Viser 1-13 af 13 element(er)

Grohe Red filter

Viser 1-13 af 13 element(er)

Grohe Blue filter

Viser 1-13 af 13 element(er)

Grohe Filter til Red og Blue

How Watertrade kan du købe effektive vandfiltre til begge modeller Grohe Red og Blue, der sikrer dig imod rester af forurening fra bl.a. kalk, klor, tungmetaller, sprøjtegifte fra landbruget mm. og giver dig 100% rent drikkevand. 

Vores billige vandfiltre til dit vandanlæg har den bedste pris på flere af vores modeller, og vi har et bredt produktsortiment. Om du så har brug for et alm. vandfilter med vores fem standard filtreringstrin, der tager rester af snavs og førnævnte forurening i vandet, eller om du har brug for et mere specialiseret filter, der tilfører ekstra mineraler som fx magnesium. Vores alm. filtre fås i størrelserne small, large og medium (S, M, L) med en kapacitet på 600-2500 liter, alt efter behov.

Vandfilter til vandhane mod rester af forurening

Danmark er kendt for at have rent drikkevand, og sammenlignet med mange andre lande er dette også sandt. Du har sikkert været på ferie i Sydeuropa eller Asien, og hvis du ikke har været så uheldig at opleve det på egen krop, er du helt sikkert blevet frarådet at drikke vand fra hanen i disse lande.

Deres vandrensningsanlæg filtrerer kun meget groft, så vandet er rent nok til at bade og vaske op i/med, men langt fra drikkevenligt pga. bakterier, kemikalier samt diverse snavs og forurening. Dette er heldigvis ikke tilfældet i Danmark.

Danske vandrensningsanlæg er avancerede nok til at filtrere for nok forurening til, at myndighederne trygt kan lade borgerne drikke fra vandhanen uden at risikere decideret sundhedsskade på kort og mellemlangt sigt. Men dette betyder ikke, at vores drikkevand er 100% fri for forurening.

Med et Grohe filter fra Watertrade kan du undgå rester af kalk, klor, tungmetaller og sprøjtegifte/pestcider, som desværre stadig findes i små koncentrationer i vores drikkevand.

Finfiltrering af vand er både en dyr og kompleks proces, og med vores nuværende teknologi er dette ikke særlig fordelagtigt.

Vores Grohe filters 5 filtreringstrin

Med vores Grohe filter har du altid 100% rent drikkevand klar til brug, med det samme du åbner din hane. I kombination med vores Grohe Blue vandanlæg ledes postevandet gennem fem filtreringstrin for at fjerne alle uønskede stoffer, inklusivt tungmetaller.

Disse fem trin er følgende: 

  1. Grovfiltrerer for større partikler som sand og støv
  2. Klorin samt organiske stoffer som pesticider fjernes af kulfilter
  3. Kalk og tungmetaller trækkes ud af en ”ionbytter”
  4. Aktiveret kulfilter sikrer bevarelsen af essentielle mineraler
  5. Finfiltrering af mikropartikler

Gennem denne proces er du sikret mellem 600-2500 liter komplet filtreret og 100% rent drikkevand, som smager ligeså rent som det er, og som er fri for dårlig luft eller eftersmag af klor, kalk eller rester fra ruster i vandløbene. Med andre ord får du med Watertrades Grohe filter den bedste bedste drikkeoplevelse hver gang du åbner din hane – samtidig med at du gør noget godt for din og din families sundhed. 

Hvilke filtre passer til hhv. Grohe Red og Blue?

Der er forskel på, hvilke filtre der passer til dit vandanlæg, alt efter om du har Grohe Red eller Blue stående derhjemme/på din arbejdsplads.

Generelt passer alle vores filtre til Blue, men det er ikke alle der passer til Red. Vores aktive kulfilter fjerner ikke kalk, hvilket er en nødvendighed, det dette ophobes hurtigere med varmt og især kogende vand. Derfor er vores aktive kulfilter ikke beregnet til Red.

Derudover er der også forskel på Grohe Blue Home og Pro: Home er beregnet til hjemlig/privat forbrug og tager dermed kun alm. filter str. small og medium, mens Grohe Blue Professional er mere til erhverv og tager derfor alle modeller/variationer inden for filtre.

Det kan godt være forvirrende med de forskellige typer vandanlæg nogle gange, eftersom der fx også er variationer inden for Blue, og derfor står vi altid til rådighed med kundeservice på livechat i alle hverdage ml. 9-16 for at sikre den bedste rådgivning til dig.

