facebook-script
Viser 1-15 af 15 element(er)

Køb de bedste vandfiltre til GROHE vandhane hos Watertrade. Vi forhandler et stort udvalg af bl.a. vandfiltre. Du finder vandfiltre i flere størrelser, så du altid kan være sikker på at finde et vandfilter der passer til dine behov. Derudover kan du også vælge mellem BWT vandfilter, filtre med magnesium og kalk og meget mere. Med et vandfilter til vandhanen får du både renere og mere velsmagende vand. Er du i tvivl om hvilket vandfilter du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på mail support@watertrade.dk eller tlf. 70605313.

GROHE Red filter

Viser 1-15 af 15 element(er)

GROHE Blue filter

Viser 1-15 af 15 element(er)

GROHE Blue RO filter

Viser 1-15 af 15 element(er)

Rens dit vand med GROHE vandfilter til vandhane

Du får de mest effektive og bedste vandfiltre til vandganen. Du kan både få GROHE Blue og GROHE Red hos Watertrade. Med et vandfilter til GROHE vandhaner sikres du imod rester af forurening fra bl.a. kalk, klor, tungmetaller, sprøjtegift fra landbruget mv. og får samtidig 100% rent drikkevand.

Du kan bl.a. købe vores almindelige vandfiltre, der renser dit vand igennem fem filtrerings trin. Vi forhandler GROHE standard filtre i flere forskellige størrelse. Filterne fås i både s, m og l. GROHE vandfilterne har en kapacitet på 600-2500 liter. Prøv også et af vores specialiserede filtre, som du kan bruge til at tilføje ekstra mineraler til drikkevandet. Se f.eks. vores magnesium+zink filter. Der vil helt sikkert være noget der matcher dine behov i det store produktsortiment.

Læs om GROHE vandfilter 5 trins filtreringsprocess

Når du bruger GROHE vandfilter til din vandhane, får du 100% rent drikkevand direkte fra hanen. Ved brug af GROHE vandfilter til vandhanen sammen med GROHE Blue vandanlæg kommer vandet igennem fem filtreringstrin, hvor uønskede stoffer som tungmetaller filtreres fra.

De fem trin som vandet skal igennem for at filtreres, kan du se nedenfor:

  1. Vandet “grovfiltreres” for større partikler som f.eks. sand og støv
  2. Klorin samt organiske stoffer som pesticider filtreres fra af kulfilter
  3. Kalk og tungmetaller trækkes ud af en ”ionbytter” i filteret
  4. Aktiveret kulfilter sikrer bevarelsen af essentielle mineraler
  5. Finfiltrering af mikropartikler

Med denne simple filtreringsproces får du, alt efter hvilken størrelse filter du køber, 600-2500 liter 100% lækkert og rent drikkevand. Vandet bliver fri for eventuel dårlig lugt, eftersmag af klor, kalk mv. Ikke nok med at det er sundt, så smager det filtrerede vand også bedre. Husk også at få serviceret dit anlæg regelmæssigt, både for at sikre en god vandkvalitet men også en lang levetid for selve anlægget. Du kan læse mere om vores servicepakker her.

Find ud af hvilken størrelse vandfilter du skal købe

Der er nogle forskellige parametre der er med til at bestemme hvilken størrelse vandfilter du skal købe. Det er bl.a. afhængigt af hvilken type vandanlæg du har. Der er f.eks. forskel på hvis du har GROHE Blue Home eller Pro. Der findes tre forskellige størrelse af GROHE filter; GROHE s, m og l. GROHE Blue Home er beregnet til privat forbrug i hjemmet hos den lille husstand og er derfor kun kompatibel med filter i størrelsen small. GROHE small filteret kan filtrere 600 liter vand før det skal udskiftes.

GROHE Blue Professional er derimod henvendt til erhverv eller en større husstand og er kompatibel med alle vores filtre. Dette inkluderer filtre i størrelsen small, medium og large.

Hvis vi skal komme med en generel anbefaling til hvilken størrelse filter du skal vælge, så anbefaler vi normalt GROHE small vandfilter til den lille husstand (1-2 personer), medium til en husstand på 3-5 personer og GROHE large vandfilter til den store familie og erhverv. Uanset hvilket vandfilter du vælger, eller hvilket GROHE anlæg du har, så kan du også finde et stort udvalg af reservedele hos Watertrade såfremt uheldet skulle være ude.

Find de bedste vandfiltre til GROHE Blue og Red

Når du køber vandfilter til vandhanen skal du huske at være opmærksom på, om det er kompatibelt med anlægget. Der kan være forskel på filtrene til henholdsvis GROHE Blue og GROHE Red.

Generelt set passer alle vores vandfiltre dog til GROHE Blue anlæg, men det er ikke alle filtrene der passer til GROHE Red. Dette gælder bl.a. for dette GROHE Blue aktivt kul filter. Det aktive kulfilter fjerner ikke kalk, hvilket filtre der bruges til GROHE Red nemlig skal. Derfor er dette filter ikke velegnet til GROHE Red.

Bliv klogere på fordelene ved GROHE vandfilter til vandhanen

Der findes mange fordele ved at investere i et vandfilter til vandhanen. Vores filtre kan bruges både til GROHE Red haner og GROHE Blue haner. Der er naturligvis de åbenlyse fordele som at man bliver fri for skadelige tungmetaller, sprøjterester fra landbruget og klor. Det er dog ikke de eneste fordele, som der findes ved at bruge et GROHE vandfilter.

Med et almindeligt vandfilter, vil du få mindre kalk i vandet. Derfor bliver du også fri for de irriterende kalkrester i glas mv. Når du bruger et vandfilter fra Watertrade kan du straks vinke farvel til de grimme kalkpletter. Faktisk kan du bare lade dine glas lufttørre, uden at der samler sig kalk fra vanddråberne på glassene. Dertil får vandet selvfølgelig også en bedre smag når det renses for kalk, klor, mv.

Kontakt os med spørgsmål

Hos Watertrade har vi en klar ambition om at yde den bedste service til alle vores kunder. Dette ønsker vi at gøre gennem en professionel vejledning og service, så alle får bestilt lige præcis det som de har brug for.

Vi er klar over at ikke alle har kendskab til alle produkterne i vores store sortiment. Mange af vores produkter har enkelte variationer mv., så det kan være svært at vide lige præcis hvilket produkt der dækker dine behov. Især når vi har en side hvor du finder alt fra vandfilter, reservedele til både GROHE Blue og GROHE Red, affaldssortering, GROHE Sensia Arena, kulsyrepatron ombytning og meget mere.

Hvis du har nogle spørgsmål skal du derfor ikke tøve med at kontakte os på telefon 70605313 eller på mail support@watertrade.dk. Vi svarer altid på alle henvendelser indenfor 12-24 timer.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password