Viser 1-22 af 22 element(er)

Grohe Blue Vandhaner

Har du eller dine medarbejdere travlt i hverdagen, vil du gerne være med til at spare på plastikforbruget, og prøver du at evt. finde et sundere alternativ til kaffe som opkvikker om morgenen, så bør du erhverve dig en Grohe Blue vandhane. Med denne vandhane kan du få instant danskvand – uden forbrug af plastik og til en brøkdel af literprisen af, hvad du får det til i supermarkedet eller i kiosken.

Mange kontorer bruger både penge og planlægning på at få vandflasker ind og ud, men med en Grohe Blue vandhane kan du gøre det meget lettere for dig selv og dine medarbejdere, som kan stå og sludre over et glas iskoldt, mikrofiltreret danskvand i køkkenet eller hvorend i har fælleslokaler.

 

Grohe Blue Mono eller Duo?

Grohe Blue haner fås både i Mono, kun med danskvandsfunktion, til dem der måske allerede har en vandhane og kun er interesseret i det boblende guld. Ønsker ud en alt-i-en hane, er det Duo, som du er ude efter.

 

Grohe Blue C-Tud eller L-Tud?

Dette er primært et spørgsmål om æstetik. Synes du mere om det runde eller mere kantede design? En funktionel forskel er dog, at nogle haner med L-tud fås med udtrækkelig håndbruser, så du har mere mobilitet over din vandhane i køkkenet ved eksempelvis opvask.

 

Fordele ved Grohe Blue

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at benytte sig af Grohe Blue. For det første er vand et sundt alternativ til stort set andet, men der er bare et problem: Det er enten uden smag, eller smager grimt. Dette tager et Grohe Blue Vandsystem/Enhed sig af. Indsæt blot et af vores mikrofiltre og gør det af med rester af pesticider fra landbruget, rust fra vandrørene, kalk og klor fra vandrensningsanlæggene (klorinering som vandrensningsmetode) samt diverse tungmetaller, som alt i alt forringer både smagsoplevelsen, men potentielt også dit helbred på længere sigt.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password