Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)

BWT filter

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Grohe Filter til Red og Blue

How Watertrade kan du købe effektive vandfiltre til begge modeller Grohe Red og Blue, der sikrer dig imod rester af forurening fra bl.a. kalk, klor, tungmetaller, sprøjtegifte fra landbruget mm. og giver dig 100% rent drikkevand. 

Vores billige vandfiltre til dit vandanlæg har den bedste pris på flere af vores modeller, og vi har et bredt produktsortiment. Om du så har brug for et alm. vandfilter med vores fem standard filtreringstrin, der tager rester af snavs og førnævnte forurening i vandet, eller om du har brug for et mere specialiseret filter, der tilfører ekstra mineraler som fx magnesium. Vores alm. filtre fås i størrelserne small, large og medium (S, M, L) med en kapacitet på 600-2500 liter, alt efter behov.

Grohe filter 5 filtreringstrin – 100% rent drikkevand

Med et Grohe filter har du altid uanede mængder af filtreret drikkevand klar til brug. Når et Grohe filter bruges sammen med vores Grohe Blue vandanlæg ledes postevandet gennem fem filtreringstrin for at fjerne alle uønskede stoffer, inklusiv tungmetaller.

Disse fem trin er følgende:

  1. Grovfiltrerer for større partikler som sand og støv

  2. Klorin samt organiske stoffer som pesticider fjernes af kulfilter

  3. Kalk og tungmetaller trækkes ud af en ”ionbytter”

  4. Aktiveret kulfilter sikrer bevarelsen af essentielle mineraler

  5. Finfiltrering af mikropartikler

På denne måde sikrer du dig mellem 600-2500 liter ultrarent drikkevand, som også smager lige så rent som det er og altså ikke har stænk, lugt eller eftersmag af klor, kalk, rester fra rust i vandløbene osv. Med et Grohe-filter fra Watertrade får du den bedste drikkeoplevelse samt sundhedsresultat, der alt i alt gør det let for dig at holde dig frisk og hydreret i løbet af dagen, samt sund og velfungerende på længere sigt.

Vandfilter til vandhane mod rester af forurening

Danmark er kendt for at have rent drikkevand, og sammenlignet med mange andre lande er dette også sandt. Du har sikkert været på ferie i Sydeuropa eller Asien, og hvis du ikke har været så uheldig at opleve det på egen krop, er du helt sikkert blevet frarådet at drikke vand fra hanen i disse lande.

 

Deres vandrensningsanlæg filtrerer kun meget groft, så vandet er rent nok til at bade og vaske op i/med, men langt fra drikkevenligt pga. bakterier, kemikalier samt diverse snavs og forurening. Dette er heldigvis ikke tilfældet i Danmark. Danske vandrensningsanlæg er avancerede nok til at filtrere for nok forurening til, at myndighederne trygt kan lade borgerne drikke fra vandhanen uden at risikere decideret sundhedsskade på kort og mellemlangt sigt. Men dette betyder ikke, at vores drikkevand er 100% fri for forurening.

Med et Grohe filter fra Watertrade kan du undgå rester af kalk, klor, tungmetaller og sprøjtegifte/pestcider, som desværre stadig findes i små koncentrationer i vores drikkevand.

 

Finfiltrering af vand er både en dyr og kompleks proces, og med vores nuværende teknologi er dette ikke særlig fordelagtigt.

 

Hvilke filtre passer til hhv. Grohe Red og Blue?

Der er forskel på, hvilke filtre der passer til dit vandanlæg, alt efter om du har Grohe Red eller Blue stående derhjemme/på din arbejdsplads.

 

Generelt passer alle vores filtre til Blue, men det er ikke alle der passer til Red. Vores aktive kulfilter fjerner ikke kalk, hvilket er en nødvendighed, det dette ophobes hurtigere med varmt og især kogende vand. Derfor er vores aktive kulfilter ikke beregnet til Red.

