit behov. 

Ydermere, kan du bruge vores Co2 flasker til vores Grohe Blue vandanlæg. Mulighederne er store, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde netop den grohe Co2 flaske, som dækker dit behov – og du kan få dem til en skarp Co2 pris.

 

Nedenfor kan du se vores store udvalg af Co2 flasker samt priser på flaskerne.

Disse vandkølere kan køre med en stor grohe Co2 flaske

Hos Watertrade har vi to slags vandanlæg, som du kan bruge med en Co2 flaske. Vi har Grohe Blue Home og Grohe Blue Pro. Du kan finde alle priserne på vores hjemmeside. 

 

Grohe Home anbefales til brug i husstande op til 4 personer, og Grohe Blue Pro anbefales til store hjem med 4+ personer samt til arbejdspladser. De er begge designet til at give dig forskellige typer af filtreret og afkølet vand med en brusende effekt såfremt det ønskes. Find det Grohe anlæg der passer lige til dig og dit behov. 

 

De små grohe Co2 flasker kan benyttes til Grohe Blue Home anlæg, mens de lidt større flasker kan benyttes til Grohe Blue Pro anlæg. Samtidig kan Co2 flaskerne også benyttes til en masse andre typer vandanlæg, da det er med universal tilkobling. Få en god Co2 pris når du handler hos Watertrade. 

Hvem vil ikke gerne nyde frisk afkølet grohe danskvand hver dag?

Få nem adgang til frisk og brusende vand med vores Co2 flasker. Hos Watertrade kan du købe Co2 i forskellige størrelser og til forskellige priser. Vi gør selvfølgelig altid alt for at give dig den bedste service hvis du har spørgsmål omkring vores produkter.

Kuldioxid bliver til kulsyre med vores grohe Co2 flaske

Kuldioxid i vand kaldes i daglig tale for kulsyre. Kulsyre er en kemisk kombination der indeholder gassen kuldioxid. Kulsyre dannes når kuldioxid reagerer med en vandig opløsning.

Når man producerer kulsyreholdige drikke såsom sodavand eller danskvand, presser man under højt tryk kuldioxid ned i den vandige opløsning som skal være under 6 grader celsius. Den vandige opløsning binder dernæst kuldioxiden som bevirker at boblerne bliver i væsken. Det gør de fordi gasmolekylerne opløses og lægger sig mellem vandmolekylerne.

Et meget lille antal af kuldioxidmolekylerne reagerer også med et vandmolekyle og bliver til det der er selve kulsyreboblerne.

 

Forestil dig at kuldioxidmolekylet Co2 fjerner OH fra vandmolekylet H2O. Vandmolekylets andet H sætter sig på et O og så er kulsyremolekylet dannet.


Vores grohe Co2 flaske passer til alle modeller af vandanlæg der findes på markedet. Du skal blot sørge for den rigtige regulator. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til vores Co2 flasker.

Få en god grohe Co2 pris på grohe danskvand

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i vandløsninger til både private og kontorer. Mangler du en Co2 flaske til dit vandanlæg? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde en god Co2 pris hos Watertrade. Se også vores kulsyreflaske startsæt eller kulsyrepatron.

Hos Watertrade kan vi løse dit problem og du kan spare en masse tid og penge. Du kan altid finde den Co2 flaske, som passer til netop dit behov på vores webshop. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig, hvis skulle du have spørgsmål.

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Du kan skrive til chatten på vores webshop eller sende os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig, og rådgive dig om vores kulsyre flaske eller 

Brug din grohe co2 til akvariet 

Har du fisk i akvarie? Fisk er faktisk utrolig følsomme over for vandets pH-værdi (balance mellem syrer og baser). For at gøre akvariet lidt mere livligt, og give fiskenes hjem lidt identitet, er akvarieplanter en rigtig god og hyggelig løsning. 

Men planter, også under vand, lever på CO2, som er en syre, og det gør vandet mere basisk. Forskellige fiskearter trives i forskellige klimaer, men generelt er man på den sikre side med en pH-værdi mellem 5,5 og 8. 

Justér vandets pH-værdi med vores grohe CO2 fra Watertrade

Vand er for fisk, hvad luft er for os. Forestil dig, at luften var sur eller dårlig. Hvis ens akvarievand er blevet for basisk, kan man justere dets pH-værdi nedad ved at tilsætte kulsyre fra flaske, som er en yderst økonomisk løsning, der er fuldstændig harmløst over for fiskene.

Mange tror fejlagtigt, at man på den måde vil forvandle akvarievandet til danskvand, men vand skal under tryk (som på en danskvandsmaskine eller i et Grohe-vandsystem), før det kan optage CO2. 

Benyt trygt vores CO2 flaske til at undgå trætte og dovne eller endda vilde og utilregnelige fisk, der mistrives i et forkert akvarieklima.

Aldrig gå ned på Grohe danskvand

At nyde sit drikkevand er vigtigt, da vi skal drikke mange liter vand i døgnet for at opretholde en sund væskebalance i vores krop. Derfor er det også vigtigt, at vores drikkevand smager godt. 

Er smagen frisk og lækker er det nemmere at vælge over mælk eller sodavanden i køleskabet. Lækre bobler i drikkevandet kan for mange gøre hele forskellen, når man står og skal vælge mellem morgenkaffen eller noget sødt drikkelse til sin mad. Hvem vil ikke gerne nyde frisk, velsmagende Grohe danskvand hver dag?  

Med Watertrade’s Grohe Co2 flasker bliver det ingen sag at komme igennem den anbefalede mængde vand, vi hver dag skal drikke for at holde vores kroppe sunde og hydrerede. 

