Co2 Startsæt

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

En nem vej til bobler i vandet med en kulsyreflaske

Vil du også gerne have bobler i vandet? Med en kulsyreflaske kan du hurtigt og effektivt få bobler i dit drikkevand. Du kan få kulsyre i en beholder som er nem at arbejde med.

 

Hos Watertrade kan du købe både startsæt samt genopfyldelige kulsyreflaske. Med et startsæt får du det du skal bruge til at kunne lave danskvand. Hvis du i forvejen har startsættet, kan du med fordel bruge vores super brugervenlige refillsystem til din kulsyreflaske.

Forkæl dig selv med en kulsyreflaske

Med en kulsyreflaske kan du forvandle kedeligt postevand om til sprudlende danskvand. Vores kulsyreflasker passer også til vores vandanlæg, Grohe Blue Home, samt Grohe Blue pro. Med et Grohe Blue vandanlæg får dit vand et ekstra pift og du får mere styr på hvad du drikker i forhold til når du køber flaskevand i butikken.

Vand er bedre med bobler - det er opfriskende og sundt.

Byt den tomme CO2 kulsyreflaske, så du kun betaler for kulsyren og ikke CO2 kulsyreflaske

 

 

 

Køb en kulsyreflaske hos Watertrade

 

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i vandløsninger og bobler i vand med kulsyreflaske til både private og kontorer. Vil du gerne have bobler i dit vand? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde en kulsyreflaske til en god pris som passer til netop dit behov. Se mere her på siden.

Hos Watertrade kan vi løse dit problem og du kan spare tid og penge hos os. Du kan altid finde en kulsyreflaske som passer til dit behov på vores webshop. Vi er altid klar på at hjælpe dig så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores kulsyreflaske. Du kan send os en mail eller skrive inde i chatten på vores webshop.  

 

 

 

 

Om os

 

 

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande, for at minimere brugen at plastikflasker samt levere en grønnere mulighed. Med en kulsyreflaske kan du få velsmagende boble vand. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe priser på kulsyreflaske.

 

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på kulsyreflaske prisen. Vores kulsyreflaske kan bruges til mange forskellige formål lige fra fadølsanlæg, sodastream til Grohe Blue anlæg – se også vores CO2 patron.

 

 

 

Derudover bruges kulsyreflasker professionelt i kantiner, virksomheder, kommuner og andre steder hvor der serveres vand med brus. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde kulsyre, de har behov for.

 

 

 

Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige størrelser kulsyreflasker og Co2 patroner, både genopfyldelige flasker og engangsflasker samt vandfilter til vandhanen.

 

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille en kulsyreflaske og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme flasker til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade kulsyreflasker fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

 

 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter står vi altid klar på chatten på vores webshop og ellers er du velkommen til at send os en mail, så finder vi den helt rigtige kulsyreflaske til dit behov.

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password