Co2 refill - Ombytning og genopfyldning

Viser 1-10 af 10 element(er)

425 gram

Viser 1-10 af 10 element(er)

Grohe Blue CO2 425 gram ombytning( 4 pak )

399,00 kr. -30,00 kr. 369,00 kr.

Spar penge med en CO2 flaske ombytning

Ved bestilling af nye CO2 flasker kan du skåne miljøet ved at ombytte dine CO2 flasker. Du skal derfor sende dine gamle CO2 flasker retur af samme størrelse, som du ønsker i refill. Ved at ombytte dine Co2 flasker, får du dine nye flasker til en god pris, da du kun skal betale for indholdet og ikke beholderen.

 

Det lyder nærmest for godt til at være sandt. Hos Watertrade går vi ind for genanvendelighed af CO2 flasker, og derfor har vi indført et smart system, så du med god samvittighed kan ombytte dine CO2 flasker. Når du ombytter dine CO2 flasker hos os, så får du nye genopfyldte CO2 flasker.

 

Derudover er vores priser på opfyldning af CO2 flasker lavere i forhold til, hvis du køber nye beholdere.

Grohe Co2 refill - Nem og enkel Co2 genopfyldning og Co2 flaske ombytning

Vidste du, at du kan sende dine gamle, tomme CO2 flaske ombytning? Hos Watertrade, tilbyder vi alle vores kunder en Co2 genopfyldning. Det er super nemt og enkelt. Det eneste, du skal gøre, er at sende din gamle flaske tilbage til os. Vi sender dig herefter, den næste hverdag, en helt ny og fyldt flaske. Det eneste, som du skal betale for, er indholdet. Resten klarer vi. Du skal altså ikke betale for den nye CO2 flaske, når du indleverer din gamle flaske. 


Er du i tvivl om vores vandanlægsløsninger, er noget for dig? Så har vi også en super løsning i form af et startsæt, så du kan prøve det af.

Nem Co2 genopfyldning og grohe co2 refill hos Watertrade

Når du køber vores refill pakker, så skal du blot sørge for at ombytte de tomme flasker. Vi sender dig nye CO2 flasker inkl. En returlabel til brug for returnering af dine tomme CO2 flasker. Du betaler altså kun for selve CO2-indholdet, da du bytter med dine tomme CO2 flasker. 

Når du køber vores CO2 refiller, så skal du være særligt opmærksom på, at vi reserverer det fulde beløb for et startssæt. Svarende til både flaskernes og indholdets pris. Såfremt du ombytter dine tomme Co2 flasker inden 14 dage, vil vi kun trække det reserverede beløb for flaskernes indhold – de resterende reserverede penge for flaskernes frigives og vil aldrig blive trukket. 

Hvis du ikke ombytter dine tomme Co2 flasker, vil det fulde reserverede beløb naturligvis blive opkrævet. Du kan læse mere om vores Co2 flaske ombytning her på siden. 

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at ombytte dine Co2 flasker, og hvis du har spørgsmål til hvordan og hvorledes er du velkommen til at kontakte os.

 

Skån miljøet med en Co2 genopfyldning og grohe co2 refill

Vil du være med til at skåne miljøet, så bestil dine nye Co2 flasker hos Watertrade og få en Co2 refill.

 

De danske have er fyldt med tomme flasker og hos Watertrade vil vi gerne minimere spildet af tomme flasker. Vi har gjort det nemt for dig at ombytte dine CO2 flasker med vores retursystem, og så er det da fedt at få en skarp pris på en opfyldning af de nye CO2 flasker.

Co2 refill og refill Grohe blue og red - God opfyldning af Co2 flaske pris 

Vil du gerne gøre noget godt for miljøet, samtidig med du nyder velsmagende boblende danskvand derhjemme? Så er du kommet til det rette sted. At værne om miljøet er utrolig vigtigt for os her hos Watertrade. Derfor har vi udviklet et gennemført og smart Grohe Co2 refill system, som ikke kun gør den nemt for dig som kunde, men som også skåner miljøet når du skal have genopfyldt dine Co2 flasker.

Det eneste, du skal gøre, er at sende dine gamle, tomme Co2 flasker til os. Så ombytter vi dine Co2 flasker for dig. Du får samme størrelse, som du sender til os, og dine nye flasker bliver leveret direkte til din adresse. Nemmere bliver Refill Grohe blue vist ikke!

