Viser 1-18 af 18 element(er)

Her på siden finder du vores  udvalg af samlede GROHE Red anlæg. I vores pakker her får du både en GROHE Red kedel / GROHE Red boiler, armatur samt GROHE Red filter. Har du allerede et GROHE Red anlæg, men leder efter dele til anlægget så kun du se vores store udvalg af GROHE Red reservedele her. Har du spørgsmål til vores GROHE Red anlæg eller andre produkter så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. 

GROHE Red 3 liter

Viser 1-18 af 18 element(er)

GROHE Red 5,5 liter

Viser 1-18 af 18 element(er)

GROHE RED

Med en GROHE Red får du en hurtigere, billigere, mere miljøvenlig samt sikker vej til kogende vand direkte fra vandhanen.

Hos Watertrade finder du alle varianter af GROHE Red i både farver og størrelser. Den har mange funktioner som du kan læse mere om på denne side. Er du i tvivl, sidder vores support team altid klar til at hjælpe dig!

TLF:
Tak! Du vil blive kontaktet.
Samlet pladskrav
210 x 210 x 490 mm
(D x B x H)
210 x 210 x 335 mm
(D x B x H)
El - krav
230 V 180
Watt

Få instant kaffe og te med GROHE Red

Med en GROHE Red får du øjeblikkeligt kogende vand direkte fra vandhanen. Det er slut med at sætte elkedlen over, for gang på gang at glemme alt om den kop kaffe du lige skulle lave, fordi du gik i gang med noget andet mens du ventede.

Du kan nu i stedet for få det kogende vand lige når du skal bruge det og kun i den mængde du skal bruge. Derved begrænser du vandspild og undgår samtidig den uendelige afkalkning af din elkedel.

Så hvad end du skal lave en lækker kop te, skolde en sutteflaske, blanchere grøntsager til aftensmaden eller noget helt fjerde, så er det ordnet på et øjeblik med en GROHE Red.

seemere

Sikkerhed med GROHE Red

Ifølge GROHE, sker mange skoldningsulykker i hjemmet ved, at børn rør ved den skoldhede el-kedel eller får væltet denne ned over sig selv. En GROHE Red er sat således sammen, at den har en integreret børnesikring med to-trins-touch-aktivering, så børnene ikke kan tænde for det kogende vand utilsigtet og komme til at brænde sig. Det kogende vand aktiveres ved at holde børnesikringen inde i 2 sekunder, hvorefter der kan tappes kogende vand fra hanen.

Alle GROHE Red kedler er selvfølgelig CE-godkendt. Du kan læse mere om hvad CE-godkendelsen af GROHE Red kedlerne betyder her.

CoolTouch på hanen

Kogende vand i en hane giver en voldsomt varm hane. NEJ, dette er ikke korrekt!

Med CoolTouch har GROHE nemlig sikret at selve hanen aldrig bliver mere varm end at du kan røre ved den efter brug og du ikke risikerer at brænde dig!

Spar energi med Holiday-tilstand

Når kontoret er tomt i weekenden, du er taget på 3 ugers ferie eller kørt i sommerhuset, kan du aktivere kedlens Holiday tilstand. Denne energieffektive indstilling sikrer, at vandet kun opvarmes til 60 °C. Dette ikke kun fremmer yderligere energibesparelser i perioder med fravær, men det sikrer også, at der ikke dannes bakterier i kedlen, når den ikke er i brug.

Stop vandspild med en GROHE Red

I modsætning til flere elkedler, der kræver mindst 0,5 liter vand for at starte kogeprocessen, tilbyder GROHE Red en meget smartere og mere vandbesparende løsning.

Ikke nok med at du får et smukt og tidsløst design i din GROHE Red, du kan også nemt tilpasse vandmængden efter dit behov, hvad end du laver en hurtigt kop kaffe, skolder sutteflasken eller fylder gryden til aftensmaden.

Vi kender nok alle til at smide en halv elkedel vand ud igen, efter at have kogt vand til aftenskaffen, men med en GROHE Red er dette vandspild heldigvis fortid!

seemere

Skal du bruge lang tid på at koge pasta?

