VIDEOGUIDES

Hvad kan vi hjælpe dig med?

keyboard_backspace Tilbage

Opsætning af en GROHE Blue Professional

Opsætning af en GROHE Blue Professional

Selve installationen af en GROHE Blue Professional anbefaler vi altid udføres professionelt. Vi oplever ofte helt forkert montering af anlæggene, ikke kun med kabler og vand, men også udluftningen som ofte giver unødvendige udluftningshuller hvilket forringer kølerens levetid. Hvis ikke udluftningen er lavet korrekt vil maskinen desværre ikke fungere optimalt, så kontakt os gerne for montering i hele Danmark og så klarer vi selvfølgelig også opsætningen af maskinen.

Har du lavet en total nulstilling af maskinen kan en genopsætning være aktuel og ovenstående video skulle også gerne kunne hjælpe. Husk altid at måle dit vand ift. kalkindholdet som svinger meget i hele Danmark alt efter hvor du bor.

Har du allerede fået monteret et GROHE Blue Professional anlæg så mangler du muligvis CO2. Dette leveres nemlig ikke sammen med selve køleren men købes separat.

Har du ingen CO2 flasker endnu så anbefaler vi nedenstående 3 pak startpakke så du altid har nok CO2, også imens du senere ombytter dine tomme CO2 flasker.

Har du spørgsmål til vores ombytningssystem er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på support@watertrade.dk. 

2 kg CO2 ombytning (2 pak)

Prisen er vist for en 2 pak - Prisen pr. flaske er 399 kr

Du modtager to fyldte flasker, samt en returkasse til dine tomme flasker

Dette produkt kræver at du har 2 tomme flasker at sende retur med det samme

Vi reserverer et depositum på 500 kr pr flaske indtil vi har modtaget de tomme flasker retur

2 kg CO2 ombytning (2 pak)
798,00 kr.
998,00 kr. Spar 200,00 kr.
Inkl. moms Levering inden for 1-2 dage
Returnering
Tape til pakning
Antal

Læg i kurv

Minimumsantallet for køb af varen er 2.
Ingen konto? Opret en her