facebook-script

GROHE Red Anlæg

Viser 1-16 af 16 element(er)

Her på siden finder du vores  udvalg af samlede GROHE Red anlæg. I vores pakker her får du både en GROHE Red kedel / GROHE Red boiler, armatur samt GROHE Red filter. Har du allerede et GROHE Red anlæg, men leder efter dele til anlægget så kun du se vores store udvalg af GROHE Red reservedele her. Har du spørgsmål til vores GROHE Red anlæg eller andre produkter så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. 

Få instant kaffe og te med GROHE Red

Kedlen koger. Du går og venter. Du går i gang med alt muligt andet. Du glemmer kedlen. Vandet bliver lunkent – eller du er i gang med et stykke arbejde og kommer simpelthen bare ud af rytmen ved at stå og vente på, at vandet begynder at boble.

Med GROHE Red kan du få instant kogende vand ud af vandhanen. Så kan du nyde kaffen eller téen inden for få sekunder af, at du har fået idéen: Hov, jeg skal da lige have en kaffe at vågne op på. Eller en lækker kop te i løbet af eftermiddagen.

GROHE Red boiler i flere størrelser

Du kan få din GROHE Red Kedel i forskellige størrelser alt efter budget og behov. GROHE har boilere i to forskellige størrelser: GROHE Red boiler i M og GROHE Red boiler i L.

Du kan derfor vælge den GROHE Red kedel der passer bedst til dine behov. GROHE Red L boiler har en total kapacitet på 7 liter vand, heraf 5,5 liter kogende vand. GROHE Red M kedel har en maks kapacitet på 4 liter vand, heraf 3 l kogende vand.

Skal din GROHE Red Kedel forsyne mange mennesker, eller er den f.eks. placeret på et kontor og bruges af mange mennesker så kan det være at man skal skal vælge en GROHE Red L boiler. Er der derimod tale om en GROHE Red kedel i en husstand med 4-5 personer, så vil en GROHE M kedel være nok for de fleste.

GROHE Red armaturer

Hos Watertrade kan du få GROHE Red armaturer i alle variationer. Vi har både vandhaner med L-tud og C-tud, i samtlige farver, såsom graphite (blød/mat sort), warm sunset (guld/messing) eller supersteel (standard sølv).

Derudover får du også både GROHE Red mono og GROHE Red Duo haner hos os. Om du skal vælge en mono eller duo hane afhænger af om du har et armatur i køkkenet allerede som du ønsker at beholde. I så fald skal du vælge GROHE Red Mono hanen. Ønsker du at samle alle funktioner i ét armatur, så skal du vælge GROHE Red Duo. Husk også at du får GROHE Red boilere hos Watertrade. Har du brug for hjælp til installationen? Så klarer vi også den. Hos Watertrade er vi med mere end 20 års erfaring eksperter i installation af GROHE Red anlæg.

Reservedele til GROHE Red

Står du og mangler en drypkop, en ny betjeningsenhed, en blandingsventil eller noget helt fjerde? Så er du kommet det helt rigtige sted. Watertrade har nemlig et stort udvalg af reservedele til dit GROHE Red vandsystem/anlæg.

Du få altså det hele til GROHE Red hos Watertrade. Alt fra GROHE Red boiler, til armaturer, til diverse reservedele.

GROHE Red serviceaftale

Man bliver hurtigt afhængig af at kunne få kogende vand direkte fra hanen, med en GROHE Red kedel. Hos Watertrade har vi heldigvis mange års erfaring med de udfrodringer der kan opstå på GROHE Red anlæg. Med vores mange års erfaring ved vi hvordan disse udfordringer bedst udbedres, så du hurtigt kan få kogende vand i hanen igen.

Du skal blot bestille en GROHE Red serviceaftale hos Watertrade, så er du forsikret mod eventuelle nedbrud og fejl mv. på dit anlæg. Vores serviceaftale fungerer som en forsikring, så du altid er sikret kogende vand i hanen. I tilfælde af nedbrud eller fejl på din GROHE Red sørger Watertrade for alt det praktiske samt udbedring af skaden. Det er uanset hvilken sliddel det drejer sig om, også selvom hele kedlen skal skiftes.

Det eneste som ikke er omfattet af vores serviceaftale er udskiftning af filteret. Vi hjælper dog rigtig gerne med fast at komme og skifte filteret årligt eller halvårligt som tillægsydelse til selve serviceaftalen.

Sikkerhed med GROHE Red

Ifølge GROHE selv sker mange skoldningsulykker i hjemmet ved, at børn rør ved den skoldhede kedel. GROHE Red er heldigvis sat sådan sammen, at GROHE Red har en integreret børnsikring med to-trins touch-aktivering, så børnene ikke brænder nallerne.

Dertil er vores GROHE Red boilere CE-godkendt. læse mere om hvad CE-godkendelsen af GROHE Red kedlerne betyder her.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password