CO2 patroner

Viser 1-6 af 6 element(er)

Hos Watertrade kan du vælge mellem et stort udvalg af kulsyre patroner i forskellige størrelser. Du kan både købe CO2 patroner til din sodastream, GROHE anlæg, Quooker osv. Hvis du jævnligt køber nye kulsyre patroner, kan du med fordel benytte vores kulsyrepatron ombytning. Her sender du dine brugte kulsyre patroner tilbage til os, når du modtager de nye. Har du spørgsmål til vores kulsyrepatron ombytning eller andet så tjek vores FAQ eller kontakt vores kundeservice her.    

Få danskvand i vandhanen med en kulsyrepatron fra Watertrade

Der findes intet bedre end et glas iskold og boblende danskvand. Med Watertrade kan du får danskvand direkte fra hanen. Alt du skal bruge er et GROHE Blue anlæg. Men du nyder dit danskvand kan du tænke på at du har været med til at spare miljøet for plastikflasker. Desuden har du også formået at spare penge. Alt du skal købe for at sikre dig danskvand i hanen er GROHE kulsyrepatroner.

Få Sodastream kompatible CO2 patroner

Hos Watertrade tilbyder vi kulsyrepatroner til den bevidste forbruger, der søger en sund og miljøvenlig løsning, samtidig med at det giver mening rent økonomisk. Vores 425 g-patroner er selvfølgelig direkte kompatible med din GROHE Blue Home eller Pro, men også med mærker som Aga, SodaStream, Aarke o.lign. Du kan altså altid få billige CO2 patroner til Sodastream m.fl. hos Watertrade. Hos watertrade kan du også få kulsyrepatron ombytning.

Det tager kun et øjeblik at montere sin CO2 – før blot kulsyrepatronen ind i åbningen med tuden først og drej mod uret, til den sidder godt fast. Når du skal skifte, drejer du blot den anden vej.

Hvor mange kulsyrepatroner skal jeg købe?

Det afhænger selvfølgelig af hvor stort et forbrug du har, og hvor ofte du vil indkøbe nye GROHE kulsyre patroner. Du kan altid købe en enkelt kulsyrepatron hvis du gerne vil prøve dem, før du køber flere kulsyrepatroner til ombytning. Dog er der penge at spare hvis at du køber nogle af vores pakker med flere kulsyrepatroner, da du her kan få en mængderabat. Se de forskellige CO2 flaske pakker her.

Kulsyrepatron – størrelse 425 g, 2 kg eller 3.75 kg?

Køber du ind til kontoret, eller mangler du af andre grunde ikke plads, kan du spare endnu mere ved at købe CO2 på flaske, enten 2 kg eller 3.75 kg. Med et forlængersæt kan du nemt gemme dit GROHE-vandsystem væk i et skab, eller hvor du har plads til det, sammen med en større flaske. Husk også at du kan benytte vores kulsyrepatron ombytning service. Blive klogere på hvordan du ombytter vores GROHE kulsyrepatroner her i vores FAQ.

Kulsyrepatron ombytning – hvordan foregår det?

Hvis du har et GROHE Blue Home anlæg og derfor skal bruge CO2 flasker kontinuerligt, så bør du købe kulsyrepatron ombytning. Med kulsyrepatron ombytning kan selve flaskerne genanvendes, og du betaler dermed kun for indholdet i flaskerne. På den måde kan du både spare penge og så er det ovenikøbet mere bæredygtigt.

Få 60 liter lækker læskende danskvand med én kulsyrepatron

Med en 425 g kulsyre patron fra Watertrade monteret på din GROHE Blue Home eller Pro, kan du få op til 60 liter brusende og boblende vand ud af din vandhane. Dette kan du få for under 200 kr., afhængig af hvilken pakke du vælger. Når du genopfylder CO2 hos os, betaler du kun for kulsyren og ikke for flasken, og så får du lige pludselig 425 g kulsyre for under 100 kr.

Spar penge på kulsyrepatroner hos Watertrade

Måske tænker du over om det virkelig kan passe at der er penge at spare ved at få et GROHE Blue anlæg. Hos Watetrade har vi derfor lavet nogle simple udregninger, for at illustrere hvor meget der reelt er at spare ved at få et vandanlæg.

Hvis du skal købe 60 liter danskvand i supermarkedet vil det koster omtrent 600 kr. svarende til 10 kr. literen. Dette afhænger selvfølgelig også af hvilken danskvand du køber, det kan gøre både en smule billigere og væsentligt dyrere. Hos Watertrade kan du får CO2 til 60 liter vand for bare 100 kr. med vores 425 g kulsyrepatron. Dette er vel og mærke prisen for CO2 genopfyldning. Men du får altså hos Watertrade i stedet en literpris på 1,66 kr. Det kan altså godt betale sig, at benytte vores kulsyrepatron ombytning.

Så kan du selv vurdere om du helst vil give 10 kr. for en liter danskvand eller 1,66 kr.

Dag-til-dag kulsyrepatron ombytning hos Watertrade

Hos Watertrade ved vi, hvor irriterende det pludselig at løbe tør for CO2 når du bare trænger til et glas iskold danskvand. Derfor har vi som nogle af de eneste i hele Norden indført et super brugervenligt ombytningssystem, hvor du kan:

  1. (1) Bestille genopfyldning
  2. (2) Modtage fyldte kulsyre patroner næste dag ved bestilling inden kl. 12
  3. (3) Sende dine tommer flasker retur (returlabel medfølger)

Du betaler ikke for patronerne – kun for kulsyren! Derved skal du kun købe patroner én enkelt gang, og derefter kan du hurtigt, let og billigt bytte dem hos os.

Skal du kun bruge kulsyre patroner til en enkelt særlig lejlighed, kan du med rette kigge på vores engangsflasker i størrelserne 600 g til 1,1 kg. Her er selve flaskerne selvfølgelig billigere i udlæg, men til gengæld kan de ikke genanvendes.

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe priser.

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores kulsyre patroner kan ombyttes og du kan derfor hjælpe til et bedre miljø. Du kan læse om vores ombytning af kulsyre patroner her på siden.

Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde Co2 de har behov for. Derfor har vi lavet ombytningsservicen, som fokuserer på både miljøet og vores kunders ønsker.

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille Co2 flasker, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme flasker til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade kulsyre fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter, så står vi altid klar på chatten på vores webshop og ellers er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i filter til vandhanen, kan du finde det i vores webshop her

Ingen konto? Opret en her