GROHE Red filter

Viser 1-6 af 6 element(er)

Hos Watertrade finder du altid et stort udvalg af GROHE Red vandfiltre. Vi har både GROHE Blue filter og GROHE Red filtre. Med et GROHE Red filter fjerner du kalk og tungmetaller i vandet før du drikker det. Dette vil give dit drikkevand en bedre smag. Du finder forskellige typer af GROHE Red filter her på shoppen. Du kan købe filtrene i forskellige størrelser så de passer til dit vandanlæg. Er du i tvivl om hvilket GROHE Red filter du skal købe så tøv ikke med at kontakte vores kunderservice

Hvilke GROHE Red filtre er dit anlæg kompatibelt med?

Nedenfor finder du en oversigt over GROHE Blue og GROHE Red filtre, samt hvilke anlæg de forskellige filtre er kompatible med. Hvilke filtre du skal bruge afhænger om du f.eks har et GROHE Blue Home anlæg, GROHE Blue pro anlæg, GROHE Blue pure eller GROHE Red.

Få rent vand med GROHE Red Filter

Med GROHE Red filter systemet gøres der brug af en avanceret filtreringsteknologi. Med denne filtreringsproces fjernes alle forurenende stoffer såsom bakterier, vira og sediment fra dit vand. Denne multi-trins proces sikrer, at du får helt rent vand, der er sikkert at drikke. De højkvalitetsmaterialer, der anvendes i GROHE Red filter, gør det til et pålideligt og effektivt vandfilter til rensning af dit vand. Du er garanteret rent og sikkert drikkevand med et GROHE Red filtet. Hvad en det skal installeres i dit hjem eller virksomhed.

Få filtreret Kogende vand på sekunder med GROHE Red filter

Med et GROHE Red filter til dit GROHE Red anlæg får du kogende og filtreret vand direkte fra hanen på ganske få sekunder. Med GROHE Red filteret får du vand helt fri for forurenende stoffer.

Du kan derfor nemt og trygt lave kaffe, te, skolde sutteflasker, blanchere grøntsager og meget mere på blot sekunder.

Sæt sikkerheden i højsædet med GROHE Red filter

Ikke nok med at det er godt for din krop at blive fri for alverdens giftstoffer med et GROHE Red filter, så er vores anlæg også sikrede. Det kan nok lyde lidt farligt med kogende vand direkte fra vandhanen - særligt hvis man har børn i hjemmet. Men der er naturligvis en barnelås funktion på alle GROHE Red vandhaner. Så du kan med ro i sindet få installeret et GROHE Red anlæg derhjemme selvom du har børn.

GROHE Red Filter i størrelserne S-, M- og L-size

Du kan få GROHE Red filter i hele tre forskellige størrelser; S-, m-, og L-size. Filtrene bruger en fler trins filtreringsproces, til at fjerne ethvert spor af urenheder fra vandet. Samtidig sikrer filtrerne at vigtige mineraler bevares. I tabellen øverst på siden, kan du få et overblik over hvilke af GROHE Red filtrene, der er kompatible med de forskellige GROHE anlæg.

Ingen konto? Opret en her