Viser 1-20 af 20 element(er)

GROHE Blue Pure er til dig der gerne vil omdanne dit vandhanevand til lækkert filtreret postevand. Der medfølge GROHE Blue aktivt kulfilter, som giver vandet en helt uovertruffen smag. Det er naturligvis muligt at veksle mellem almindeligt vandhanevand og det filtrerede vand, så du kan bruge normalt vandhanevand til din opvask. Inde i hanen er der nemlig separate vandveje til filtreret og ufiltreret vand. Du kan bruge alle vores GROHE Blue filtre til hanen.

Omvendt osmoseanlæg

Viser 1-20 af 20 element(er)

GROHE Blue Pure filter

Viser 1-20 af 20 element(er)

Komplette sæt

Viser 1-20 af 20 element(er)

Køb GROHE Blue Pure startsæt

Hos Watertrade har vi et kæmpe udvalg af GROHE produkter, så du kan få lækkert filtreret postevand direkte i hanen. Vores GROHE Blue Pure startsæt er til dig, som foretrækker vand med en ren og naturlig smag. Med GROHES helt unikke filter teknologi, forsvinder alle de dårlige stoffer fra vandet, som både giver vandet en dårlig smag men også er farlige at indtage.

Når du køber GROHE Blue Pure hos Watertrade får du også et GROHE Blue filter med en kapacitet på 3000 L med i købet. Når filteret er opbrugt kan du nemt købe et nyt filter på vores shop. En timer angiver hvornår filteret er brugt op. Vi leverer indenfor 1-2 dage.

Få billige reservedele til GROHE Blue Pure

Er du på udkig efter reservedele til GROHE Blue Pure? Så skal du ikke lede længere. Hos Watertrade leverer vi alt i reservedele til GROHE Blue.

Du får også altid et godt udvalg af rengøringsprodukter til GROHE Blue. Herunder rengørings patron til at holde GROHE filteret rent, samt GROHE Clean rengøringsmiddel til at holde GROHE armaturet rent og kalkfrit. Du kan også finde et bredt sortiment af CO2 regulatorer og diverse andet tilbehør til GROHE Blue. Med det store udvalg på vores shop, skal du nok finde lige præcis det som du mangler. Samtidig tilbyder vi PriceRunner købsgaranti på alle køb op til 50.000 kr. Læs mere om købsgarantien i vores handelsbetingelser.

Ingen konto? Opret en her