Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

425 gram

Der er 2 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Grohe Blue CO2 425 gram ombytning( 4 pak )

399,00 kr. -30,00 kr. 369,00 kr.

Spar penge med en CO2 flaske ombytning

Ved bestilling af nye CO2 flasker kan du skåne miljøet ved at ombytte dine CO2 flasker. Du skal derfor sende dine gamle CO2 flasker retur af samme størrelse, som du ønsker i refill. Ved at ombytte dine Co2 flasker, får du dine nye flasker til en god pris, da du kun skal betale for indholdet og ikke beholderen.

 

Det lyder nærmest for godt til at være sandt. Hos Watertrade går vi ind for genanvendelighed af CO2 flasker, og derfor har vi indført et smart system, så du med god samvittighed kan ombytte dine CO2 flasker. Når du ombytter dine CO2 flasker hos os, så får du nye genopfyldte CO2 flasker.

 

Derudover er vores priser på opfyldning af CO2 flasker lavere i forhold til, hvis du køber nye beholdere.

Nem og enkel CO2 flaske opfyldning 

Vidste du, at du kan sende dine gamle, tomme CO2 flaske til opfyldning? Hos Watertrade, tilbyder vi alle vores kunder en CO2 flaske opfyldning. Det er super nemt og enkelt. Det eneste, du skal gøre, er at sende din gamle flaske tilbage til os. Vi sender dig herefter, den næste hverdag, en helt ny og fyldt flaske. Det eneste, som du skal betale for, er indholdet. Resten klarer vi. Du skal altså ikke betale for den nye CO2 flaske, når du indleverer din gamle flaske. 


Er du i tvivl om vores vandanlægsløsninger, er noget for dig? Så har vi også en super løsning i form af et startsæt med en kulsyreflaske, så du kan prøve det af.

Vi gør det nemt for dig at ombytte dine CO2 flasker

Når du køber vores refill pakker, så skal du blot sørge for at ombytte de tomme flasker. Vi sender dig nye CO2 flasker inkl. En returlabel til brug for returnering af dine tomme CO2 flasker. Du betaler altså kun for selve CO2-indholdet, da du bytter med dine tomme CO2 flasker.

 

Når du køber vores CO2 refiller, så skal du være særligt opmærksom på, at vi reserverer det fulde beløb for et startsæt. Svarende til både flaskernes og indholdets pris. Såfremt du ombytter dine tomme CO2 flasker inden 14 dage, vil vi kun trække det reserverede beløb for flaskernes indhold – de resterende reserverede penge for flaskernes frigives og vil aldrig blive trukket.

 

Hvis du ikke ombytter dine tomme CO2 flasker, vil det fulde reserverede beløb naturligvis blive opkrævet. Du kan læse mere om vores CO2 flaske ombytning her på siden.

 

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at ombytte dine CO2 flasker, og hvis du har spørgsmål til hvordan og hvorledes er du velkommen til at kontakte os.

 

Skån miljøet med en CO2 flaske ombytning og opfyldning

Vil du være med til at skåne miljøet, så bestil dine nye CO2 flasker hos Watertrade og ombyt med dine gamle CO2 flasker.

 

De danske have er fyldt med tomme flasker og hos Watertrade vil vi gerne minimere spildet af tomme flasker. Vi har gjort det nemt for dig at ombytte dine CO2 flasker med vores retursystem, og så er det da fedt at få en skarp pris på en opfyldning af de nye CO2 flasker.

 

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe priser.

 

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores CO2 flasker kan ombyttes og du kan derfor hjælpe til et bedre miljø. Du kan læse om vores ombytning af CO2 flasker her på siden.

 

Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde CO2 de har behov for. Derfor har vi lavet ombytningsservicen, som fokuserer på både miljøet og vores kunders ønsker.

 

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille CO2 flasker, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme flasker til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade CO2 fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter, så står vi altid klar på chatten på vores webshop og ellers er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i filter til vandhanen, kan du finde det i vores webshop her 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password