Affaldssorteringssystem

Viser 1-4 af 4 element(er)

Hos Watertrade forhandler vi et stort udvalg af smarte affaldssorteringssystemer med udtræk. Disse skraldespande er idéelle til affaldssortering. Vores affaldssorteringssystemer passer både ind under køkkenskabet med GROHE Blue Home og GROHE Red. Du finder også større affaldssorteringssystemer på shoppen, som passer til blandt andet GROHE Blue Professional. Affaldsspandene monteres i gulvet og er ruminddelte hvilket gør dem utrolig praktiske. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så kontakt os på mail support@watertrade.dk. Vi svarer altid indenfor 12-24 timer.

Køb affaldssorteringssystem

Her finder du et bredt udvalg af smarte og praktiske affaldssorteringssystemer, som gør det meget nemmere at få sorteret affaldet i en travl hverdag. Det der gør netop disse skraldespande ekstra smarte er at skraldespandene er lavet til at passe i underskabet, sammen med din GROHE Blue eller GROHE Red.

Vi har affaldssorteringssystemer med udtræk, som passer til både GROHE Blue Pro og GROHE Blue Home. Dertil er skraldespandenes udtræk designet, så skraldespandene kan trækkes helt ud og lukker igen med soft-close effekt. Med disse rummelige affaldsspande med udtræk, bliver det altså ikke meget nemmere at få sorteret sit affald.

Lev grønnere med affaldssorteringssystem

Det er ikke bare dejligt nemt og bekvemt at have et affaldssorteringssystem, det er også grønnere.
Med vores ruminddelte skraldespande til sortering, bliver det langt nemmere at få sorteret affaldet i en travl hverdag. En anden måde at leve en mere grøn hverdag, er ved at investere i et GROHE Blue anlæg. Med dette kan du få danskvand lige fra hanen, og spare en masse plastikflasker. Ombyt også nemt dine CO2 flasker hos Watertrade.

Find også andet tilbehør til GROHE anlæg

Hos Watertrade er vores mission at tilbyde alle de bedste GROHE produkter, tilbehør og reservedele til de skarpeste priser. Vi har derfor altid et stort lager af alle GROHE favorit produkterne.

Dertil har vi også specialiseret os i at forhandle og ombytte CO2 flasker. Flaskerne kan selvfølgelig bruges sammen med GROHE Blue anlæg, men også til din Sodastream, Quooker mv. Ønsker du at købe CO2 til din Quooker så har vi et fast godt tilbud på 3 x 2 kg CO2 samt en CO2 regulator. Med dette startsæt kan du nemt og billigt skifte de dyrere 425 g CO2 flasker til Quooker Cube ud med vores billige CO2 flasker. Ligegyldigt om du bestiller en ny skraldespand på vores side, CO2 flasker eller noget helt tredje, så kan du være sikker på at få dine varer leveret lyn hurtigt. Vi leverer altid indenfor 1-2 hverdage afhængigt af hvornår du bestiller.

Ingen konto? Opret en her