Affaldssortering

Viser 1-5 af 5 element(er)

Hos Watertrade forhandler vi et stort udvalg af smarte skraldespande med udtræk, som kan bruges til affaldssortering. Vi har både mindre skraldespande til affaldssortering, som passer til GROHE Blue Home og GROHE Red. Du finder også større skraldespande på shoppen, som passer til blandt andet GROHE Blue Professional. Skraldespandene monteres i gulvet og er rumindelte hvilket gør dem utrolig praktiske. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så kontakt os på mail support@watertrade.dk. Vi svarer altid indenfor 12-24 timer.

Køb affaldsspand med sortering

Her finder du et bredt udvalg af smarte og praktiske skraldespande, som gør det meget nemmere at få sorteret affaldet i en travl hverdag. Det der gør netop disse skraldespande ekstra smarte er at skraldespandene er lavet til at passe i underskabet, sammen med din GROHE Blue eller GROHE Red.

Vi har skraldespande med udtræk, som passer til både GROHE Blue Pro og GROHE Blue Home. Dertil er skraldespandenes udtræk designet, så skraldespandene kan trækkes helt ud og lukker igen med soft-close effekt. Med disse rummelige affaldsspande med udtræk, bliver det altså ikke meget nemmere at få sorteret sit affald.

Find også andet tilbehør til GROHE anlæg

Hos Watertrade er vores mission at tilbyde alle de bedste GROHE produkter, tilbehør og reservedele til de skarpeste priser. Vi har derfor altid et stort lager af alle GROHE favorit produkterne.

Dertil har vi også specialiseret os i at fohandle og ombytte CO2 flasker. Flaskerne kan selvfølgelig bruges sammen med GROHE Blue anlæg, men også til din Sodastream, Quooker mv. Ønsker du at købe CO2 til din Quooker så har vi et fast godt tilbud på 3 x 2 kg CO2 samt en CO2 regulator. Med dette startsæt kan du nemt og billigt skifte de dyrere 425 g CO2 flasker til Quooker Cube ud med vores billige CO2 flasker. Ligegyldigt om du bestiller en ny skraldespand på vores side, CO2 flasker eller noget helt tredje, så kan du være sikker på at få dine varer leveret lyn hurtigt. Vi leverer altid indenfor 1-2 hverdage afhængigt af hvornår du bestiller.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password