Diverse tilbehør GROHE

Viser 1-10 af 10 element(er)

Her finder du diverse tilbehør til dine GROHE Blue og GROHE Red anlæg. Du finder f.eks quick fix Essence Eurosmart, BWT fitlerkander, BWT AQA Drink, aquameter og meget mere. Hos Watertrade er vores mål at være din foretrukne GROHE forhandler. Vi er en E-mærket webshop og når du bestiller hos os modtager du altid dine varer indenfor 1-2 dage. Derudover tilbyder vi rådgivning og vejledning i dine GROHE produkter samt service af dine anlæg. Har du spørgsmål til vores produkter, services eller andet så kontakt os på mail support@watertrade.dk eller telefon 70605313.

Køb alt GROHE tilbehør her

Hos Watertrade kan du være sikker på altid at finde et kæmpe udvalg af GROHE produkter til de bedste priser. Dette gælder både hvis du er på udkig efter en GROHE Red hane, produkter til GROHE Blue Pro, eller bare reservedele. Ligegyldigt hvad du står og mangler, så kan du næsten være sikker på at finde det her på shoppen. Og finder du ikke lige det du søger med det samme, står vi klar på både mail og telefon så vi sammen kan finde det du mangler.

Vi stræber efter altid at tilbyde det største udvalg af produkter til de bedste priser samt tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi også alle vores kunder PriceRunner købsgaranti på deres produkter. Læs mere om betingelserne for købsgarantien her.

Bliv klogere på Watertrade

Watertrade er stadig en relativ ny virksomhed som blev etableret i 2020. Virksomheden er stiftet på baggrund af et hul i markedet for nem og smart ombytning af CO2 flasker. Mange både private og arbejdspladser har enten en GROHE Blue, Quooker cube eller Sodastream som naturligvis kræver CO2 for at lave lækkert boblende danskvand. Dog fandtes der ikke nogen nem måde hvorpå forbrugerne kunne genanvende deres gamle CO2 beholdere.

På baggrund af dette og en efterspørgsel efter de kvalitetssikrede GROHE produkter, blev Watertrade dermed etableret. I dag leverer Watertrade CO2 og GROHE produkter til både Danmark, Sverige og Norge.

Ingen konto? Opret en her