GROHE Red reservedele

Viser 1-24 af 24 element(er)

Køb reservedele til GROHE Red her. Du finder alt fra drypkop, GROHE Red kedel, fordelerstrykker og meget mere. Uanset hvilke reservedele du mangler så kan du helt sikkert finde det hos Watertrade. Vi bestræber os på at være din foretrukne forhandler af GROHE Red reservedele, hvorfor vi tilbyder et stort produkt udvalg, gode priser og lyn hurtig levering. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice med spørgsmål til produkter og reservedele. Skriv en mail til support@watertrade.dk, vi svarer altid inden for 12-24 timer.

Få alt i GROHE Red reservedele

Hos Watertrade har vi samlet det bedste sortiment af GROHE produkter. Herunder finder du bl.a. reservedele til GROHE Red, men du kan finde alt indenfor reservedele hos os. Vi har nemlig også et bredt udvalg af reservedele til GROHE Blue.

Selvom GROHE kan kendetegnes ved den fantastiske kvalitet, så kan du ikke undgå at din GROHE Red efter mange års brug og slitage skal have uskiftet dele. Heldigvis behøver reservedele til GROHE Red ikke at være dyre. Vi tilbyder både GROHE Red boiler, GROHE fordelerstykker, perlator og meget mere til de bedste priser. Du finder naturligvis også GROHE Red haner på shoppen, herunder både mono og duo haner i en masse forskellige designs.

Bliv forsikret med Watertrades serviceaftale

Hvis du gerne vil minimere risikoen for pludselig at få brug for reservedele til dit GROHE Red anlæg og du gerne vil sikre dig selv mod pludselig at stå uden kogende vand i hanen, så læs mere om vores GROHE Red serviceaftaler. Vi tilbyder 3 forskellige serviceaftaler til dig. Den første aftale er “Rens” hvor vi årligt kommer ud og renser din GROHE Red boiler mv. og tjekker at alt fungerer.

Den næste aftale vi kan tilbyde er “Service”, hvor vi både kommer og rengører dit GROHE anlæg årligt, men også kommer ud hvis der er nedbrud på dit anlæg. Prisen for denne aftale er kun 2499 kr./året ex. moms. og dækker også GROHE Red reservedele, arbejdstid, fri reparation mv. Til sidst er der vores “Service+” aftale, som dækker alt det samme som vores “Service” aftale. Men her kommer vi og renser dit anlæg hver 6. måned i stedet for én gang årligt.

Køb ny GROHE Red kedel

Hos Watertrade kan du købe alle dele seperat. Skal du have udskiftet din GROHE Red boiler så klarer vi også det. GROHE Red boileren findes i to forskellige størrelser, begge størrelserne kan du finde her på shoppen.

Du kan vælge imellem GROHE Red boiler i M-størrelsen og i L-størrelsen. M-boileren kan give dig op til 3 liter kogende vand på en gang og er 37 cm høj. L-boileren kan give helt op til 5,5 liter kogende vand ad gangen. Skal du bruge store mængder af kogende vand ad gangen er L-boileren derfor det rigtige valg til dig. Dog er den selvfølgelig lidt større for at kunne rumme de mange liter vand og måler 49 cm i højden. Begge boilere har den samme diameter på 21 centimeter.

Få svar på spørgsmål om GROHE Red reservedele

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal bruge til din GROHE Red hane eller kedel, så kontakt os endelig. Vi har hos Watertrade mange års erfaring med GROHEs produkter, og sidder altid klar til at hjælpe dig, med at finde lige præcis de reservedele som du mangler.

Det kan være alt fra en ny drypkop til en GROHE Red blandingsventil. Vi bestræber os efter altid at have lageret fyldt op med alle reservedele til GROHE Red kedel og armaturer. Hvis du bestiller dine varer inden klokken 12 i dag, modtager du dem allerede i morgen.

Hvis du er på udkig efter en bestemt reservedel, som du ikke kan finde på shoppen så tøv heller ikke med at kontakt vores kundeservice. Vi kan til enhver tid kontaktes på mail support@watertrade.dk og svarer altid indenfor 12-24 timer.

Ingen konto? Opret en her