Viser 1-59 af 59 element(er)

Skal du have skiftet dele på dit GROHE Blue anlæg? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Watertrade forhandler vi et stort udvalg af reservedele til GROHE Blue. Du finder både CO2 regulator, CO2 adapter, trykindikatorer, køleenheder og meget mere. Hvis du er i tvivl om hvilke dele du skal købe, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan også komme og servicere dit anlæg for dig. Gør brug af en af vores servicepakker, for at sikre dig at dit anlæg altid virker.

Rengøring

Viser 1-59 af 59 element(er)

CO2 regulator

Viser 1-59 af 59 element(er)

CO2 regulator 8 mm

599,00 kr.

GROHE Blue reservedele

Viser 1-59 af 59 element(er)

Find alt i GROHE reservedele

Hos Watertrade finder du alle de reservedele du kan få brug for til dit GROHE anlæg. Du kan bl.a. få et kæmpe udvalg af reservedele til din GROHE vandhane. Se reservedele til GROHE armaturer og GROHE anlæg her. Med vores udvalg af reservedele til GROHE Blue, kan du være sikker på at finde lige præcis den del, som du mangler. Er du i tvivl om hvilken del du mangler, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på support@watertrade.dk. Her er vores produkt eksperter klar til at hjælpe og vejlede dig.

Ikke nok med at du finder et kæmpe udvalg af GROHE reservedele til de bedste priser hos Watertrade, så kan du også få PriceRunner købsgaranti når du handler hos os. Købsgarantien dækker helt op til 50.000 kr., du kan læse mere om købsgarantien i vores handelsbetingelser.

Køb GROHE CO2 regulator adapter

Hvis du står og mangler en CO2 regulator eller en CO2 adapter så finder du det også her hos Watertrade. Du kan få GROHE Home CO2 adapter til de bedste priser her på shoppen. Vær opmærksom på at vores CO2 adaptere sælges seperat. Har du en Quooker derhjemme men vil du gerne købe CO2 her?
Så køb vores smarte CO2 regulator til Quooker cube.

Hold dit GROHE anlæg rent

Udover vores store udvalg af reservedele til GROHE får du også et bredt udvalg af rengøringsprodukter hos Watertrade.dk. Det er nemlig meget vigtigt at holde sine GROHE anlæg ved lige med regelmæssig rengøring.

For at rense dit filter mest optimalt så køb vores GROHE Blue rengørings patron. Denne rengøringspatron renser nemt og effektivt filteret. Det er vigtigt at holde filteret rent for at filteret fungerer og renser vandet optimalt. Dertil er det naturligvis også vigtigt at du udskifter filteret regelmæssigt da dette har en begrænset levetid.

Husk også at købe en adapter til din rengøringspatron her. Du kan købe en GROHE adapter til rensepatron her.

Det sidste produkt som vi ønsker at fremhæve her er GROHE Clean rengøringsmiddel. Du får her 500 ml. rengøringsmiddel med citronsyre i, på en praktisk sprayflaske. Med dette rengøringsmiddel kan du holde dit GROHE armatur kalkfri og skinnende.

Kontakt os med spørgsmål om GROHE Blue reservedele

Er du stadig i tvivl om præcis hvilke reservedele det er du har brug for? Så tøv ikke med at kontakte vores kompetente kundeservice.

Vi sidder altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du får lagt de helt rigtige produkter i kurven. Du kan derfor altid kontakte os vi vores kontaktformular her. Vi kan også kontaktes direkte på telefon 70605313 eller mail support@watertrade.dk. Vi bestræber os efter at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Ingen konto? Opret en her