Viser 1-22 af 22 element(er)

Køb de bedste vandfiltre til GROHE vandhane hos Watertrade. Vi forhandler et stort udvalg af bl.a. vandfiltre til vandhanen. Du finder vandfiltre i flere størrelser, så du altid kan være sikker på at finde et vandfilter der passer til dine behov. Derudover kan du også vælge mellem BWT vandfilter, filtre med magnesium og kalk og meget mere. Med et vandfilter til vandhanen får du både renere og mere velsmagende vand. Er du i tvivl om hvilket vandfilter du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på mail support@watertrade.dk eller tlf. 70605313.

GROHE Red filter

Viser 1-22 af 22 element(er)

GROHE Blue filter

Viser 1-22 af 22 element(er)

GROHE Blue RO filter

Viser 1-22 af 22 element(er)

GROHE VANDFILTER

Her finder du de bedste GROHE vandfiltre, så du kan få lækkert og filtreret vand direkte fra vandhanen. Du finder vandfiltre i flere størrelser, så du kan altid være sikker på at finde det vandfilter, som passer perfekt til lige præcis dine behov. Derudover kan du også vælge mellem BWT vandfilter, filtre med magnesium og kalk og meget mere. Med et vandfilter til dit GROHE vandanlæg får du både renere og mere velsmagende vand. Er du i tvivl om hvilket vandfilter du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på mail support@watertrade.dk eller tlf. 70605313. LÆS MERE

GROHE Red filter

 • ANDRE KØBTE OGSÅ GROHE S Filter med filterhoved og tæller GROHE Pure filtersæt
  • Nedsat pris

  GROHE S Filter med...

  Normalpris 2.224,00 kr. -604,00 kr. Pris 1.620,00 kr.

GROHE Blue filter

 • ANDRE KØBTE OGSÅ GROHE S filter & rengøringspatron Bundles
  • Nedsat pris

  GROHE S filter &...

  Normalpris 1.218,00 kr. -69,00 kr. Pris 1.149,00 kr.

GROHE Blue Pure filter

Læs om GROHE's vandfilter 5 trins filtreringsprocess

Når du bruger GROHE's vandfilter får du 100% filtreret drikkevand direkte fra hanen. Ved brug af GROHE vandfiltre sammen med GROHE Blue vandanlæg, kommer vandet igennem fem filtreringstrin, hvor uønskede stoffer som tungmetaller filtreres fra.

De fem trin som vandet skal igennem for at filtreres, kan du se nedenfor:

 • 1Vandet “grovfiltreres” for større partikler som f.eks. sand og støv
 • 2Klorin samt organiske stoffer som pesticider filtreres fra af kulfilter
 • 3Kalk og tungmetaller trækkes ud af en ”ionbytter” i filteret
 • 4Aktiveret kulfilter sikrer bevarelsen af essentielle mineraler
 • 5Finfiltrering af mikropartikler

Med denne simple filtreringsproces får du, alt efter hvilken størrelse filter du bruger, 600-2500 liter 100% lækkert og filtreret drikkevand. Vandet bliver fri for eventuel dårlig lugt, eftersmag af klor, kalk mv. Ikke nok med at det er sundt, så smager det filtrerede vand også bedre. Husk også at få serviceret dit anlæg regelmæssigt, både for at sikre en god vandkvalitet men også en lang levetid for selve anlægget. Du kan læse mere om vores serviceaftaler her.

seemere

Find ud af hvilken størrelse vandfilter der passer til dit behov!

Der er nogle forskellige parametre der er med til at bestemme hvilken størrelse vandfilter du skal købe. Det er bl.a. afhængigt af hvilken type vandanlæg du har. Der er f.eks. forskel på hvis du har GROHE Blue Home eller GROHE Blue Professional. Der findes tre forskellige størrelse af GROHE filter; GROHE S, M, L. GROHE Blue Home er beregnet til privat forbrug i hjemmet hos den lille husstand og er derfor kun kompatibel med filter i størrelsen small. GROHE small filteret kan filtrere 600 liter vand før det skal udskiftes.

GROHE Blue Professional er derimod henvendt til erhverv eller en større husstand og er kompatibel med alle vores filtre. Dette inkluderer filtre i størrelsen small, medium og large.

Hvis vi skal komme med en generel anbefaling til hvilken størrelse filter du skal vælge, så anbefaler vi normalt GROHE small vandfilter til den lille husstand (1-2 personer), medium til en husstand på 3-5 personer og GROHE large vandfilter til den store familie og erhverv.

