VIDEOGUIDES

Hvad kan vi hjælpe dig med?

keyboard_backspace Tilbage

Reset filterkapacitet på en GROHE Blue Professional

GROHE Blue E8 fejl

En GROHE Blue E8 fejl er faktisk ikke så meget en fejl, men mere en information til dig om at nu skal dit filter skiftes.

Hvis ikke filteret skiftes, forsvinder filtreringen og dermed det lækre bløde vand, men med tiden vil der også være risiko for bakterieudvikling.

Efter noget tid med E8 fejl, vil maskinen lukke for indgangsvandet for at beskytte maskinen.

Når filteret er blevet skiftet, enten grundet almindelig brug hvor maxkapaciteten er nået eller ved den årlige rens, er det derfor vigtigt at nulstille kapaciteten.

Det mest brugte filter til et GROHE Blue Professional anlæg, er L filteret grundet den høje kapacitet.

Filteret holder stadig et år uanset forbrug på filteret, men med denne store udgave kan virksomheder ofte nøjes med at skifte filetert en gang om året ved den årlige rengøring.

Mange virksomheder udlicitere den årlige rens og filter skift til Watertrade for at sikre at filteret bliver skiftet rettidigt og maskinen bliver renset.

Ønsker du også at høre mere om dette tilbud, kan du læse om vores foorskellige serviceaftaler på www.watertrade.dk, eller kontakte os på support@watertrade.dk, og så sidder vi klar til at hjælpe dig også. 

GROHE Blue/Red filter størrelse L

Skræddersyet filter til store og mellemstore virksomheder og kan filtrere op til 2500 liter vand, hvilket gør det ideelt til kontinuerlig forsyning af renset vand på arbejdspladsen.

Filter L er kompatibel med:

GROHE Blue/Red filter størrelse L
1.344,00 kr.
1.808,00 kr. Spar 464,00 kr.
Inkl. moms Levering inden for 1-2 dage
Antal
Ingen konto? Opret en her