Filter

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Få styr på hvad du drikker med et Grohe filter

 

Tænker du tit over, om det vand du drikker er rent? Vandet i Danmark hører heldigvis til i den bedre halvdel i Europa, men derfor kan der stadig godt være skadelige stoffer i både grundvand og drikkevand.

Med et Grohe filter kan du nu få 100% rent og frisk vand i hjemmet eller på kontoret. Vores vandfiltre kan fås i forskellige størrelser, herunder Grohe S, M eller L. Størrelsen afhænger af, hvor meget vand du bruger samt din vandhane.

 

Med et filter fra Watertrade vil du få renere vand og fjerne urenheder som klorrester og andre skadelige ting. Du vil få lækkert og velsmagende vand, og du undgår samtidigt vandstænk og sparer derfor også penge med et Grohe filter. 

Det er både billig og miljøvenligt, og vi har dag-til-dag levering.

Om du skal bruge et Grohe filter i S, M eller L? Hos Watertrade har vi lige det du har behov for. Hvis du har spørgsmål til vores størrelser, så kontakt os, og vi kan sammen finde ud af dine eller jeres behov.

Hvad skal jeg med et vandfilter til min vandhane?

Tænker du tit over, om det vand du drikker er rent? Vandet i Danmark hører heldigvis til i den bedre halvdel i Europa, men derfor kan der stadig godt være skadelige stoffer i både grundvand og drikkevand.

Et filter filtrerer urenheder og snavs fra vandet og gør dit vand 100% rent og drikkeklart. Hvis du gerne vil have 100% rent vand, så vil vi anbefale dig at bruge vores Grohe filter, som er et af de bedste vandfiltre til vandhane på markedet.

Du kan kombinere et Grohe filter med alle slags vandhaner, samt vores Grohe Blue eller Red vandanlæg.

Hvilket Grohe filter er det bedste?

Hos Watertrade har vi de bedste vandfilter til vandhane i størrelserne Grohe S, M og L. Vi vil dog anbefale vores Grohe S til personen som bor alene, Grohe M til to eller tre personer og Grohe L til +4 personer.

Med et Grohe filter har du altid uanede mængder af filtreret drikkevand klar til brug. Når et Grohe filter bruges sammen med vores Grohe Blue vandanlæg ledes postevandet gennem fem filtreringstrin for at fjerne alle uønskede stoffer, inklusiv tungmetaller.

Få op til 6500 liter rent drikkevand med en størrelse L, eller op til 2000 liter med en størrelse S.

De fem filtreringstrin er:

  1. Grovfiltrerer for større partikler som sand og støv
  2. Klorin samt organiske stoffer som pesticider fjernes af kulfilter
  3. Kalk og tungmetaller trækkes ud af en ”ionbytter”
  4. Aktiveret kulfilter sikrer bevarelsen af essentielle mineraler
  5. Finfiltrering af mikropartikler

Opnå en blødere og rundere smag uden tungmetaller og sprøjtegifte. Det er sundt, lækkert og miljøvenligt.

Samtidig reducerer det kalkindholdet, så der ikke er andet tilbage end en dejlig frisk smag. Det er nemt at udskifte Grohe filteret – du skal blot skrue den gamle filterpatron ud og skrue den nye i.

Den praktiske måde at nyde rent, velsmagende drikkevand direkte fra hanen. 

 

Køb et Grohe S, M og L filter hos Watertrade

Hos Watertrade har vi mange års erfaring med filtre og vandløsninger til både private og kontorer. Er du træt af beskidt vand? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde det bedste vandfilter til en god pris og i den rette størrelse med vores billige vandfiltre.

Vi har et bredt udvalg af filtre til vandhane og til vores vandanlæg, så du nemt og hurtigt kan finde det rigtige filter til dit hjem eller kontor. Se også vores andre vandfiltre til vandhane.

Vi går meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille vores produkter, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine dem, hvis man ikke er tilfreds med dem. Som en af de eneste i Norden leverer vi hos Watertrade filtre fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

Hos Watertrade kan vi løse dit problem, og du kan spare en masse tid og penge. Du kan altid finde det Grohe filter, som passer til dig, på vores webshop, og vi er altid klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til og/eller chatte med os inde på siden.

 

Filtrér dit vand og få bedre vandkvalitet i vandhanen

Vandet i Danmark hører heldigvis til i den bedre halvdel i Europa og har også været god i mange år. Men siden år 2000 har der dog desværre været stigende mængder skadelige stoffer i både grundvand og drikkevand. 

Der er f.eks. sprøjtegifte fra landbruget m.v. der desværre ender i vores grundvand og hvem vil ikke gerne for en lille ekstra pris have renere drikkevand? 

Med vores vandfilter til vandhanen vil du få renere vand og fjerne urenheder som tungmetaller, klorrester og andre skadelige ting. Med vores Grohe vandfilter til vandhanen får du det bedste vandfilter. 

 

Få rent og lækkert vand med blød og rund smag

Ja, hvis du gerne vil have 100% rent drikkevand skal du helt klart anskaffe dig et filter til din vandhane. Med vores filter får du det reneste og lækreste vand på markedet med en blød og rund smag. 

Hvis du evt. kombinerer dit vandfilter med et af vores vandanlæg, har du både rent vand og vand med brus til rådighed. Vi er kompatible med Grohe Blue Home, Blue Pro og Blue Pure.

Med vores hurtige og billige levering kan du sikre dig rent, frisk og velsmagende drikkevand inden for bare 1-2 dage. Det tager dig kun et øjeblik at montere filteret på dit Grohe-vandanlæg.

 

Kontakt os og find ud af dit/jeres personlige behov

Det kan måske være svært at blive klog på, hvordan man finder det bedste filter til sin vandhane. Hvis du bor i et område eller et land, hvor vandet generelt er dårligt og/eller beskidt, vil det være en fordel af skaffe sig et større ét. 

Særligt hvis der er tale om beskidt vand, som skal renses, kan det rigtige valg af være yderst afgørende. 

Er der derimod tale om, at man har forholdsvis rent vand i vandhanen, men at man ønsker at det skal blive fuldstændig rent, kan man benyttes sig af et mindre vandfilter, fx Grohe S. 

Uanset hvad dine behov er og hvilket vandfilter til vandhanen du ender med at vælge, vil et vandfilter til vandhanen gøre en stor forskel for din smagsoplevelse.

Hos os får du rent drikkevand i hjemmet – til en skarp pris og uden brug af plastikflasker, som når du eksempelvis køber vand i supermarkedet.

 

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande, for at minimere brugen at plastikflasker samt levere en grønnere mulighed. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe priser. 

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores vandfilter til vandhanen kan bruges til alle vandhaner og til vores vandanlæg – se også vores Grohe filter. 

Derudover bruges vandfilter til vandhanen professionelt i kantiner, virksomheder, kommuner og andre steder hvor der serveres vand. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis det de ønsker. 

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille vandfilter til vandhanen, så man hurtigt kan få 100% rent vand. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade vandfilter til vandhanen fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem. 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så tag på udkig i vores sortiment af CO2 flasker. De fås både som engangs CO2 patron og som startssæt

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password