Uanset hvilket vandfilter du vælger, eller hvilket GROHE anlæg du har, så kan du også finde et stort udvalg af reservedele hos Watertrade såfremt uheldet skulle være ude.

seemere

Find de bedste vandfiltre til GROHE Blue og Red

Når du køber et vandfilter, skal du være opmærksom på om vandfilteret er kompatibelt med dit vandanlæg. Der kan være forskel på filtrene til henholdsvis GROHE Red og GROHE Blue.

Generelt set passer alle vores vandfiltre til GROHE Blue, men det er ikke alle filtre som kan bruges med GROHE Red. Dette gælder bl.a. for GROHE Blue aktivt kul filter. Filtre til GROHE Red skal fjerne kalk fra vandet, hvilket det aktive kulfilter ikke gør. Derfor er dette filter ikke velegnet til GROHE Red. Nedenfor kan du se en oversigt over hvilke filtre som er kompatible med GROHE Blue Home, GROHE Blue Professional og GROHE Red.

seemere

Hvilke GROHE filtre er dit anlæg kompatibelt med?

Nedenfor finder du en oversigt over GROHE Blue og GROHE Red filtre, samt hvilke anlæg de forskellige filtre er kompatible med. Hvilke filtre du skal bruge afhænger af om du feks. har et GROHE Blue Home anlæg, GROHE Blue Pro anlæg, GROHE Blue Pure eller GROHE Red.

GROHE Blue filter i størrelserne S-, M- og L-size

Du kan få GROHE Blue filter i hele tre forskellige størrelser; S-, M-, og L-size. Filtrene bruger en fler trins filtreringsproces, til at fjerne ethvert spor af urenheder fra vandet. Samtidig sikrer filtrerne at vigtige mineraler bevares. I tabellen ovenfor, kan du få et overblik over hvilke af GROHE Blue filtrene, der er kompatible med de forskellige GROHE anlæg.

seemere

GROHE Blue Aktivt Kulfilter

Med GROHE Blue Aktivt Kulfilter er du garanteret forfriskende og velsmagende vand direkte fra hanen. Dette smarte trefasede filter har en kapacitet på op til 3000 liter og fjerner alle uønskede materialer og urenheder. Først filtreres grove partikler som snavs fra. Den aktive kulfiltrering forfiner smagen i vandet, ved at filtrere dårligt smagende stoffer fra.

Og til slut kommer den fine filtrering, som er med til at filtrere selv de fineste og mindste partikler fra. Du skal derfor vælge GROHE Blue Aktivt Kulfilter hvis du er bosat i et område med blødt vand og ønsker at forbedre vandets smag samt at reducere uønskede partikler i vandet. Filteret er kompatibelt med GROHE Blue Home, GROHE Blue Professional og GROHE Blue Pure.

seemere

GROHE Blue Ultrasafe filter

Med GROHE Blue Ultrasafe filteret bliver dit postevand forvandlet til lækkert smagfuldt drikkevand. Vandet bliver helt fri for bly, bakterier og mikroplast.

Ultrasafe filteret er idéelt til områder med meget forurenet vand, da det fjerner selv de mindste partikler. Filteret laver en stærk barriere mod skadelige mikroorganismer og giver dig maksimal renhed og hygiejne, så du trygt kan drikke dit vand, direkte fra vandhanen. Med dette GROHE Blue filter får du det mest velsmagende og rene postevand.

seemere

GROHE Blue Magnesium + Zink filter

Med et GROHE Blue Magnesium og Zink filter får du både velsmagende vand OG sundhedsmæssige fordele.

Med dette GROHE Blue filter bliver der tilført op til 35 mg magnesium og op til 3 mg zink til hver liter vand, du tager fra din GROHE Blue hane. Med dette filter er du altså både sikret velsmagende vand samt en masse mineraler.

I vores skema her på siden kan du se at filteret er kompatibelt med alle vores anlæg. Så det passer altså både til GROHE Blue Pure, GROHE Blue Pro, GROHE Blue Home samt GROHE Red. Så bliver det ikke meget nemmere.

seemere

Kontakt os med spørgsmål

Hos Watertrade har vi en klar ambition om at yde den bedste service til alle vores kunder. Dette ønsker vi at gøre gennem en professionel vejledning og service, så alle får bestilt lige præcis det som de har brug for.

Vi er klar over at ikke alle har kendskab til alle produkterne i vores store sortiment, som dækker alt fra vandfilter, reservedele til både GROHE Blue og GROHE Red, affaldssortering, GROHE Sensia Arena, kulsyrepatron ombytning og meget mere.

Du skal ikke tøve med at kontakte os på telefon 70605313 eller på mail support@watertrade.dk hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi svarer altid på alle henvendelser indenfor 12-24 timer.

Ingen konto? Opret en her