Der er 24 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Co2 flasker

Der er 11 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Engangsflasker

Der er 3 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Co2 Startsæt

Der er 6 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Co2 refill

Der er 10 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Grohe Blue CO2 425 gram ombytning( 4 pak )

399,00 kr. -30,00 kr. 369,00 kr.

Co2 patroner

Der er 6 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Grohe Blue CO2 425 gram ombytning( 4 pak )

399,00 kr. -30,00 kr. 369,00 kr.

Har du brug for opfyldning af din Co2 flaske 2 kg?  

Hos Watertrade kan du altid få en Co2 beholder til en skarp pris. Alle Co2 beholdere og tilbehør er på lager og vi kan sammensætte den mest fornuftige pakke til dig.

En Co2 beholder kan benyttes til at lave vand med brus, herunder sodavand eller dansk vand. Vi kan bl.a. anbefale vores Co2 flaske 2 kg, da du med denne beholder får mest ud af dine penge.

 

Med en Co2 flaske 2 kg kan du nemt og hurtigt genopfylde din Co2 beholder. Du skal altså ikke ud og købe en ny beholder, men blot sende den til os, og så tager vi os af genopfyldningen.

 

Hos Watertrade kan du finde mange forskellige Co2 beholdere, som kan genopfyldes, hvilket kan gøres nemt og hurtigt. Tag et kig her på siden og se en af vores mange varianter af Co2 beholdere, herunder vores populære Co2 flaske 2 kg.

Køb en Co2 flaske 2 kg hos Watertrade

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i vandløsninger til både private og kontorer. Er du træt af en lille Co2 beholder til din vandkøler? Så er du kommet til det rette sted. Du kan nemt finde en Co2 beholder til en god pris og som varer længe. Vores Co2 flaske 2 kg varer længe, og du kan derfor få glæde af Co2 beholderen i lang tid.

 

Hos Watertrade kan vi løse dit problem, og du kan spare en del tid og penge hos os. Du kan finde en Co2 flaske 2 kg beholder, som passer til netop dit behov, og du kan finde dem på vores webshop. Vi er altid klar på at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os eller chatte med os direkte på vores webshop.

 

Erfaring og viden inden med en Co2 beholder eller Co2 flaske 2 kg ?

Hos Watertrade har vi en god erfaring og bred viden inden for Co2 og genbrug, hvorfor vi også vil vide, hvad du har brug for i netop din situation. Det betyder samtidig, at vi har udvalgt de bedste Co2 beholdere til dig, eks. Vores Co2 flaske 2kg , så du er sikker på kun at få de bedste produkter.

 

Disse fakta vil samlet set give dig den fordel, at vi har mulighed for at kunne rådgive dig frem til den rette Co2 flaske 2 kg beholder. Vi hjælper dig ud fra dine krav om en Co2 beholder, herunder har vi fokus på dine behov og ønsker. Med vores erfaring ved vi ligeledes, hvilken investering du bør gøre for at få det ønskede resultat.

 

Er det første gang du køber en Co2 beholder eller Co2 flaske 2 kg?

Hvis det er første gang at du køber en Co2 flaske 2 kg beholder, så vil vi anbefale at du køber vores Co2 startsæt kulsyreflaske. Her betaler du både for beholderne og indholdet. Du kan også prøve en engangs Co2 patron og se, om det er noget for dig.

 

Fremover kan du benytte dig af vores ombytning af en Co2 flaske. Her skal du blot sørge for at returnere de tomme beholdere, når du køber en refill pakke.
Vi sender dig nye beholdere inkl. Et returlabel til brug for returnering af dine tomme beholdere. Du betaler altså kun for selve Co2-indholdet, da du bytter med dine tomme Co2 beholdere.

Når du skal begynde at supplere med vores refiller, så kan vi anbefale vores Co2 flaske på 2 kg, da du her får meget for pengene. Mængden af Co2 er tilpas stor, og den varer i lang tid.  

Derudover, tilbyder vi altid en opfyldning af din Co2 beholder, så du aldrig løber tør for Co2. Nemt, hurtigt og ligetil.

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password