Viser 1-97 af 97 element(er)

GROHE Sensia Arena

Viser 1-97 af 97 element(er)

GROHE Blue reservedele

Viser 1-97 af 97 element(er)

CO2 regulator 8 mm

599,00 kr.

GROHE Red reservedele

Viser 1-97 af 97 element(er)

Med GROHE Blue Pro skåner du miljøet, og det er billigere end danskvand

Sig farvel til store, fyldte plastflasker og alle de logistiske problemer, det medfører. Grohe Blue Pro giver velsmagende, filtreret vand direkte fra din vandhane. Med et Grohe vandsystem bliver det ikke nemmere, at gøre enten din arbejdsplads eller dit hjem til et flaskefrit område. Hos Watertrade sørger vi ovenikøbet for installation af GROHE Blue Home, så bliver det ikke nemmere.

Drikkevand på din måde med GROHE Blue Pro

Få dit helt eget filtersystem med et Grohe Blue køkkenarmatur, og slip for at købe danskvand på flaske. Med Blue armaturet kan du nemlig tappe filtreret og afkølet vand, med eller uden brus, direkte fra én hane.

Filtersystemet Grohe Blue Pro sørger også for at filtrere uønskede stoffer i vandet fra, så vandet kommer kalkfrit ud med en frisk smag. Stille, let brusende eller brusende vand vælges og aktiveres let med LED-knappen, der også blinker når filteret og Co2 flasken skal udskiftes.

Køleenheden leverer op til 3 liter kølet vand med brus i timen. Vandsystemet er nemt at montere og kan installeres uden tilførsel af eksternt rørføring. Dog påkræves ventilationshuller i bunden af køkkenskabet ved et Grohe Blue Pro.

Som en ekstra funktion har Grohe Blue Pro armaturet Bluetooth og Wifi forbindelse, hvilket muliggør monitorering af filter og Co2 flaske via Grohe Ondus appen, samt push notifikationer, når filteret er ved at løbe tør for Co2. Appen kan downloades gratis til Apple iOS 9.0 eller nyere og Android 4.3 eller nyere.

Vand tilpasset alles ønsker – vand uden, med medium eller meget brus

Grohe Blue Pro giver dig nem adgang til vand med brus. Vandsystemet har tre forskellige funktioner, så du kan få vand uden brus, med medium brus eller meget brus.

Foretrækker du filtreret og afkølet vand uden brus? Eller foretrækker du let perlende vand uden for meget brus? Du kan også få meget brus, hvis du ønsker en både brusende og tørstslukkende oplevelse. Grohe Blue Pro kan tilfredsstille alle behov, og som ejer af et Grohe Blue Pro skåner du også miljøet for en masse flasker og vandspild. Ved du endnu ikke, om vores produkt er noget for dig? Så kan du starte med at prøve vores engangs Co2 patron.

Køb et GROHE Blue Pro vandsystem hos Watertrade

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i vandløsninger til både private hjem og konterer. Er du træt af beskidt vand eller savner du mere brusende vand i din hverdag? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde en Grohe Blue Pro som passer til dine behov og til en god pris

Vi har et alsidigt udvalg af Grohe Home Pro systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det rigtige vandsystem til dit hjem eller til din arbejdsplads. Se også vores filter til vandhaner. Bestil din Grohe Blue Pro idag.

Vi går meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille vores produkter, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine produkter, hvis man ikke er tilfreds med dem. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade Grohe Blue Pro vandsystemer fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din GROHE Blue Pro

Hos Watertrade kan vi løse dit problem og du kan spare en del tid og penge hos os. Du kan altid finde et Grohe Blue Pro vandsystem som passer til dig, og det kan du finde på vores webshop. På vores webshop har vi alle Grohe Blue Pro vandsystemer på lager. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os via telefon eller du kan chatte med en af vores medarbejdere på vores webshop.

Ingen konto? Opret en her