God pris på din Grohe Co2 refill -  Co2 flaske ombytning og Co2 genopfyldning hurtigt, nemt og effektivt

Udover at gøre noget godt for miljøet, så er der også andre fordele at hente med vores Grohe Co2 refill system. Når du returnerer dine flasker til ombytning hos os, betaler du kun for indholdet og ikke for beholderen. Det kan derfor også betale sig rent økonomisk at returnere dine Co2 flasker til ombytning, da der er mange penge at spare ved refill af din Grohe blue. 

Du kan derfor nyde vores danskvand og købe vores Co2 flasker med god samvittighed, samtidig med du sparer penge hver gang, du skal have en flaske genopfyldt. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Hos Watertrade er vi stolte af at gøre en forskel for miljøet, og vi håber, du vil være med til at gøre en forskel sammen med os med vores Grohe Co2 refill system, når du skal have genopfyldt dine Co2 flasker.

Med  refill Grohe blue systemet, er det nemt at lave Co2 refill

Det eneste, du skal sørge for, når du køber vores Grohe Co2 refill pakker, er at ombytte de tomme flasker. Vi sender dig nye Co2 flasker inkl. en returlabel til returnering af dine tomme CO2 flasker. 

Når du køber vores Grohe Co2 refill skal du være opmærksom på, at vi reserverer det fulde beløb som for et startsæt, som svarer til både flaskernes og indholdets pris. Såfremt du ombytter dine tomme Co2 flasker inden 14 dage, vil vi kun trække det reserverede belb for flaskernes indhold. De resterende reserverede penge for flaskernes frigives og vil aldrig blive trukket.

Hvis du ikke gør brug af Grohe blue refill, vil det fulde reserverede beløb naturligvis blive opkrævert.

Grohe blue refill - Mere miljøbevidst - Co2 genopfyldning nemt og hurtigt med en god opfyldning af Co2 flaske pris

De færreste tænker over, at et højt forbrug kan belaste vores miljø. Men det er faktisk sådan, det fungerer. Høj produktion går hånd i hånd med højt forbrug, og derfor er det utrolig vigtigt at tænke i genbrug for at bidrage til et godt miljø. Hos Watertrade er genbrug et af vores store fokuspunkter, når det kommer til at gøre gode ting for miljøet. 

Vores Grohe blue refill system betyder, at vores tomme flasker ikke ryger i naturen, og at vi ikke behøver at masseproducere mange nye Co2 flasker i, fordi mange af vores kunder vælger at gøre brug af vores Grohe Co2 refill system. Når du køber Co2 flasker hos os, kan du derfor nye frisk, velsmagende danskvand uden dårlig samvittighed. Du sparer både penge og tid, samtidig med al emballage kommer retur i stedet for ud i naturen eller på lossepladsen. 

Det synes vi, er en god måde at skåbe miljøet på, og hos Watertrade er vi stolte af at gøre en forskel, ligesom vi også oplever, at genbrug fylder mere og mere hos vores kunder. Bliv en del af rejsen og bestil din første Co2 flaske hos Watertrade i dag – så betaler du kun for indholdet af dine tommer flasker næste gang, du skal have fyldt op på din kuldioxid, så du kan lave lækkert velsmagende danskvand derhjemme. 

Har du spørgsmål omkring refill grohe blue eller grohe Co2 refill?

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål her på siden? Så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål omkring vores Grohe Co2 refill system, eller hvad du nu ellers måtte have at spørgsmål til vores produkter. Vi sidder klar live på chatten til at tale med dig alle hverdage mellem 9-16, hvor du er mere end velkommen til at skrive til os.

Så vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig så godt som muligt om refill Grohe blue. Er du på udkig efter vores Grohe vandfilter, kan du læse meget mere om, hvordan du nemt og effektivt får 100% rent drikkevand hjemme hos dig, ligesom du også kan læse mere om vores Co2 beholder og vores opfyldning af Co2 flaske pris.

Om os og vores opfyldning af Co2 flaske pris


Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores Co2 flasker kan ombyttes og du kan derfor hjælpe til et bedre miljø. Du kan læse om vores ombytning af Co2 flasker her på siden.Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe priser.

Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde Co2, de har behov for. Derfor har vi lavet ombytningsservicen, som fokuserer på både miljøet og vores kunders ønsker.

Hos Watertrade går vi meget op i, at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille Co2 flasker, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme flasker til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade Co2 fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter, så står vi altid klar på chatten på vores webshop - og ellers er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i filter til vandhanen, kan du finde det i vores webshop. 

Kontakt os derfor blot, hvis du vil vide mere om vores kulsyrepatron eller grohe blue filter.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password