facebook-script

GROHE Blue Professional

Viser 1-11 af 11 element(er)

Køb GROHE Blue Professional anlæg hos Watertrade. Her på siden finder du både en GROHE Blue Pro enhed samt alt i reservedele og tilbehør til GROHE Blue Pro anlæg. Du får her en køleenhed der kan nedkøle helt op til 12 liter vand/timen, hvilket estimeres at være nok til ca. 40 personer. Du får også et stort udvalg af forskellige dele til GROHE Blue Pro her på shoppen.

Få drikkevand som du foretrækker det med GROHE Blue Professional

Med et GROHE Blue Pro anlæg slipper du for at købe danskvand på flaske, du får i stedet lækkert filtreret og boblende vand direkte fra hanen. Med GROHE Blue Professional kan du få filtreret og afkølet vand, både med eller uden brus direkte fra din vandhane.

Filtersystemet sørger for at filtrere uønskede stoffer i vandet fra, så du kan få kalkfrit vand med en frisk smag. Du kan selv vælge mellem vand med mild brus, uden brus eller almindelig brus. Alt dette vælger du nemt med et let tryk på armaturets LED-knap. GROHE Blue Pro leverer helt op til 12 liter afkølet vand i timen, hvor GROHE Blue Home kun leverer omkring 3 liter vand i timen. Vandsystemet er nemt at montere og kan installeres uden tilførsel af ekstern rørføring. Dog kræves der ventilationshuller i bunden af køkkenskabet ved installering af et GROHE Blue Pro anlæg samt tilgang til elektricitet. GROHE Blue hanerne er i et smukt og simpelt design. Du kan vælge mellem 3 typer af afkølet vand; Vand uden brus, vand med blide perlende bobler og vand med flere forsfriskende bobler. Alt dette styrer du nemt gennem LED touch funktionen på armaturet. Du kan også tilkoble smartphone/tablet til dit GROHE Blue anlæg, for at holde øje med forbrug og beholdning. Så bliver det næsten ikke nemmere.

GROHE Blue Pro på arbejdspladsen

Er du på udkig efter det perfekte vandanlæg til arbejdspladsen? Så er du landet det helt rigtige sted. Køleenheden kan producere op til 12 liter/timen, hvilket er nok til at forsyne omkring 40 personer.

Med et GROHE Blue Professional anlæg på arbejdspladsen kan i endelig vinke farvel dåser og plast flasker. Det er både en grønnere, billigere og mindre besværlig kilde til danskvand. Husk også at indkøbe filter til GROHE Blue samt CO2 flasker.

Når du køber din CO2 hos Watertrade kan du benytte vores smart CO2 ombytning. Med denne metode sender du dine brugte CO2 flasker tilbage til os, i samme kasse som du modtager dine nye flasker i. På den måde sparer du penge, da du ikke betaler for selve flasken længere. Samtidig er der selvfølgelig også en miljømæssig gevinst, da vi på den måde kan genbruge CO2 flasker og støtte op om den cirkulære økonomi.

Filter til GROHE Blue Professional

Hos Watertrade finder du er et stort udvalg af GROHE vandfiltre så du kan få velsmagende og filtreret vand direkte fra vandhanen. Følgende GROHE Blue filtre er kompatible med GROHE Blue Pro.

Filtreringen sker på forskellige måder alt efter hvilket filter du vælger. Køber du f.eks. vores GROHE Blue/Red S-size filter får du et filter der fjerner bismag, klor mv. fra dit drikkevand, så du i stedet kan nyde velsmagende og rent vand direkte fra hanen. Dette filter fås også i en M-size og L-size. Dertil har vi også et filter til GROHE Blue anlæg med aktivt kul, et filter med magnesium og zink samt vores Ultra Safe filter som filtrerer op til 99,99% af bakterier, mikroplast mv. fra dit vand.

Køb GROHE Blue Pro vandsystem hos Watertrade

Watertrade er grundlagt med udgangspunkt i mange års erfaring med vandløsninger til både private hjem og kontorer. Er du træt af vand med for meget kalk mv. og savner du filtreret og brusende vand? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Du kan her på shoppen købe et komplet GROHE Blue Pro anlæg, som kan forsyne dig med op til 12 liter nedkølet og filtreret vand i timen. Du kan selv vælge om du også ønsker blid, mellem eller kraftig brus i vandet. Vælg også selv et GROHE Blue filter.

Køb dit GROHE Blue Pro anlæg her på siden, så får du nemt og hurtigt nedkølet drikkevand direkte fra vandhanen. Har du ikke behov for så mange liter vand, så kan du i stedet købe et GROHE Blue Home anlæg. Vi lægger vægt på at det skal være hurtigt for vores kunder at få deres nye GROHE Blue Pro anlæg hjem. Derfor har vi kun 1-2 dages levering på alle lagervarer.

Køb reservedele til GROHE Blue Pro

Du kan få et bredt udvalg af reservedele her på shoppen. Både til GROHE Blue men også til GROHE Red og andre GROHE produkter som Sensia Arena m.fl. Du skal derfor ikke lede længe for at finde lige præcis de dele som du mangler. Du finder alt til GROHE her på siden. Hos Watertrade tilbyder vi også serviceaftaler, så vi tager os af al vedligeholdelse og rens af dit GROHE Blue Pro anlæg. Vi tilbyder tre forskellige serviceaftaler, hvoraf den ene blot indebærer en årlig rens af anlægget. Vores andre serviceaftaler inkluderer også alle reparationer af anlæg, og fungerer derfor som en forsikring af dit GROHE Blue Pro anlæg. Vi rykker altid hurtigt ud og udbedrer skader hos vores kunder. Læs mere om vores serviceaftaler her.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password