Co2 flasker

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Køb en Co2 flaske som du kan benytte, imens dine andre flasker bliver genopfyldt

Har du sendt alle dine Co2 flasker til genopfyldning og derved mangler en Co2 flaske som du kan benytte imens? Så er du kommet til det rette sted! Hos Watertrade har vi et stort udvalg af Co2 flasker og gode Co2 priser, som du let og enkelt kan benytte, imens dine tomme flasker bliver genopfyldt.

 

Vi har flasker i størrelsen fra 425g til 3.75kg. så du kan altid finde netop den Co2 flaske som passer til dit behov. 

Ydermere, kan du bruge vores Co2 flasker til vores Grohe Blue vandanlæg. Mulighederne er store og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde netop den Co2 flaske som dækker dit behov – og du kan få dem til en skarp Co2 pris.

 

Nedenfor kan du se vores store udvalg af Co2 flasker samt priser på flaskerne.

Disse vandkølere kan køre med en stor Co2 flaske

Hos Watertrade har vi to slags vandanlæg som du kan bruge med en Co2 flaske. Vi har Grohe Blue Home og Grohe Blue Pro. Du kan finde alle priserne på vores hjemmeside. 

 

Grohe Home anbefales til brug i husstande op til 4 personer og Grohe Blue Pro anbefales til store hjem med 4+ personer samt til arbejdspladser. De er begge designet til at give dig forskellige typer af filtreret og afkølet vand med en brusende effekt såfremt det ønskes. Find det Grohe anlæg der passer lige til dig og dit behov. 

 

De små Co2 flasker kan benyttes til Grohe Blue Home anlæg, mens de lidt større flasker kan benyttes til Grohe Blue Pro anlæg. Samtidig kan Co2 flaskerne også benyttes til en masse andre typer vandanlæg, da det er med universal tilkobling. Få en god Co2 pris når du handler hos Watertrade. 

Hvem vil ikke gerne nyde frisk afkølet danskvand hver dag?

Få nem adgang til frisk og brusende vand med vores Co2 flasker. Hos Watertrade kan du købe Co2 i forskellige størrelser og til forskellige priser. Vi gør selvfølgelig altid alt for at give dig den bedste service hvis du har spørgsmål omkring vores produkter.

Kuldioxid bliver til kulsyre med vores Co2 flaske

Kuldioxid i vand kaldes i daglig tale for kulsyre. Kulsyre er en kemisk kombination der indeholder gassen kuldioxid. Kulsyre dannes når kuldioxid reagerer med en vandig opløsning.

Når man producerer kulsyreholdige drikke såsom sodavand eller danskvand, presser man under højt tryk kuldioxid ned i den vandige opløsning som skal være under 6 grader celsius. Den vandige opløsning binder dernæst kuldioxiden som bevirker at boblerne bliver i væsken. Det gør de fordi gasmolekylerne opløses og lægger sig mellem vandmolekylerne.

Et meget lille antal af kuldioxidmolekylerne reagerer også med et vandmolekyle og bliver til det der er selve kulsyreboblerne.

 

Forestil dig at kuldioxidmolekylet Co2 fjerner OH fra vandmolekylet H2O. Vandmolekylets andet H sætter sig på et O og så er kulsyremolekylet dannet.


Vores Co2 flaske passer til alle modeller af vandanlæg der findes på markedet. Du skal blot sørge for den rigtige regulator. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til vores Co2 flasker.

Få en god Co2 pris hos Watertrade

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i vandløsninger til både private og kontorer. Mangler du en Co2 flaske til dit vandanlæg? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde en god Co2 pris hos Watertrade. Se også vores Co2 flaske på 2 kg eller vores startssæt.

Hos Watertrade kan vi løse dit problem og du kan spare en masse tid og penge. Du kan altid finde den Co2 flaske som passer til netop dit behov på vores webshop. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig skulle du have spørgsmål. Så tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller vil høre om hvordan vi kan hjælpe netop dig. Du kan skrive til chatten på vores webshop eller sende os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password