facebook-script

CO2 regulator

Viser 1-8 af 8 element(er)

Køb en CO2 regulator for at opnår en nøjagtig dosering af CO2 til dit vandanlæg. Med CO2 regulatoren kan du styre mængden af CO2, som der tilføres til dit vand anlæg. Dette gælder uanset om du har et GROHE anlæg, Quooker Cube mv. Hos Watertrade finder du et stort udvalg af CO2 regulatorer, som er designet til at passe til forskellige størrelser CO2 flasker.

CO2 regulator 8 mm

599,00 kr.

Læs hvad en CO2 regulator er

En CO2 regulator er en enhed, der bruges til at regulere og dosere mængden af CO2, der frigives fra en CO2 flaske til dit vandanlæg, som f.eks et GROHE Blue Home vandanlæg.

Regulatoren består typisk af en manometer, en nåleventil og en tilslutning til CO2 flasken. Med en CO2 regulator kan du nøjagtigt justere mængden af CO2, der tilføres dit udstyr, og sikre optimale driftsbetingelser. Det er vigtigt at vælge en CO2 regulator, der passer til den størrelse og type af CO2 flaske, du har. Hvis du er i tvivl om hvilken CO2 regulator som passer til dit udstyr, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Sådan vælger du den rigtige CO2 regulator

Når du vælger en CO2 regulator, er det vigtigt at tage hensyn til størrelsen og typen af dine CO2 flasker og dit udstyr. Det er også vigtigt at vælge en regulator med den nødvendige kapacitet til at levere den mængde CO2, der kræves til dit udstyr. Hos Watertrade tilbyder vi et bredt udvalg af CO2 regulatorer, der er designet til at passe til forskellige størrelser og typer af CO2 flasker, og som kan opfylde dine behov.

Skift til 2 kg CO2 til Quooker Cube med CO2 regulator

Har du lige nu Quooker Cube, hvortil du bruger 425 gram CO2 flasker? Så kan du købe vores CO2 regulator startsæt til Quooker Cube. Her fra du en CO2 regulator, så du kan skifte til 2 kg CO2 flasker og 3 x 2 kg CO2 flasker.

Når du først har købt vores startsæt, kan du efterfølgende bruge vores CO2 refill når du løber tør for CO2. Med denne service, så bestiller du blot 2 nye 2 kg CO2 flasker. Når ud modtager de nye flasker er der en returlabel med i kassen. Så efter du har pakket de nye flasker ud, lægger du de to brugte CO2 flasker ned i æsken og sender den retur. OBS du beholder selv én CO2 flaske.

Ingen konto? Opret en her