Det eneste, du skal gøre, er at anskaffe dig vores effektive Grohe Co2 flasker, der kan monteres direkte under din vask. Så kan du få lækker Grohe danskvand derhjemme hver dag – nemt, enkelt og ligetil. Præcis som det skal være, når det handler om at få drukket det væske, ens krop har brug for i løbet af dagen. 

Få Grohe Co2 flasker direkte leveret og nyd Grohe danskvand hver dag

Mangler du det helt rette sted at sikre dig lækre bobler i dit drikkevand? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et stort udvalg af Grohe Co2 flasker, så du nemt og enkelt kan få velsmagende Grohe danskvand hjemme i stuen, så tit du ønsker det.

Vi har flasker i alle størrelser fra 425g til 3.75 kg. Der er altså Grohe Co2 flasker til ethvert behov og enhver husstand i vores sortiment af Co2 flasker. Er du glad for Grohe danskvand anbefaler vi, at du bestiller vores store Grohe Co2 flasker – så går der længere mellem dine refills, og så kan du nyde din Grohe danskvand længere tid ad gangen. 

Få både Grohe danskvand og brug dine Grohe Co2 flasker med vores vandanlæg

Vidste du, at det danske drikkevand ikke er 100% rent? Selvom vi i Danmark er et af de førende lande indenfor rent drikkevand i Europa, er der stadig rester at klor, kalk, tungmetaller, snavs og diverse sprøjterester fra landbruget i det danske drikkevand. Men det kan du med Watertrades Grohe filter gøre noget ved!

Hvis du kombinerer dine Grohe Co2 flasker med vores Grohe Blue vandanlæg kan du både få lækkert Grohe danskvand, samtidig med at du sikrer, at dit vand er 100% rent og fri for skadelige stoffer og sprøjterester. Vores Co2 flasker kan både gå sammen med vores Grohe Blue Home og Grohe Blue Pro.

Vi anbefaler Grohe Home til brug i husstande op til 4 personer, og Grohe Blue Pro anbefales til store hjem med 4+ personer samt til arbejdspladser. Begge vandanlæg er designet til at give dig forskellige typer af filtreret og afkølet vand med en brusende effekt, såfremt det ønskes. 

Få lækker Grohe danskvand med vores Grohe Co2 flasker

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i vandløsninger til både private og arbejdspladser. Du kan altid finde gode Grohe Co2 priser hos os. Er det første gang, du skal prøve hjemmelavet Grohe danskvand? Så start ud med vores startssæt, og se om det er noget for dig – vi lover dig, du bliver glad for dit køb!

Hos Watertrade kan vi løse dit problem og du kan spare en masse tid og penge. Du kan altid finde den Grohe Co2 flaske, som passer til netop dit behov på vores webshop. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig skulle du have spørgsmål. 

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller vil høre om, hvordan vi kan hjælpe netop dig med at få lækkert Grohe danskvand derhjemme. Du kan skrive til chatten på vores webshop eller sende os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Brug din Grohe CO2 flaske til akvariet 

Vi kan andet end trylle lækkert Grohe danskvand frem i de danske hjem. Har du fx fisk i akvarie derhjemme? Så kan du også bruge vores Grohe Co2 flasker til at gøre deres liv bedre. Fisk er utrolig følsomme over for vandets pH-værdi (balance mellem syrer og baser). For at gøre akvariet lidt mere livligt, og give fiskenes hjem lidt identitet, er akvarieplanter en rigtig god og hyggelig løsning. 

Men planter lever på CO2, som er en syre, og det gør vandet mere basisk. Forskellige fiskearter trives i forskellige klimaer, men generelt er man på den sikre side med en pH-værdi mellem 5,5 og 8. 

Justér vandets pH-værdi med Grohe Co2 fra Watertrade

Vand er for fisk, hvad luft er for os. Forestil dig, at luften var sur eller dårlig. Hvis ens akvarievand er blevet for basisk, kan man justere dets pH-værdi nedad ved at tilsætte kulsyre fra en Grohe Co2 flaske, som er en yderst økonomisk løsning, der er fuldstændig harmløst for fiskene.

Mange tror fejlagtigt, at man på den måde vil forvandle akvarievandet til danskvand, men vand skal under tryk (som på en danskvandsmaskine eller i et Grohe-vandsystem), før det kan optage CO2. 

Du kan derfor trygt benytte vores CO2 flaske til at undgå trætte og dovne eller endda vilde og utilregnelige fisk, der mistrives i et forkert akvarieklima. Den oplagte måde at få mere ud af dine Co2 flasker på, du kan mere end blot nyde lækre velsmagende Grohe danskvand. 

Brug vores Grohe Co2 til karbonering af øl

Øl skal helst være rundt, blødt og lækkert i smagen, og hvis du nogensinde har smagt en flad øl eller sodavand, så ved du, at det på et splitsekund ødelægger hele glæden og spændingen ved at gå og passe og pleje sin hjemmebryg i månedsvis. Især hvis du har gået og talt det op over for venner og familie – øv!

Naturlig- eller tvangskarbonering?

Naturlig karbonering i forskellige øltyper er en videnskab i sig selv, men generelt ligger typer som porter og stout i den lave ende ift. CO2-volumen, hvorimod hvedeøl ligger i den høje ende og ale samt lager midt imellem. 

Den højeste CO2-volumen af øl, som man kan nå ved naturlig karbonering, er generelt 1.7, og det rækker normalt kun til porter og stout. Så hvis gerne vil hjemmebrygge hvede, ale eller bare en pilsner, så bliver man som regel nødt til at tvangskarbonere med en CO2 flaske. 

Hæld øllet på fustage, så det kommer under tryk og kan optage kulsyre, og tilsæt til cylinder eller flaske. Nu kan du endelig blære dig over for venner og familie med din hjemmebryggede øl igen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password