Godt for pengepungen og miljøet

Hos Watertrade sætter vi en ære i vores smarte og ressource besparende CO2 ombytningsservice.

Når du benytter denne service, sender du dine brugte CO2 flasker tilbage i den emballage du modtager dine nye flasker i. Ved at genbruge CO2 flaskerne er der naturligvis en mindre belastning på miljøet. Men det medvirker også til, at du kan opnå en besparelse.

Det er nemlig billigere at fylde eksisterende flasker op med CO2 end at producere nye flasker. Derfor vil du også spare penge på dine CO2 flasker, når du sender de gamle flasker retur til os.

Watertrade leverer en bæredygtig løsning for både kunde og miljø, altså en win win situation for alle!

KØB CO2 HER

Mindre plastik og mere genbrug

Vidste du at en almindelig husstand på fire personer, sparer op til 800 plastflasker årligt med en GROHE Blue Home?

Med et GROHE Blue Home anlæg får du leveret filtreret og afkølet vand direkte fra din GROHE Blue vandhane. Dette fjerner behovet for plastflasker, og er dermed en langt mere bæredygtig løsning.

Hos Watertrade sælger vi GROHE vandfiltre, som sikrer dig rent vand. Når filtrene er opbrugte og skal udskiftes, kan de sendes tilbage til GROHE. Her vil plasten blive forarbejdet til granulat og harpiksen der også bruges i filtrene regenereres og bruges delvist til fremstilling af nye patroner. Når filtrene kommer retur til GROHE, genanvendes 99% af materialerne, og dermed efterlades kun 1% som affald.

Med en serviceaftale hos Watertrade indsamles filterne ved servicebesøget og vi sørger for aflevering direkte til GROHE. På denne måde bidrager du til en mere bæredygtig hverdag.

Indsamlede filtre - klar til at blive genanvendt

Ansvarlig genanvendelse

"Take - Make - Waste". Desværre er dette på nuværende tidspunkt, måden hvorpå mange processer verden over fungerer. Hvor vi altså "tager, skaber og smider ud".

Hos Watertrade har vi en ambition om at tage afstand til denne forældede tankegang, og i stedet bidrage til en mere cirkulær økonomi, hvor materialer genanvendes meget mere. Dette støtter vi blandt andet ved at gamle og udgåede vandhaner sorteres i metaller og sendes til genbrug. Her anvendes de i alverdens industrier til at genskabe nye produkter.

Har du også fået skiftet dit filter af os gennem vores fordelagtige serviceaftaler? Så tager vi filteret med tilbage. Filtrene sendes samlet tilbage til producenten, hvor de genanvendes til produktionen af nye vandfiltre og derved fuldendes også den cyklus.

Watertrade støtter Plastic Change

I samarbejde med Plastic Change går Watertrade et skridt videre for at sikre fokus på plastreduktion samt oprensning af verdenshavene. Siden 1950'erne har vi produceret 9 milliarder* ton plastik! Dette har Plastic Change sat sig for at ændre med deres vison om at skabe et affaldsfrit samfund, hvor der ikke kun fokuseres på plastik, men i stedet på et samfund hvor vi alle lærer at bruge de ressourcer vi har til rådighed optimalt. Dette gøres ved at producere bæredygtige produkter, der kan bruges igen og igen, og på den måde gøre op med engangskulturen.

Hos Watertrade gør vi netop dette, med vores CO2 refill system samt vores mange andre grønne tiltag du kan læse mere om her på siden. Sammen med Plastic Change støtter Watertrade familien selvfølgelig også op om World Cleanup Day, for vi tror på at enhver lille indsats tæller, og vi håber vores kunder også vil hjælpe til i det omfang det er muligt for dem.

Læs mere her: https://worldcleanupday.dk/

*Kilde plasticchange.dk

miljøvenlig emballage med dobbeltfunktion

Størstedelen af vores kunder er utrolig beviste om de udfordringer vores jord kæmper med. Derfor bliver de også mere og mere specifikke omkring de valg de træffer når det kommer til miljørigtig indpakning, genbrug osv.

Dette er selvfølgelig også noget Watertrade støtter op om! Netop vores papkasser er lavet specielt til at kunne bruges til både at kunne sende vores CO2 flasker til vores kunder i, men også til at vores kunder kan genbruge de selvsamme kasser til at returnere deres brugte CO2 flasker når disse skal til genopfyldning. På den måde bliver der hverken brugt for store papkasser, ekstra materiale til at fylde kassen ud med for at garantere at flaskerne ligger fast og vi sikrer at vores kasser også kommer retur, så de kan genanvendes igen og igen, altså en miljøvenlig pakning på flere fronter.

Plastik nej tak

Watertrade søger alternativer til plastik i alle aspekter af vores forretning. Dette er utroligt vigtigt for os så selvfølgelig støtter vi også op om og har Plastik Nej Tak mærket. På den måde er vi med til at sprede budskabet, både til vores kunder samarbejdspartnere samt andre virksomheder så vi kan hjælpe til med at få fokus på dette vigtige område.

Ingen konto? Opret en her