 

Hvilken størrelse Grohe Filter (S, M, L) skal jeg bruge?

Hvilket vandfilter du har brug for kommer helt an på det daglige behov i din husstand samt hvilken model af vandanlæg du har stående derhjemme eller på kontoret.

Grohe Blue Home er primært beregnet til den lille husstand, og derfor er det kun størrelse small (S), der passer til denne model. Grohe Blue Professional er derimod beregnet til kontoret eller den større husstand og kan derfor tage alle størrelser, inkl. størrelse medium (M) og størrelse large (L).

Generelt anbefaler vi et Grohe filter i small til den lille husstand (1-2 personer), medium til den mellemstore husstand (3-4 personer) og large til den større husstand (4+ personer) samt arbejdspladsen.

 

Giv vandet bedre smag og lugt med vores filtrering til både Grohe red og blue

Du kender det sikkert – din håndvask er hvid og grumset af kalkrester og -stænk, eller du har samme problem med din elkedel. Dette er et stort irritationsmoment for mange danskere, der enten bruger både tid og ressourcer på at afkalke, eller som ellers må leve med den forringede smag, lugt og generelle oplevelse af drikkevandet.

Grim smag og/eller lugt er en stor årsag til, at mange danskere vælger kaffe i stedet for vand i hverdagen, og derfor er det ikke kun en luksusting at have rent og friskt drikkevand – det er essentielt for, at man kan leve et sundt og velfungerende liv, da vander det vigtigste  grundelement i menneskers overlevelse og trivsel. Med et Grohe vandfilter fra Watertrade kan du sikre dig imod kalk, klor, rester fra rust i vandrør mm., der alle desværre bidrager til en forringet smag og lugt af drikkevandet.

 

Grohe Magnesium + Zink filter til bedre helbred og immunforsvar med dit vandfilter til vandhane

Mineraler i drikkevandet er vigtige for dit helbred og én af de store grunde til, at sundhedsmyndigheder verden over anbefaler borgere at indtage litervis at vand i løbet af en dag, hver dag og hele livet igennem.

Magnesium findes naturligt i grundvandet, men selv hvis man drikker Sundhedsstyrelsens anbefalede 1-1,5 liter drikkevand om dagen, svarer dette kun til beskedne 5% af det anbefalede daglige indtag af magnesium.

Watertrade har heldigvis en løsning på dette med vores Grohe Filter Magnesium+Zink, der udover den almindelige finfiltrering af rester fra forurening, forklaret ovenfor, også tilfører zink og magnesium til vandet for at sikre, at du får nok mineraler til at holde dig sund, rask og velfungerende. Zinc er et vigtigt mineral for at bevare og forbedre dit immunforsvar.

Grohe filter – derfor skal du anvende grohe vandfilter

En gennemsnitlig person skal have mellem 2-3 liter væske i døgnet for at opretholde et sundt væske niveau i kroppen. Om sommeren, samt under hård fysisk aktivitet, er behovet for væske endnu større. 

Når vi skal drikke så meget vand hver dag for at opretholde vores væskebalance, er det også utroligt vigtigt, kvaliteten af vores drikkevand er høj. Her kommer Watertrade’s grohe filter ind i billedet - for vidste du, at drikkevandet i Danmark ikke er 100% rent? 

Få rent drikkevand med Grohe filter i din Grohe blue eller red hane.

Danmark er ganske vist blandt de førende i Europa, når det gælder rent drikkevand. Derfor er der mange, der bliver overrasket, når de finder ud af, at der alligevel kan være rester af tungmetaller, sprøjtegifte, kalk, klor mm i det danske drikkevand. 

I følge en rapport fra DANVA, indeholder det danske drikkevand også medicinrester fra antibiotika, antidepressiver, hormonstoffer, antiinflammatoriske midler og medicin mod hjerte-kar-sygdomme. 

Med vores Grohe vandfilter til dit vandanlæg er du sikret 100% rent drikkevand, hver gang du åbner din hane – og så til en pris, alle kan være med på. Hos Watertrade har vi gode priser på flere af vores modeller, og vi har samtidig et bredt produktsortiment, der sikrer, at du kan finde lige præcis det Grohe filter, du har brug for til din husstand.

Er du glad for danskvand? Så prøv også vores kulsyre patron og nyd lækkert danskvand derhjemme.

