Viser 1-19 af 19 element(er)

Perlende danskvand direkte fra hanen - det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre, er det hvad du kan få med en GROHE Blue vandhane. Hvis du køber et GROHE Blue armatur, er det slut med at slæbe tunge danskvand hjem fra supermarkedet og have pant liggende og fylde. Så kan du i stedet fylde glasset med lækkert koldt danskvand direkte fra din GROHE Blue vandhane. Så bliver det ikke nemmere.

Vælg imellem GROHE Blue mono og duo vandhane

Når du skal have et GROHE Blue armatur kan du vælge imellem en GROHE Blue Mono hane og en GROHE Blue Duo hane. Når du vælger en GROHE Blue Mono vandhanen får du et armatur kun med danskvand funktion. Dette er smart til kontorerne, da du den måde kan have vandhanen for sig selv, ved fx. en vandstation. Dette er selvfølgelig også en god løsning til dem, som allerede har et armatur hjemme i køkkenet, som de gerne vil beholde. Hvis det er tilfældet, så kan du blot få sat GROHE Blue Mono hanen op ved siden af det armatur du har derhjemme.

Skal du have nyt køkken, så du ikke allerede har en vandhane, eller foretrækker du bare et mere minimalistisk look i køkkenet, så anbefaler vi GROHE Blue Duo hane. Her får du en "alt-i-en hane". Den kan både give boblende danskvand, men kan også benyttes som helt almindelig vandhane. Så foretrækker du, kun at have én enkelt vandhane i køkkenet, så er GROHE Blue Duo hanen vandhanen til dig.

Få GROHE Blue armatur der passer til køkkenet

En GROHE vandhane er ikke bare praktisk men også stilfuld. GROHE har i den grad formået at skabe et smukt og enkelt design, der samtidig giver plads til variation, så du kan få en GROHE vandhane der passer til lige præcis din æstetik.

Du kan bl.a. skabe det udtryk du bedst kan lide, ved at vælge mellem en hane med enten C-tud eller L-tud. Hvilken du bedst kan lide, kommer naturligvis an på om du foretrækker et mere rundt og blødt design, eller et kantet design med skarpere linjer. Dertil kan du også vælge om du ønsker en hane med udtræk, hvilket kan være en praktisk feature når vasken skal rengøres eller opvasken skal tages. Det er dog kun GROHE Blue Duo vandhanerne som har denne smarte feature.

Sidst men ikke mindst kan du vælge materiale og farve på dit GROHE Blue armatur. Vælg mellem Supersteel, en virkelig flot hane lavet i rustfrit stål eller en krom hane som har et stilrent og skinnende finish. Eller måske du foretrækker poleret hard graphite som er helt mørkegrå. Denne vil passe perfekt ind i et industrielt New Yorker køkken. Til sidst finder du den smukke Poleret Warm Sunset. Dette er en hane med et elegant poleret bronze finish.

Bliv klogere på fordelene ved GROHE Blue armatur

Der kan nævnes et hav af fordele ved at investere i et GROHE Blue armatur og få installeret et GROHE Blue Home anlæg derhjemme eller et GROHE Blue Pro anlæg på arbejdspladsen.

En af fordelene ved at få et GROHE Blue anlæg er at du kan være med til at skære ned på plastforbruget. Med en GROHE Blue vandhane vil mange private hjem og arbejdspladser ikke længere købe sodavand. Dette vil spare dig for både en masse plastik men også en masse penge. På mange arbejdspladser ser man også at nogle af alle kaffekopperne bliver skiftet ud med et glas friskt danskvand hvis muligheden er der. På den måde kan arbejdspladsen ikke bare spare penge på kaffen, men også give deres medarbejdere et sundere alternativ til den koffeinholdige kaffe.

Køb samtidig et filter til din GROHE Blue vandhane. Du kan både få almindelige GROHE filtre på vores shop, dertil kan du også finde et bredt udvalg af BWT vandfilter hos os. Med et vandfilter bliver du fri for pesticider, klor og diverse tungmetaller i vandet. Det er både godt for sundheden og for smagen. Husk også at købe CO2 hos Watertrade. Du kan også benytte vores smarte kulsyrepatron ombytning. Med denne service sender du dine gamle CO2 flasker tilbage når du modtager de nye flasker.

Køb CO2 til GROHE Blue vandhane

Der skal naturligvis også CO2 til når du køber en GROHE vandhane med danskvand. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af CO2 flasker i forskellige størrelser. Du finder både engangsflasker, som er til dig som bare har brug for CO2 til en enkelt begivenhed. Men har du en GROHE Blue vandhane, skal du kontinuerligt bruge nyt CO2 når flasken er tom. Netop til dette formål har vi hos Watertrade lavet en fordelagtig CO2 flaske ombytningsservice.

Alt du skal gøre for at benytte vores ombytningsservice er at købe et CO2 flaske startsæt. Når din startflasker er ved at være tomme bestiller du CO2 flasker til ombytning. I pakken med dine nye CO2 flasker ligger der en returlabel. Nu skal du bare lægge dine tomme CO2 flasker ned i pakken, klistre den forudbetalt returlabel på pakken og aflevere den ved din nærmeste GLS pakkeshop. Så nemt er det!

Find alle reservedele til GROHE Blue armatur

Selvom GROHE armaturerne er lavet i en fantastisk kvalitet, så kan uheldet desværre være ude; og du kan få brug for en reservedel til GROHE Blue hanen. Men fortvivl ej. Du finder alt i reservedele på vores webshop. Er du tvivl om præcis hvilken reservedel du har brug for, hvilket GROHE Blue armatur der passer bedst til dine behov eller noget andet, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Vores produkt eksperter er altid klar til at besvare alle henvendelser og spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon 70605313 og mail support@watertrade.dk. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 12-24 timer.

Ingen konto? Opret en her