Med GROHE Red Potfiller funktion aktiverer du nemt det kogende vand, så det løber i 2 minutter uden at du skal holde knappen inde. Skal du koge en gryde med pasta på dit komfur, så tapper du blot 2 liter kogende vand, og undgår at dit komfur skal koge iskoldt vand op til 100 grader - Det klarer din GROHE RED for dig!

Blancerer du tit grøntsager? Skal dine asparges hurtigt skoldes så de bevarer sprødheden? Så aktiverer du blot Potfiller funktionen og lader vandet løbe i 2 minutter.

Vi høre også om kunder som bruger det kogende vand til disinficering af drikkeflasker, hurtig rengøring af stegepander mv. Mange støbejerns stegepander/gryder har ikke godt af sæbe og her er kogende vand direkte fra din GROHE Red ideelt til rengøringen.

seemere

GROHE Red armaturer

Hos Watertrade kan du få GROHE Red armaturer i flere variationer. Vi har både vandhaner med L-tud og C-tud, og i flere flotte farver.

Derudover får du også både GROHE Red MONO og GROHE Red DUO haner hos os. Om du skal vælge en mono eller duo hane afhænger af om du har et armatur i køkkenet allerede som du ønsker at beholde. I så fald skal du vælge GROHE Red Mono hanen. Ønsker du at samle alle funktioner i ét armatur, så skal du vælge GROHE Red Duo.

Beskyt dit anlæg og få rent vand med GROHE Red filter

Alle GROHE Red anlæg har behov for et filter. Dette er for at beskytte systemet mod kalk som vil ødelægge selve kedlen på sigt, hvis dette ikke filtreres fra. GROHE Red filtre er specielt udviklet til at fjerne stort set alt kalk fra vandet, men uden at fjerne de gode mineraler og smag der findes i det danske drikkevand. Dette er fx. utroligt vigtigt hvis vandet skal bruges til at lave te eller kaffe, da smagen ellers ville være flad. GROHE Red filteret har samtidig et kulfilter indbygget, så skulle der forekomme bismag fra vandrør eller andet, kommer dette ikke ind i dit drikkevand og ødelægger smagsoplevelsen.

GROHE Red filteret findes i tre forskellige størrelser som alle holder til 12 måneders brug. Du skal blot finde ud af hvor meget vand du bruger om året for at kunne vælge det korrekte filter. Det er også muligt at vælge et filter med tilføjelse af Magnesium og Zink til vandet, såfremt du foretrækker dette.

seemere

GROHE Red 3 liter

GROHE Red kedel i flere størrelser

Du kan få din GROHE Red kedel i forskellige størrelser alt efter budget og behov. GROHE har kedler i to forskellige størrelser: GROHE Red kedel i M og GROHE Red kedel i L.

Du kan derfor vælge den GROHE Red kedel der passer bedst til dine behov. GROHE Red L kedel har en total kapacitet på 7 liter vand, heraf 5,5 liter kogende vand. GROHE Red M kedel har en maks kapacitet på 4 liter vand, heraf 3 liter kogende vand.

Skal din GROHE Red kedel forsyne mange mennesker, eller er den f.eks. placeret på et kontor og bruges af mange mennesker, så kan det være at man skal vælge en GROHE Red L kedel. Den store L kedel bruges også når du ønsker at montere en blandingsventil, for at blande det kogende vand til dit almindelig varme brugsvand. Det kan du læse mere om under vores blandingsventil. Er der derimod tale om en GROHE Red kedel i en husstand med 2-3 personer, så vil en GROHE M kedel være nok for de fleste.

seemere

Få et års forlænget garanti med Watertrades installation

Når Watertrade installerer dit vandanlæg, så har du mulighed for at få et års yderligere garanti. Vi tilsikrer nemlig at monteringen følger alle gældende krav og specifikationer fra GROHE. Du skal blot sørge for den løbende vedligeholdelse og rengøring samt skift af filter. Benyt nedenstående link og registrer dit produkt for at opnå den samlede 3 års garanti på dit GROHE anlæg.

