Grohe Red Anlæg

Viser 1-1 af 1 element(er)

Grohe Red

Få Instant Kaffe Og Te Med Grohe Red

Kedlen koger. Du går og venter. Du går i gang med alt muligt andet. Du glemmer kedlen. Vandet bliver lunkent – eller du er i gang med et stykke arbejde og kommer simpelthen bare ud af rytmen ved at stå og vente på, at vandet begynder at boble.

 

Med Grohe Red kan du få instant kogende vand ud af vandhanen. Så kan du nyde kaffen eller téen inden for få sekunder af, at du har fået idéen: Hov, jeg skal da lige have en kaffe at vågne op på. Eller en lækker kop te i løbet af eftermiddagen.

 

Sikkerhed med Grohe Red

Ifølge Grohe selv sker mange skoldningsulykker i hjemmet ved, at børn rør ved den skoldhede keddel. Grohe Red er heldigvis sat sådan sammen, at Grohe Red har en integreret børnsikring med to-trins touch-aktivering, så børnene ikke brænder nallerne.

 

Grohe Red Boiler i M og L

Du kan få din Grohe Red Kedel i forskellige størrelser alt efter budget og behov. Vi har både Grohe Red i medum og i large størrelse, så du kan sikre dig, at du kan få den helt rigtige løsning, der passer lige præcis dig.

 

Reservedele til Grohe Red

Står du og mangler en drypkop, en ny betjeningsenhed, en blandingsventil eller noget helt fjerde? Så er du kommet det helt rigtige sted. Watertrade har nemlig reservedele til dit Grohe Red-vandsystem/anlæg i alle afskygninger, så du aldrig mere skal trawle internettet for reservedele fra alle mulige forskellige sketchy hjemmesider af.

 

Grohe Red Vandhaner

Vi tilbyder også Grohe Red Vandhaner i alle variationer, både L-tud og C-tud, i samtlige farver, såsom graphite (blød/mat sort), warm sunset (guld/messing) eller supersteel (standard sølv). Meget snart vil vi også have velvet black i vores sortiment.

Vi har Grohe Red haner i både Mono og Duo, alt efter om du udelukkende ønsker dig en boiler, eller om du også er til almindeligt filtreret vand (i sidste tilfælde ved tilkøb af filter).

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password