facebook-script
Viser 1-100 af 114 element(er)

Grohe Blue/Red Tilbehør og Reservedele

Vi er én af Danmarks førende inden for tilbehør til dit GROHE Blue eller Red vandsystem. Om det så er småting som skabsrist og vejledninger eller større ting som filterhoveder eller nye greb til blandingsbatteriet, adaptere og forlængersæt, så står vi klar til at gøre dit GROHE vandsystem 100% kompatible med dine behov.

Reservedele

Viser 1-100 af 114 element(er)

Grohe Blue Pro Tryk Indikator

Er du også træt af at løbe tør for CO2 lige pludselig? Hvis du administrerer et større kontor, og folk står i kø for din lækre danskvandsmaskine, så kan det være super ærgerligt, hvis gassen løber ud, før du når at opdage det. Køb en Grohe Blue Pro Tryk Indikator og vær sikker på, at du altid ved, hvornår gassen er ved at løbe ud, og du skal til at ombytte dine flasker.

Grohe Blue Forlængersæt

Hvis du har et større forbrug af danskvand, er det en god idé med store flasker. De store flasker kan kobles til din Grohe Blue-maskine, men de kan ikke passe inden i. Se vores Grohe Blue forlængersæt, der gør, at du kan gemme dine større flasker et andet sted: Fx i et afsides rum eller skab.

Grohe Blue Pro Adapter

Grohe Blue Pro har fået nye anlæg pr. 01/2019 med digitalt display. Det betyder desværre, at gamle Grohe Blue Pro-haner ikke fungerer til det nye anlæg, hvilket skaber frustration blandt mange kunder, der ikke ønsker at investere i en ny hane, når den gamle er velfungerende. Derfor kan du hos watertrade købe en Gorhe Blue Pro adapter, som sikrer, at hanen og maskinen spiller sammen igen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password