Co2 patroner

Viser 1-6 af 6 element(er)

Grohe Blue CO2 flaske 425 gram ombytning( 4 pak )

499,00 kr. -100,00 kr. 399,00 kr.

Få danskvand i vandhanen med en kulsyre patron fra Watertrade

Forestil dig den boblende, pirrende og sprudlende fornemmelse på tungen, når kedeligt postevand forvandles til sund og læskende danskvand og hældes lige ned i halsen. Forestil dig så, at du indtager denne sunde, læskende og livsgivende drik uden at bidrage et millisekund til problemet med plastikflasker i havene og skovene. Tværtimod. Forestil dig også at spare penge, mens du opnår alt dette.

Kompatible med alle danskvandsmaskiner

Hos Watertrade tilbyder vi kulsyre patroner til den bevidste forbruger, der søger en sund og miljøvenlig løsning, samtidig med det giver mening rent økonomisk. Vores 425 g-patroner er selvfølgelig direkte kompatible med din Grohe Blue Home eller Pro, såsom Grohe Blue Home men også Aga, SodaStream, Aarke o.lign.

Det tager kun et øjeblik at montere sin CO2 – før blot kulsyrecylinderen ind i åbningen med tuden først og drej mod uret, til den sidder godt fast. Når du skal skifte, drejer du blot den anden vej.

Hvilket antal CO2 patron skal jeg købe?

Hvis du bare gerne vil prøve vores patron af, kan du nøjes med at købe en enkelt. Vores kunder fortryder det sjældent. Er du fast forbruger og gerne vil spare lidt penge, kan du købe 4 eller hele 18 stk. kulsyre patroner ad gangen.

Kulsyre på flaske eller patron – størrelse 425 g, 2 kg eller 3.75 kg?

Køber du ind til kontoret, eller mangler du af andre grunde ikke plads, kan du spare endnu mere ved at købe CO2 på flaske, enten 2 kg eller 3.75 kg. Med et forlængersæt kan du nemt gemme dit Grohe-vandsystem væk i et skab, eller hvor du har plads til det, sammen med en større flaske.

Få 60 liter lækker læskende boblevand pr. patron

Med en 425 g kulsyre patron fra Watertrade monteret på din Grohe Blue Home eller Pro, kan du få op til 60 liter brusende og boblende vand ud af din vandhane for under 200 kr., afhængig af hvilken pakke du vælger. Når du genopfylder CO2 hos os, betaler du kun for kulsyren og ikke for flasken, og vupti kan du få 425 g kulsyre for under 100 kr.

Spar penge med billig danskvand fra Watertrade

Køber man 60 liter danskvand i supermarkedet, svarer det til 120 halvlitersflasker. En sådan flaske koster som regel mellem 5-20 kr., altså 600 kr. for 120 af de ”billige” danskvand eller 2400 kr. for 120 stk. af de dyre.

Vores pris på ca. 100 kr. for 425 g af selve kulsyren, svarende til 60 liter danskvand, giver en pris pr. halve liter danskvand på 0,83 kr. i stedet for de 5-20 kr. i supermarkeder og kiosker. Dette er en besparelse på hele 83% for de billige danskvand og 96% for de dyre.

Dag-til-dag ombytning af CO2 hos Watertrade

Hos Watertrade ved vi, hvor irriterende det er at mangle danskvand som del af morgen - eller arbejdsrutinen. Derfor har vi som nogle af de eneste i hele Norden indført et super brugervenligt ombytningssystem, hvor du kan:

  1. (1) Bestille genopfyldning
  2. (2) Modtage fyldte patroner næste dag ved bestilling inden kl. 12
  3. (3) Sende dine tommer flasker retur (returlabel medfølger)

Du betaler ikke for patronerne – kun for kulsyren! Derved skal du kun købe patroner én enkelt gang, og derefter kan du hurtigt, let og billigt bytte dem hos os.

Skal du kun bruge CO2 til en enkelt særlejlighed, kan du med rette kigge på vores engangsflasker i størrelserne 600 g til 1,1 kg. Her er selve flaskerne selvfølgelig billigere i udlæg, men til gengæld kan de ikke genanvendes.

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe priser.

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores Co2 flasker kan ombyttes og du kan derfor hjælpe til et bedre miljø. Du kan læse om vores ombytning af Co2 flasker her på siden.

Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde Co2 de har behov for. Derfor har vi lavet ombytningsservicen, som fokuserer på både miljøet og vores kunders ønsker.

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille Co2 flasker, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme flasker til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade Co2 fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter, så står vi altid klar på chatten på vores webshop og ellers er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i filter til vandhanen, kan du finde det i vores webshop her

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password