CO2 engangsflasker

Viser 1-1 af 1 element(er)

Hvis du står og skal bruge noget CO2, men ikke har behov for at kunne genopfylde flaskerne, så kan du købe CO2 engangsflasker hos Watertrade. Det kan f.eks. være, at du skal holde fest og har lejet et fadølsanlæg, som du har har brug for CO2 patroner til. I modsætning til CO2 flaskerne som vi bruger til vores ombytningsservice, så er vores engangsflasker ikke genanvendelige. De kan blot smides ud med dit sorterede affald eller på genbrugsstationen. Køb CO2 engangsflaske 1200 g eller CO2 engangsflaske 850 gram nedenfor.

1200 gram

Viser 1-1 af 1 element(er)

Læs hvornår du skal bruge CO2 engangsflasker

Hvis du har en Sodastream, Quooker eller GROHE Blue hane, har du sikkert brug for at købe CO2 flasker og patroner som kan ombyttes. Dog kan man til særlige lejligheder have brug for engangs CO2 flasker, som ikke skal kunne ombyttes til nye flasker efterfølgende.

Det kan f.eks. være at du har lejet et fadølsanlæg til en festlig lejlighed. Hvis du har det, skal der naturligvis kulsyre til, for at lave den perfekte fadøl. Når du kun skal bruge CO2 flaskerne til særlige lejligheder, anbefaler vi derfor at købe vores CO2 engangsflasker, her kan du blot skille dig af med flaskerne efter brug.

Engangsflaskerne bruges ofte sammen med andre mærker vandanlæg, eksempelvis Zegowater, Borg og Overstrøm samt Taurus anlæg. Det kommer meget an på den regulator der sidder på anlægget. Regulatoren kan naturligvis også skiftes så du kan bruge genpåfyldelige flasker.

Brug CO2 flasker til at justere PH-værdi i akvariet

Har du fisk i akvarium? Fisk er faktisk utrolig følsomme over for vandets pH-værdi (balance mellem syrer og baser). For at gøre akvariet lidt mere livligt, og give fiskenes hjem lidt identitet, er akvarieplanter en rigtig god og hyggelig løsning. Men planter, også under vand, lever på CO2, som er en syre og det gør vandet mere basisk. Forskellige fiskearter trives i forskellige klimaer, men generelt er man på den sikre side med en pH-værdi mellem 5,5 og 8.

Vand er for fisk hvad luft er for os. Forestil dig at luften du indåndede var sur eller dårlig. Hvis ens akvarievand er blevet for basisk, kan man justere dens pH-værdi nedad ved at tilsætte kulsyre fra sin CO2 engangsflaske. Det er ovenikøbet en yderst økonomisk løsning, der er fuldstændig harmløs over for fiskene. Mange tror fejlagtigt, at man på den måde vil forvandle akvarievandet til danskvand, men vand skal under tryk (som på en danskvandsmaskine eller i et GROHE-vandsystemM), før det kan optage CO2. Benyt trygt vores kulsyre til at undgå trætte og dovne eller endda vilde og utilregnelig fisk, der mistrives i et forkert akvarie klima. Vores engangsflasker bruger overgangen M11x1.

Undgå flad hjemmebryg med vores CO2 flasker

Når du forestiller dig en god øl, så forestiller du dig sandsynligvis en øl som er rund og blød i smagen, med forfriskende brus i. Ligegyldigt hvor lækker og blød smagen er, så er den næsten udrikkelig hvis den er flad og uden brus. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at få købt CO2 flasker hjem, hvis du skal i gang med at lave hjemmebrygget øl. Når du har gået og plejet din hjemmebryg i månedsvis, er det selvfølgelig vigtigt at købe CO2 af ordentlig kvalitet. Du kan være sikker på, at du ved at indkøbe dine CO2 flasker hos Watertrade, kommer til at sætte prikken over i’et på din hjemmebryg.

Det er naturligvis forskelligt hvor karboneret øllen skal være, alt efter hvilken øltype som du brygger. F.eks ligger øltyper som porter og stout oftest i den lave ende ift. CO2 volumen. Hvedeøl derimod ligger høje ende, og indeholder mere CO2. Den højeste CO2 volumen du kan opnå ved naturlig karbonering uden CO2 er 1,7. Dette rækker kun til at lave en porter eller stout. Der skal altså CO2 flasker til hvis man skal brygge hvedeøl.

Du kan læse mere om hvordan man brygger øl her.

Bliv klogere på Watertrade

Watertrade blev grundlagt i det at vi opdagede, at der var en enorm efterspørgsel efter kulsyre i form af CO2 flasker i de nordiske lande. På baggrund af denne opdagelse, valgte vi at udvikle vores egen CO2 patron. I dag leverer vi til Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi kæmper for at udmærke os på en fantastisk kundeservice, hurtig levering og knivskarpe priser.

Vores CO2 flasker kan bruges til meget forskelligt. Vi tilbyder alt fra CO2 engangsflasker til fadølsanlæg til ombytningsservice af CO2 flasker, som kan benyttes af alle med sodastreams, GROHE Blue anlæg eller Quooker.

Vi oplever også en stor efterspørgsel efter kulsyre i kantiner, virksomheder, kommuner og andre steder som gerne vil forkæle deres ansatte med brus i hanen. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde kulsyre de har behov for. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige størrelser CO2 flasker og CO2 patroner, samt både genopfyldelige flasker eller som engangsflasker.

Hos Watertrade lægger vi vægt på at vores kunder nemt og hurtigt kan bestille en CO2 patron, og at de let kan returnere de tomme CO2 patroner til genopfyldning. Som en af de eneste lverandører i Norden, leverer Watertrade CO2 dag til dag. Samtidig har vi et utroligt brugervenligt retursystem. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter, så sidder vi klar på chatten alle hverdage 9-16. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, eller sende en mail til support@watertrade.dk. Vi svarer altid indenfor 12-24 timer.

Ingen konto? Opret en her