*OBS: Jvf. gældende GDPR regler, må Watertrade desværre ikke udføre denne registrering på dine vegne!/span>

Har du ikke tiden eller lysten til selv at vedligeholde dit GROHE Red anlæg, tilbyder Watertrade vores erhvervskunder en fordelagtig serviceaftale. Med en serviceaftale til dit GROHE Red anlæg, får du årlig eller halv årlig rens samt fri reparation af dit GROHE Red anlæg, alt efter hvilken servicepakke du vælger.

Du kan læse mere om service af GROHE Red her.

GROHE Red 5,5 liter

Er dit varme vand lang tid om at blive varmt?

I nogle huse står varmtvandsbeholderen langt væk, og når der skal vaskes op skal det varme vand løbe længe inden det bliver rigtig varmt. Det er spild af dyrebart vand og meget dårligt for miljøet. Har du en GROHE Red Duo med touch kan du med fordel montere en blandingventil. Dermed tager du nemlig en lille del af det kogende vand og blander med dit varme brugsvand. På den måde får du varmt vand med det samme, med minimalt energibehov og uden vandspild. Vi anbefaler GROHE Red i L versionen hvis du ønsker at montere blandingsventilen.

Har du ikke varmt vand i dit sommerhus?

Nogle sommerhuse har ikke en varmvandsbeholder, eller måske kun en som primært bruges til bad. I stedet for at bruge kapaciteten på varmtvandsbeholderen til at vaske op, eller trække varmt vand til køkkenet, kan du bruge blandingsventilen til at få varmt vand i din køkkenhane. Det kan også være et bryggers hvor der kun er koldt vand, så kan du enkelt få varmt vand uden det store besvær. Du kan selv installere en blandingsventil eller vi kan hjælpe dig.

Juster selv temperaturen på det varme vand

Med blandingsventilen kan du nemt regulere temperaturen du ønsker på det varme vand. Det er måske ikke nødvendigt at komme meget kogende vand i for at det opnår den ønskede temperatur. Har du kun koldt vand i rørerne kan det være nødvendigt at skrue lidt højere op. Det er meget enkelt at regulere termostaten som sidder på blandingsventilen.

seemere

Alt i reservedele til GROHE Red

Har du et GROHE Red anlæg med nogle år i sig, og står du derfor og mangler en ny drypkop, en ny betjeningsenhed, en blandingsventil eller noget helt fjerde? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Watertrade har vi nemlig et stort udvalg af reservedele til dit GROHE Red vandsystem/anlæg.

Kan du ikke finde det du er på udkig efter, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på 70605313 eller support@watertrade.dk! Så skal vi nok hjælpe dig godt på vej.

GROHE Red serviceaftale

Man bliver hurtigt afhængig af at kunne få kogende vand direkte fra hanen, med en GROHE Red boiler/kedel. Hos Watertrade har vi heldigvis mange års erfaring med de udfordringer der kan opstå på GROHE Red anlæg. Med vores mange års erfaring ved vi hvordan disse udfordringer bedst udbedres, så du hurtigt kan få kogende vand i hanen igen.

Du skal blot bestille en GROHE Red serviceaftale hos Watertrade, så er du forsikret mod eventuelle nedbrud og fejl mv. på dit anlæg. Vores serviceaftale fungerer som en forsikring, så du altid er sikret kogende vand i hanen. I tilfælde af nedbrud eller fejl på din GROHE Red sørger Watertrade for alt det praktiske samt udbedring af skaden. Det er uanset hvilken sliddel det drejer sig om, også selvom hele kedlen skal skiftes.

Filterskift er ikke omfattet af serviceaftaen. Til vores erhvervskunder tilbydes både halv- samt helårlige servicebesøg hvor vi kommer og servicere anlægget og skifter filter som en tillægsydelse til selve serviceaftalen. Du kan læse mere om vores serviceaftaler til GROHE Red her.

seemere

Ingen konto? Opret en her