GROHE Sensia Arena

Viser 1-17 af 17 element(er)

Find alt tilbehør til GROHE Sensia Arena bruser toilet på siden her. Hos Watertrade kan du finde alle reservedele, som du har brug for til GROHE Sensia Arena toilet. Alt fra luftfilter, afkalker, WC sæde, fjernbetjening og meget mere. Der findes mange fordele ved at udskifte det almindelig WC med Sensia Arena, bliv klogere på dem længere nede på siden. Har du nogle spørgsmål til produkterne, så kontakt os på mail support@watertrade.dk eller telefon 70605313.

Rengør GROHE Sensia Arena WC

Hvis du har valgt at få et GROHE Sensia Arena toilet installeret derhjemme, for at optimere hygiejnen på badeværelset, så ved du at der findes meget tilbehør til det smarte bruser toilet. For at opnå den bedste hygiejne og oplevelse, består GROHE Sensia Arena toilettet af flere dele, som er med til at skabe denne oplevelse. For at WC’et og alle delene opnår den længst mulige levetid, så er det vigtigt at afkalke toilettet regelmæssigt. Heldigvis har vi et stort udvalg af rengøring til GROHE Sensia Arena. Køb bl.a. vores smarte GROHE Sensia Arena afkalkningssæt. Sættet indeholder:

  1. Pose med 80 g afkalker
  2. Flaske
  3. Adapter
  4. Slange med klip
  5. Klistermærke
  6. Holder til flaske
  7. 1 stk. standard skyllespray
  8. 1 stk. feminin skyllespray

Køb tilbehør til GROHE Sensia Arena

Som beskrevet, så består det smart GROHE Sensia Arena af flere dele. Selvom toilettet i den grad er præget af den gode tyske kvalitet fra GROHE, så hænder det at der skal udskiftes en reservedel i ny og næ. Det behøver heldigvis ikke at være besværligt, og med vores store udvalg af reservedele og hurtige levering, skal det nok gå både nemt og hurtigt.

De mange funktioner som GROHE Sensia Arena toilettet tilbyder, kræver selvfølgelig også mange forskellige dele. Hos Watertrade bestræber vi os efter altid at have alle delene på lager for hurtigt at kunne hjælpe dig. På shoppen finder du alt fra Afdækning og WC bræt, installationskit til auto skyl og meget mere. Når du bestiller dele til dit GROHE Sensia Arena WC hos Watertrade, skal du ikke vente længe før du modtager varerne. Hvis du bestiller inden klokken 12 i dag, modtager du allerede dine varer i morgen.

Find et kæmpe udvalg af GROHE produkter

Hos Watertrade sælger vi ikke kun dele til GROHE Sensia Arena. Vi forhandler også et bredt udvalg af andre GROHE produkter. Du finder alt til GROHE Blue her på shoppen. Køb både GROHE Blue Reservedele, vandhaner samt CO2 flasker til din GROHE Blue hane.

Har du en GROHE Red hane kan du også købe diverse reservedele til den her. Vi sørger altid for at have lageret fyldt op med dele og tilbehør til de populære GROHE produkter. Er du på udkig efter noget bestemt her på siden som du ikke kan finde, så kontakt vores kundeservice på support@watertrade.dk. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 12-24 timer.

Ingen konto? Opret en her