CO2 / kulsyreflaske Startsæt

Viser 1-7 af 7 element(er)

Hos Watertrade finder du altid et stort udvalg af kulsyreflasker til gode priser. Her på siden finder du alle vores kulsyreflaske startsæt. Startsættene er til dig der ikke har nogle brugte CO2 flasker eller kulsyrepatroner, som du skal returnere. Du finder også et startsæt, som inkluderer en CO2 regulator til brug med Quooker. Når du har haft købt dit første startsæt, kan du efterfølgende benytte vores kulsyreflaske ombytningsservice. Læs mere om vores ombytningsservice mv. i vores FAQ eller kontakt vores kundeservice her.     

En nem vej til bobler i vandet med en kulsyreflaske

Vil du også gerne have bobler i vandet? Med en kulsyreflaske kan du hurtigt og effektivt få bobler i dit drikkevand. Du kan få kulsyre i en beholder, som er nem at arbejde med.

Hos Watertrade kan du købe både startsæt samt genopfyldelige kulsyreflaske. Med et startsæt får du det du skal bruge til at kunne lave danskvand. Hvis du i forvejen har startsættet, kan du med fordel bruge vores super brugervenlige refillsystem til din kulsyreflaske.

Forkæl dig selv med en kulsyreflaske i høj kvalitet

Er du helt vild med danskvand? Så er du kommet til det rette sted! Med en kulsyreflaske fra Watertrade kan du forvandle kedeligt postevand om til sprudlende grohe danskvand på ingen tid. Vores kulsyreflasker passer også til vores vandanlæg, Grohe Blue Home, samt Grohe Blue pro.

Med et Grohe Blue vandanlæg får dit vand et ekstra pift, og du får mere styr på, hvad du drikker i forhold til, når du køber flaskevand i butikken. For lad os være ærlige: Vand er bedre med bobler - det er opfriskende, lækkert og sundt.

Med en grohe kulsyrepatron bliver det ingen opgave at nå sit samlede anbefalede væske indtag, som er vigtigt for vores fysiske sundhed. Særligt ikke hvis du har børn, som ikke nødvendigvis synes, at kedeligt postevand er det fedeste at drikke. Tryl blot lidt lækre bobler i dit drikkevand fra hanen, og voila - så vil dine børn elske at drikke vand!

Lille tip: Put eventuelt lidt saft i danskvandet, så har du lavet hjemmelavet sodavand, som er et endnu større hit hos børn, der er svære at få til at drikke vand.

Returnér dine kulsyreflasker og få dem fyldt op uden at betale for nye flasker

Drikker du meget danskvand? Ingen problem! Med vores smarte og miljøvenlige returneringssystem kan du bytte din tomme Co2 kulsyreflaske, så du kun betaler for kulsyren og ikke vores Co2 kulsyreflaske.

Vores miljøskånende Co2 refill system er designet, så du kun betaler for det, du bruger, og ikke produktion eller afsendelse af nye flasker. På den måde gør du både din hverdag nemmere for dig selv, så du altid har friskt og lækkert danskvand ved hånden, på samme tid med at du gør noget godt for miljøet. Med andre ord, kan du nyde din danskvand med ro i maven - præcis som det skal være.

Køb en kulsyreflaske hos Watertrade

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i vandløsninger og bobler i vand med kulsyreflasker til både private og kontorer. Vil du gerne have bobler i dit vand? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde en kulsyreflaske til en god pris, som passer til netop dit behov. Se mere her på siden.

Hos Watertrade kan vi løse dit problem og du kan spare tid og penge hos os. Du kan altid finde en kulsyreflaske, som passer til dit behov på vores webshop. Vi er altid klar på at hjælpe dig så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores kulsyreflaske eller andre produkter såsom vores grohe vandfilter eller kulsyre patron? Du kan send os en mail eller skrive inde i chatten på vores webshop.

Stort udvalg af kulsyreflasker til mange formål og behov

Kulsyreflasker bruges professionelt i kantiner, virksomheder, kommuner og andre steder hvor der serveres vand med brus. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde kulsyre, de har behov for. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige størrelser kulsyreflasker og Co2 patroner, både genopfyldelige flasker og engangsflasker samt vandfilter til vandhanen.

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille en kulsyreflaske og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme flasker til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade kulsyreflasker fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

Har du spørgsmål til vores kulsyreflaske?

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores kulsyreflaske eller andre produkter, står vi altid klar på chatten på vores webshop. Ellers er du velkommen til at send os en mail, så finder vi den helt rigtige kulsyreflaske til dit behov.

Har du brug for at vi sammensætter flere produkter til dig, så du både får rent drikkevand og lækkert danskvand? Så tøv ikke med at kontakte os. Så rådgiver vi dig på bedste vis, så du ender med de helt rette produkter til lige præcis dine behov.

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande, for at minimere brugen at plastikflasker samt levere en grønnere mulighed. Med en kulsyreflaske kan du få velsmagende boble vand. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe priser på kulsyreflaske.

Vores indkøbere sørger for, at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på kulsyreflaske prisen. Vores kulsyreflaske kan bruges til mange forskellige formål lige fra fadølsanlæg, sodastream til Grohe Blue anlæg.

Ingen konto? Opret en her