Viser 1-14 af 14 element(er)

Få kogende vand direkte i vandhanen med GROHE Red armatur. Du bruger sikkert kogende vand mange gange i løbet af dagen uden du overhovedet tænker over det. Men hver gang skal du stå og vente på at elkedlen koger. Med et GROHE Red armatur kan du spare både tid og plads i køkkenet.

Du kan vælge i mellem GROHE Red Mono eller GROHE Red Duo armatur. Mono hanen er til dig der allerede har en vandhane, som du gerne vil beholde hvor Duo hanen kan erstatte din nuværende vandhane.

GROHE Red Duo haner

Viser 1-14 af 14 element(er)

Få øjeblikkeligt kogende vand med GROHE Red armatur

Med GROHE Red armatur får du kogende vand direkte fra hanen. Det er slut med at stå og fylde elkedlen op, vente på at vandet koger, for slet ikke at snakke om den uendelige afkalkning. Når du har et GROHE Red armatur får du kogende vand på et splitsekund direkte fra hanen.

3 fordele ved kogende vand i hanen

  1. Du kan med et GROHE Red armatur med kogende vand nemt og hurtigt blanchere dine grøntsager. Ikke nok med at det er en nem og hurtig måde at tilberede grøntsager på, så bevarer du også grøntsagernes farve og næringsstoffer når du blancherer dem.
  2. Få te og kaffe på et øjeblik. Med en GROHE Red armatur kan du få lave te på et øjeblik, det er lige så hurtigt og nemt som at gå ud og tage et glas vand.
  3. Hold hygiejnen i top med nem og effektiv skoldning. Når du har et GROHE Red armatur får du kogende vand direkte i hanen - så er det ingen sag at holde hygiejnen i top og skolde.
  4. Bedre sikkerhed mod skoldningsulykker. Måske synes du at det lyder risikabelt at have en vandhane med kogende vand i. Hvad nu hvis du får drejet på noget forkert og du eller din børn skolder sig? Det skal du ikke frygte! GROHE Red hanerne har en indbygget børnelås.

Frigør plads på køkkenbordet med GROHE Red armatur

Hvis de førnævnte funktionelle fordele ikke er nok til at overbevise dig om at investere i et GROHE Red armatur med kogende vand, så er der heldigvis flere fordele. Når du får en GROHE Red hane er det slut med at have en klodset elkedel stående på køkkenbordet. Ikke nok med at du får mere plads til andet på køkkenbordet, så får dit køkken også et langt mere minimalistisk og stilrent udtryk.

Vælg mellem GROHE Red Mono og GROHE Red Duo

Når først du har besluttet dig for at få en GROHE Red hane, så skal du bare finde ud af om du foretrækker en Mono hane eller en Duo hane. Vælger du en GROHE Red mono hane, så får du et seperat armatur med kogende vand, som skal monteres ved dit eksisterende armatur. Hvis du derimod køber en GROHE Red Duo hane så får du 2-i-1. Det vil sige at armaturet både kan give kogende vand men også kan bruges som en almindelig vandhane. Vi har et stort udvalg af GROHE vandhaner.

Vælg størrelse på boiler til GROHE Red armatur

Der skal naturligvis en boiler eller kedel til for at du kan få kogende vand direkte fra hanen. Her tilbyder GROHE to forskellige størrelser af boilere som du kan vælge imellem. Du kan både vælge en GROHE Red boiler i det vi kalder M-størrelsen og en i L-størrelsen.

M-boileren kan give dig op til 3 liter kogende vand på en gang og er 37 cm høj. L-boileren kan give helt op til 5,5 liter kogende vand ad gangen. Skal du bruge store mængder af kogende vand ad gangen, er L-boileren derfor det rigtige valg til dig. Dog er denne selvfølgelig lidt større for at kunne rumme de mange liter vand og måler derfor 49 cm i højden. Begge boilere har den samme diameter på 21 centimeter.

Køb alt til GROHE Red på shoppen

Hos Watertrade bestræber vi os efter at være din foretrukne GROHE forhandler. Vi tilbyder derfor et bredt sortiment af tilbehør samt reservedele til GROHE Red produkterne. Du finder også nye boilere eller kedler til din GROHE Red Hane her på shoppen. Bestiller du dine varer inden klokken 12 i dag så modtager du dem allerede i morgen.

Har du nogle spørgsmål omkring vores produkter, hvilke reservedele du skal købe mv., så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Her sidder vores produkt eksperter altid klar til at vejlede og guide dig igennem dit køb. Du kan kontakte os på support@watertrade.dk, vi svarer på alle henvendelser indenfor 12-24 timer.

Ingen konto? Opret en her