Viser 1-8 af 8 element(er)

Med GROHE Blue home har du altid lækkert og filtreret vand direkte fra vandhanen. Kedeligt postevand bliver hurtigt omdannet til en læskende fornøjelse. Elsker du vand med brus i? Heller intet problem. Du kan vælge både mellem ingen brus, medium brus og kraftige brus på GROHE Blue Home. Nedenfor finder du vores udvalg af samlede GROHE Blue Home pakker, som inkluderer både køler, armatur CO2 startflaske og vandfilter.

GROHE BLUE HOME

Med GROHE Blue Home har du altid lækkert og filtreret vand direkte fra vandhanen. Kedeligt postevand bliver hurtigt omdannet til en læskende fornøjelse. Elsker du vand med brus i? Heller intet problem. Du kan vælge både mellem ingen brus, medium brus og kraftige brus på GROHE Blue Home. Nedenfor finder du vores udvalg af samlede GROHE Blue Home pakker, som inkluderer både køler, armatur, CO2, startflaske og vandfilter.

TLF:
Tak! Du vil blive kontaktet.
Samlet pladskrav
50 x 20 x 45
(D x B x H)
El - krav
230 V 180
Watt

Den ultimative vandoplevelse med GROHE Blue Home

GROHE Blue Home er ikke bare en simpel vandhane, det er en innovativ vandløsning. Med GROHE Blue Home kombineres stil, funktionalitet og sundhed. Samtidig har du altid iskoldt og brusende vand tilgængeligt direkte fra hanen.

Med GROHE Blue Home kan du selv vælge hvilken type af GROHE Blue filter du ønsker til dit vandanlæg. Filteret sikrer ikke kun en bedre smagsoplevelse, men forlænger også levetiden på din GROHE Blue Home enhed og din GROHE Blue vandhane. Hos Watertrade tilbyder vi et bredt udvalg af GROHE Blue filtre og GROHE Blue reservedele, så du bedst muligt kan vedligeholde dit GROHE Blue Home vandanlæg.

seemere

Ud over det innovative GROHE Blue filter tilbyder vi også CO2 flasker til GROHE Blue Home. Med vores CO2 kan du altid tilføje brus i dit vand, efter dine præferencer. Vores CO2 flasker er nemme at udskifte, og sikrer at du altid kan tilføje lækker brus til dit vand.

GROHE Blue Home - design,
kvalitet og miljøbevidsthed

Når du vælger GROHE Blue Home, får du ikke kun en fantastisk vandoplevelse, men også et stilfuldt og funktionelt design. GROHE er kendt for at kombinere æstetik med holdbarhed og GROHE Blue Home er ingen undtagelse. Med sit elegante udseende og rene linjer passer den perfekt ind i ethvert moderne køkkenmiljø.

GROHE Blue Home er også et bevis på GROHEs engagement i bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at have filtreret vand lige ved hånden behøver du ikke længere købe plastflasker med vand, hvilket reducerer mængden af affald og CO2-udledning. Det er en lille, men vigtig måde, hvorpå du kan bidrage til at beskytte miljøet og reducere dit CO2 aftryk. Læs mere om hvilke bæredygtige tiltag vi gør hos Watertrade her.

Vi tilbyder ikke kun GROHE Blue Home, filtre og CO2 flasker, men også et bredt udvalg af reservedele, så du altid kan holde din GROHE Blue Home køler i topform. Hos Watertrade er vi her for at hjælpe dig med at finde de rette produkter og dele til din GROHE Blue Home, så du kan nyde godt af den friskeste, køligste og mest forfriskende vandoplevelse i dit hjem.

seemere

Få affaldssorteringssytem til GROHE Blue Home

Hos Watertrade finder du er stort udvalg af smarte affaldssorteringssystemer, som passer ind under vasken sammen med dit GROHE Blue Home anlæg. Skraldespandene er perfekte til affaldssortering da de har udtræk og flere rum. Dertil er skraldespandenes udtræk designet, så skraldespandene kan trækkes helt ud og lukker igen med soft-close effekt.

Affaldsspandene monteres i gulvet og er rumindelte hvilket gør dem utrolig praktiske. Affaldssorteringssystemerne gør det meget nemmere at få sorteret affaldet i en travl hverdag. Det der gør netop disse skraldespande ekstra smarte er at skraldespandene er lavet til at passe i underskabet, sammen med dit GROHE Blue Home eller GROHE Blue Pro anlæg.

seemere

Filter til GROHE Blue Home

Hos Watertrade finder du er et stort udvalg af GROHE vandfiltre,så du kan få velsmagende og filtreret vand direkte fra vandhanen.

Filtreringen sker på forskellige måder alt efter hvilket filter du vælger. Køber du f.eks. vores GROHE Blue S filter, får du et filter der fjerner bismag, klor mv. fra dit drikkevand, så du i stedet kan nyde velsmagende og rent vand direkte fra hanen. Dertil har vi også Aktivt Kulfilter, et Magnesium og Zink filter samt vores UltraSafe filter som filtrerer op til 99.99% af bakterier, mikroplast mv. fra dit vand. Følgende GROHE Blue filtre anbefaler vi til GROHE Blue Home anlæg.

Skal du købe GROHE Blue Home eller GROHE Blue Pro anlæg?

GROHE Blue Home og GROHE Blue Professional er begge innovative vandanlæg. Begge anlæg giver dig muligheden for at få koldt, brusende og filtreret vand direkte fra vandhanen. Den største forskel på de to anlæg er derfor størrelsen og kapaciteten.

GROHE Blue Home er ideel til den lille familie på 1-3 personer, med sin kapacitet på 4 liter afkølet og filtreret vand i timen. GROHE Blue Professional er til den store familie, kontoret mv, da den har en kapacitet på 12 liter koldt vand i timen.

Når du skal vælge mellem GROHE Blue Home og Professional, er det derfor vigtigt at tænke, over hvor mange mennesker der skal benytte anlægget. Vi anbefaler derfor GROHE Blue Professional hvis man er mere end tre personer, som benytter vandanlægget.

seemere

GROHE Blue Home CO2 startsæt

Dit GROHE Blue Home anlæg skal bruge CO2 for at kunne lave lækkert brusende danskvand direkte fra din vandhane. Med dette CO2 4-pak startsæt er du godt igang. Nedenfor kan du samtidig se en video der illustrerer hvor nemt og simpelt du ombytter dine CO2 flasker når den tid kommer - nemmere kan det ikke gøres!

Stilfulde GROHE Blue haner

Stilfulde GROHE Blue haner

Om os

Watertrade blev etableret i 2019 med ønsket om at levere en grønnere og mere brugervenlig vandløsning til private såvel som erhvervskunder i Norden. Vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring i installation af både GROHE Blue og GROHE Red anlæg, så vi har set og prøvet det meste.

Netop derfor bryster vi os også af at vi kender til alle de små tips og tricks der medvirker til at vandanlæggene bliver installeret på den mest optimale måde og fylder mindst muligt i skabene, hvad end det er derhjemme eller på arbejdspladsen. Denne viden bygger på mere end +500 installerede anlæg i hele Danmark. Læs mere om installation af GROHE Red og installation af GROHE Blue her.

seemere

Ingen konto? Opret en her