Viser 1-16 af 16 element(er)

BWT filter til vandhanen er en fremragende måde hvorpå du kan forbedre vandkvaliteten markant. BWT filtrene er designet til at reducere mængden af kalk, tungmetaller og andre uønskede stoffer i drikkevandet. Dette fører både til en bedre smag af vandet og skåner dine køkkenapparater. Uanset om du bruger BWT filter til dit hjem eller virksomhed, vil du opleve de mange fordele ved at have rent, filtreret vand til rådighed.

BWT AQA filter

Viser 1-16 af 16 element(er)

BWT kander

Viser 1-16 af 16 element(er)

BWT Bestmax

Viser 1-16 af 16 element(er)

BWT Bestprotect

Viser 1-16 af 16 element(er)

BWT tilbehør

Viser 1-16 af 16 element(er)

Bliv fri for kalk med BWT filter til vandhanen

Hårdt vand med højt kalkindhold kan være et problem i mange hjem, særligt i nogle områder. Vand med højt kalkindhold forårsager hvide aflejringer på vandhaner og kan skade og slide unødigt på dine køkken apparater. Men med BWT filter (Best Water Technology) kan du slippe af med den uønskede kalk.

BWT filter til vandhanen er designet til at fjerne kalk og uønskede stoffer fra dit drikkevand. Dertil vil BWT filter også forbedre smagen i dit drikkevand, te, og kaffe.

Se bl.a. vores udvalg af BWT Bestprotect og BWT Bestmax filtre. Du vil med garanti kunne finde et filter der passer til dine ønsker og behov.

Tag kaffen til næste niveau med BWT filter

Er du vild med en god kop kaffe, og tester du flittigt den perfekte vandtemperatur, forskellige bønner, afristning osv. så bør du helt sikkert overveje at investere i BWT filter til kaffemaskinen.

Med et BWT filter reduceres kalk, og aroma- samt smagsforstyrrende stoffer fjernes. Dertil udsættes kaffemaskinen ikke længere for kalk, hvilket vil forlænge maskinens levetid. Er der ikke lige plads i køkkenskabe og økonomi til det helt store filtreringssetup så kan du i stedet købe en BWT filterkande.

Investér i dit helbred med BWT filter til vandhanen

BWT filteret er ikke bare en investering i dine køkkenapparaters levetid og lækker smag. Det er også en investering i dit helbred. Kalk kan have en negativ indvirkning på dit helbred og derfor kan et BWT filter mod kalk altså være en fornuftig investering i din sundhed.

Når du køber et BWT filter til vandhanen investerer du i din sundhed, en bedre smagoplevelse og dine køkken apparaters levetid. Er du i tvivl om hvilket filter du skal købe? Så sidder vores professionelle team altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes på både mail, telefon og chatten som du finder nede i højre hjørne. Send os en besked eller giv os et kald, så skal vi nok finde det rigtige filter til dig.

Køb alt til vandlægget hos Watertrade

Du får ikke kun BWT filter hos Watertrade. Du finder også et udvalg af GROHE vandfiltre til GROHE Blue Home, GROHE Blue Pro, GROHE Pure og GROHE Red.

Dertil har vi alt i reservedele til GRROHE Red og Blue. Samt CO2 flasker som kan bruges med bl.a GROHE Blue, Sodastream, Quooker m.fl.

Har du spørgsmål til nogle af produkterne så tøv ikke med at kontakte os. Kontakt os her.

Ingen konto? Opret en her