Grohe filter til ethvert behov, passer både til red og blue

Uanset om du har brug for et almindeligt Grohe filter med vores fem standard filtreringstrin, som sorterer rester af snavs, tungmetaller og evt. rester fra sprøjtegift fra, eller om du er på udkig efter et mere specialiseret Grohe vandfilter, som tilføjer de ekstra mineraler: magnesium og zink, så har vi filteret til dig.

Bor du tæt på lokale boringer, kan du også få vores ultra filter, som er det perfekte filter til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit drikkevand. Vores Ultra Filter er vores mest sikre filter, som filtrerer 99,9999 % af alle bakterier og mikroplast (> 1 µm).

Vores sædvanlige Grohe filter kommer både størrelse small, medium og large alt efter hvilken størrelse, du skal bruge til dit armatur. Vi anbefaler s til små familier med 1-2 i husstanden og medium til den mellemstore husstand. 

Vores Grohe Blue Home er beregnet til små husstande, og kan derfor kun anvende størrelse small. Grohe Blue Professional er dog beregnet til kontorer og større husstande, og derfor kan denne model rumme alle størrelser. 

Forskellig kapacitet ved vores Grohe vandfilter, størrelser i s, m og l.

Kapaciteten varierer mellem 600-2500 liter, alt efter behovet i husstanden. Du kan derfor nemt finde et Grohe filter, der passer til dine behov i vores sortiment. Så er du sikret, at du ikke indtager skadelige stoffer på daglig basis gennem dit drikkevand, og giver dermed dig og din familie de bedste betingelser for en sund hverdag med rent og velsmagende drikkevand – præcis som det skal være.  

Hvilket Grohe filter passer til mit armatur, hvis jeg har red eller blue?

Det vandfilter, du skal have, afhænger af, om du har Grohe red eller Grohe blue i dit hjem/på din arbejdsplads. 

Alle vores filtre passer til Blue, men det er ikke alle filtre, der passer til red. Årsagen til dette er, at vores aktive kulfilter ikke fjerner kalk. Kalk er nødvendig at fjerne ved opvarmning, da det ophober sig hurtigt ved varmt og især kogende vand. Vores aktive kulfilter er derfor ikke beregnet til Red. 

Har du brug for rådgivning i forbindelse med hvilken type vandanlæg, der passer til dine behov? Så tøv ikke med at kontakte os. Der er mange forskellige variationer inden for Blue, og derfor vil vi naturligvis gerne rådgive dig, så du får den helt rigtige løsning til din husstand/dit kontor. 

Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage mellem 9-16, og gør altid vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse og den bedste service, når du skal finde det helt rigtige Grohe filter. 

Mange fordele ved Grohe vandfilter til vandhane

At du får rent drikkevand, som er fri for skadelige tungmetaller, sprøjterester for landbruget og klor, er ikke den eneste fordel der er ved vores Grohe filter. Det er også en stor irritation for mange danskere, at håndvasken og glassene er fyldt med grumset kalkrester og stænk.

Med vores Grohe vandfilter kan du derfor lade dine glas lufttørre uden at skue de velkendte kalkpletter, der kommer, når vanddråberne tørrer ind på dine glas. Du kan også vinke farvel til den grimme lugt/smag, som der oftest følger med, når vandet ikke er helt rent for klor, kalk og rester fra rust i vandrørene, som tilsammen bidrager til en forringet lugt og smag af drikkevandet. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hos Watertrade er det vores absolutte kernevision, at vores kunder er glade og tilfredse, og at du får den vejledning og service, der skal til for at finde det helt rette Grohe filter til den enkeltes behov. At finde den helt rette løsning kan dog godt være noget af en jungle, da vi har et stort sortiment, og vores produkter har enkelte variationer, der helst skal tages højde for. Der er mange ting, man skal være opmærksom på, og derfor er det vigtigt at få kyndig vejledning fra start.

Derfor sidder vi altid klar på livechatten på hverdage mellem 9-16 til at besvare dine spørgsmål om vores Grohe vandfilter og andre produkter på shoppen som fx vores Co2 flaske. Så kan vi sammen finde det helt rigtige Grohe filter til dig, så du kan komme godt i gang med at få 100% rent og velsmagende drikkevand hjemme hos dig. 

Er du på udkig efter det helt rette anlæg, så du kan få lækker danskvand hjemme hos dig? Så tage et kig i vores store sortiment af Grohe Co2 flasker og forkæl ganen med lækkert, brusende grohe danskvand.

Husk du også kan få grohe co2 refill på din kulsyreflaske med vores miljøskånende retursystem. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password