 

Derudover er der også forskel på Grohe Blue Home og Pro: Home er beregnet til hjemlig/privat forbrug og tager dermed kun alm. filter str. small og medium, mens Grohe Blue Professional er mere til erhverv og tager derfor alle modeller/variationer inden for filtre.

 

Det kan godt være forvirrende med de forskellige typer vandanlæg nogle gange, eftersom der fx også er variationer inden for Blue, og derfor står vi altid til rådighed med kundeservice på livechat i alle hverdage ml. 9-16 for at sikre den bedste rådgivning til dig.

 

Hvilken størrelse Grohe Filter (S, M, L) skal jeg bruge?

Hvilket vandfilter du har brug for kommer helt an på det daglige behov i din husstand samt hvilken model af vandanlæg du har stående derhjemme eller på kontoret.

 

Grohe Blue Home er primært beregnet til den lille husstand, og derfor er det kun størrelse small (S), der passer til denne model. Grohe Blue Professional er derimod beregnet til kontoret eller den større husstand og kan derfor tage alle størrelser, inkl. størrelse medium (M) og størrelse large (L).

 

Generelt anbefaler vi et Grohe filter i small til den lille husstand (1-2 personer), medium til den mellemstore husstand (3-4 personer) og large til den større husstand (4+ personer) samt arbejdspladsen.

 

Giv vandet bedre smag og lugt med vores filtrering

Du kender det sikkert – din håndvask er hvid og grumset af kalkrester og -stænk, eller du har samme problem med din elkedel. Dette er et stort irritationsmoment for mange danskere, der enten bruger både tid og ressourcer på at afkalke, eller som ellers må leve med den forringede smag, lugt og generelle oplevelse af drikkevandet.

 

Grim smag og/eller lugt er en stor årsag til, at mange danskere vælger kaffe i stedet for vand i hverdagen, og derfor er det ikke kun en luksusting at have rent og friskt drikkevand – det er essentielt for, at man kan leve et sundt og velfungerende liv, da vander det vigtigste  grundelement i menneskers overlevelse og trivsel. Med et Grohe vandfilter fra Watertrade kan du sikre dig imod kalk, klor, rester fra rust i vandrør mm., der alle desværre bidrager til en forringet smag og lugt af drikkevandet.

 

Grohe Magnesium + Zink filter til bedre helbred og immunforsvar

Mineraler i drikkevandet er vigtige for dit helbred og én af de store grunde til, at sundhedsmyndigheder verden over anbefaler borgere at indtage litervis at vand i løbet af en dag, hver dag og hele livet igennem.

 

Magnesium findes naturligt i grundvandet, men selv hvis man drikker Sundhedsstyrelsens anbefalede 1-1,5 liter drikkevand om dagen, svarer dette kun til beskedne 5% af det anbefalede daglige indtag af magnesium.

 

Watertrade har heldigvis en løsning på dette med vores Grohe Filter Magnesium+Zink, der udover den almindelige finfiltrering af rester fra forurening, forklaret ovenfor, også tilfører zink og magnesium til vandet for at sikre, at du får nok mineraler til at holde dig sund, rask og velfungerende. Zinc er et vigtigt mineral for at bevare og forbedre dit immunforsvar.

 

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande, for at minimere brugen at plastikflasker samt levere en grønnere mulighed. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe priser. 

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores vandfilter til vandhanen kan bruges til alle vandhaner og til vores vandanlæg – se også vores Grohe filter. 

Derudover bruges vandfilter til vandhanen professionelt i kantiner, virksomheder, kommuner og andre steder hvor der serveres vand. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis det de ønsker. 

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille vandfilter til vandhanen, så man hurtigt kan få 100% rent vand. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade vandfilter til vandhanen fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem. 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så tag på udkig i vores sortiment af CO2 flasker. De fås både som engangs CO2 patron og som startssæt

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password