CO2 refill - Ombytning og genopfyldning

Viser 1-10 af 10 element(er)

Hvis du har en GROHE Blue hane derhjemme eller på arbejdspladsen, så ved du at det kræver CO2 flasker at få lækkert brusende vand i hanen.

Dog er det både dyrt og spild af ressourcer, hvis du skal købe nye CO2 flasker hver gang de gamle flasker løber tør for CO2. Derfor tilbyder vi hos Watertrade nem ombytning af CO2 flasker. Bestil dine nye flasker før klokken 12 i dag og modtag dem allerede i morgen. Vi afsender altid dine varer indenfor 24 timer. Spar penge og ressourcer med vores smarte ombytningsservice.

425 gram

Viser 1-10 af 10 element(er)

2 kg

Viser 1-10 af 10 element(er)

3.75 kg CO2 flasker - Ombytning

Viser 1-10 af 10 element(er)

Læs hvordan ombytning af CO2 flasker foregår

Vi garanterer at det er både nemt og hurtigt at få ombyttet dine CO2 flasker hos Watertrade. Dog skal du være opmærksom på om det er GROHE CO2 flasker som du skal have ombyttet.

Har du CO2 flasker fra et andet mærke men vil du gerne benytte vores ombytningsservice?

Så tøv ikke med at kontakte os og så finder vi selvfølgelig en løsning, så du også kan få gavn af vores fordelagtige ombytningsservice. Når du skal ombytte dine CO2 flasker hos os, skal du blot gå ind og bestille samme antal CO2 flasker, som du allerede har samt flasker i samme størrelse, som dem du skal ombytte.

Du kan finde CO2 flasker i tre forskellige størrelser hos Watertrade; 425 g CO2 flasker, 2 kg CO2 flasker og 3,75 kg CO2 flasker. Når du bestiller ombytning af CO2 flasker, sender vi dine nye flasker afsted til dig indenfor 24 timer. Hvis det er din første bestilling så kan du købe et af vores startsæt her.

Vær opmærksom på at når du køber ombytning af flasker, så reserverer vi et beløb på dit kort som pant for de flasker du skal sende retur til os. Dette beløb bliver dog frigjort så snart vi har modtaget dine retur flasker.

Alt du skal gøre for at returnere dine flasker, er at tømme den pakke du har modtaget med nye flasker. I pakken med dine nye CO2 flasker vil du finde en betalt returlabel. Du lægger derfor blot dine tomme flasker ned i pakken, påfører den forudbetalte returlabel og afleverer pakken hos din nærmeste GLS shop. Se vores videoguide til hvordan du ombytter dine GROHE CO2 flasker her.

Spar penge med Refill af dine CO2 flasker

Det er ikke bare nemt og smart at benytte vores CO2 flaske ombytningsservice, det er faktisk også godt for pengepungen samt miljøet. Ved at ombytte dine CO2 flasker, i stedet for at købe nye flasker hver gang CO2 patronerne løber tør, betaler du kun for flaskens indhold. Du slipper dermed for alle de omkostninger der er til selve CO2 beholderen.

Køber du et af vores startsæt, skal du dog være opmærksom på at vi reserverer det fulde beløb, for både indhold og flaske, indtil du returnerer den tomme flaske. I det du sender de tomme flasker retur vil vi trække beløbet for indholdet af flaskerne, prisen for selve flaskerne vil dermed aldrig blive trukket, men kun reserveret på din konto. Ombytter du ikke dine tomme flasker trækker vi naturligvis det fulde beløb for både flasker og indhold.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ombytningsservice, så kan du se de mest almindelige spørgsmål samt vores svar her. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan kontaktes via telefon alle hverdage 9 -16. Ellers kan du altid sende en mail eller kontakte os via vores kontaktformular, vi svarer altid indenfor 12-24 timer.

Skån miljøet med genopfyldning af CO2 flasker

Der findes mange fordele ved at benytte vores ombytningsservice. For det første er der mange penge at spare ved at få ombyttet eller genopfyldt dine CO2 flasker. Dernæste er det også nemmere, da du blot sender dine tomme flasker afsted i samme kasse som du modtager dine nye flasker i. Du slipper dermed for at spekulere over hvordan du slipper af med alle dine tomme CO2 flasker, da de naturligvis ikke bare kan smides ud men skal afleveres på en genbrugsstation.

Hvis alt dette ikke er grund nok til at begynde at genopfylde dine CO2 flasker, i stedet for at købe nye, så findes der heldigvis flere gode grunde. En af dem er selvfølgelig miljøet hvilket også var en af grundene til at Watertrade opstod. For ikke at tage for meget på ressourcerne er det en fordel at genbruge så meget som muligt. Herunder i sær CO2 flasker, som kræver mange ressourcer at producere. Ikke nok med at du skåner miljøet ved at bruge genopfyldelige flasker, så er du også med til at skåne miljøet ved at have en GROHE Blue vandhane. En GROHE vandhane kan være med til at reducere forbruget at dåser og flasker, både hos virksomheder og derhjemme markant. Når du lige pludselig kan få lækkert brusende vand direkte fra hanen, er det nemlig ikke nødvendigt at købe dåser og flasker med danskvand længere hvilket så reducerer forbruget af plastik.

Se vores tilbehør og reservedele til GROHE CO2 refill

Hvis du mangler noget tilbehør eller reservedele til dine CO2 flasker, så se vores store udvalg. Her finder du alt fra rengøringspatroner til at rengøre dit filter, til adaptorer, CO2 regulatorer, greb, fordelerstykker, affaldssorteringssystemer og meget mere.

Vi forhandler skraldespande til affaldssortering, som passer til GROHE Blue home, GROHE Professionel og GROHE Red størrelse M og L.

Husk også at tjekke vores udvalg af filtre, vi forhandler vandfiltre i alle størrelse. Med et vandfilter kan du straks forvandle almindeligt postevand til velsmagende bordvand. Men ikke nok med at det forbedrer smagen, så filtreres alle uøsnkede stoffer også fra. Tungmetaller og selv de fineste pratikler bortfiltreres fx. med et GROHE Red/Blue filter. Filter fås i størrelse s, m og l og vil også reducere kalkindholdet i dit vand.

Få svar på alle dine spørgsmål om CO2 genopfyldning

Hvis ikke du har kunne finde svar på dine spørgsmål omkring vores refill service af GROHE CO2 flasker, så sidder vi selvfølgelig klar til at besvare dine spørgsmål. Vi er altid klar til at hjælpe på chatten i alle hverdage klokken 9-16. Så vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf.: 70605313, sende en mail til support@watertrade.dk eller kontakte os via vores kontaktformular. Vi svarer altid på alle henvendelser indefor 12-24 timer.

Hvis ikke du har nogle spørgsmål, så bestil dine CO2 flasker i dag og modtag dem indenfor 1-2 dage. Bestiller du inden klokken 12 i dag, så modtager du allerede dine varer i morgen. Vi leverer direkte til din nærmeste GLS shop. Du kan også vælge at få pakken omdelt direkte til din firma adresse eller privat adresse. Så bliver det ikke nemmere.

Ingen konto? Opret en her