facebook-script

GROHE Blue Home

Viser 1-9 af 9 element(er)

Med GROHE Blue home har du altid lækkert og filtreret vand direkte fra vandhanen. Kedeligt postevand bliver hurtigt omdannet til en læskende fornøjelse. Elsker du vand med brus i? Heller intet problem. Du kan vælge både mellem ingen brus, medium brus og kraftige brus på GROHE Blue Home. Nedenfor finder du vores udvalg af samlede GROHE Blue Home pakker, som inkluderer både køler, armatur CO2 startflaske og vandfilter. 

Få rent drikkevand med GROHE Blue Home

Vandet i Danmark hører heldigvis til i den bedre halvdel i Europa og har også været god i mange år. Men siden år 2000 har der desværre været en stigende mængde af skadelige stoffer i både vores grundvand og drikkevand. Dette skyldes bl.a. at sprøjtegifte fra landbruget ender i vores grundvand.

Hvem vil ikke gerne have renere drikkevand for beskeden pris? Med GROHE Blue Home anlæg medfølger GROHE Blue filter. Du får med vores vandfilter til din vandhane renere vand og filteret dårlige stoffer fra, som både er skadelige og giver vandet en dårlig smag.

Er det nødvendigt med et vandfilter til vandhanen?

Ja, hvis du gerne vil have 100% rent drikkevand, så skal du helt klart anskaffe dig et vandfilter til din vandhane. Med vores vandfilter får du det bedste vandfilter på markedet. Hvis du evt. Kombinerer dit vandfilter med et af vores vandanlæg, så har du både rent vand og vand med brus til rådighed.

Hvilket vandfilter skal du vælge til din vandhane?

Det kan måske være svært at blive klog på hvad du skal vælge af vandfilter til din vandhane. Hvis du bor i et område eller i en by, hvor vandet generelt er dårligt eller beskidt, så vil det være en fordel at anskaffe sig et større vandfilter til vandhanen.

Særligt, hvis der er tale om beskidt vand, som skal renses, så kan det rigtige valg af vandfilter være afgørende for dit drikkevand.

Er der derimod tale om at man har forholdsvis rent vand i vandhanen, men at man ønsker at det skal blive 100% rent, så kan man benytte sig af et mindre vandfilter til vandhanen.

Uanset hvad dine behov er og hvilket vandfilter du ender med at købe, så vil et vandfilter til vandhanen gøre en stor forskel for din smagsoplevelse. Hos Watertrade tilbyder vi et omfattende udvalg af vandfiltrer til vandhaner, og vi har naturligvis det bedste vandfilter til din vandhane.

Hvis du er mere interesseret i at lære vores vandfiltrer at kende, så kan du læse mere om de forskellige vandfiltrer, hvis du klikker ind på dem her på siden.

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande, og derfor har vi udviklet vores Co2 patron. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god kundeservice og skarpe priser.

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores kulsyre kan bruges til mange forskellige formål, lige fra fadøl anlæg til Grohe Home Pro – se også vores Co2 flasker og Co2 startssæt.

Derudover bruges kulsyre professionelt i kantiner, virksomheder, kommuner og andre steder hvor der serveres vand med brus. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde kulsyre de har behov for. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige størrelser Co2 flasker og Co2 patroner, både genopfyldelige flasker eller som engangsflasker.

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille en Co2 patron, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme Co2 patroner til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade Co2 fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter, så står vi altid klar på chatten på vores webshop og ellers er du velkommen til at ringe til os.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password