Ansvarlig genanvendelse

"Take - Make - Waste". Desværre er dette på nuværende tidspunkt, måden hvorpå mange processer verden over fungerer. Hvor vi altså "tager, skaber og smider ud".

Hos Watertrade har vi en ambition om at tage afstand til denne forældede tankegang, og i stedet bidrage til en mere cirkulær økonomi, hvor materialer genanvendes meget mere. Dette støtter vi blandt andet ved at gamle og udgåede vandhaner sorteres i metaller og sendes til genbrug. Her anvendes de i alverdens industrier til at genskabe nye produkter.

Har du også fået skiftet dit filter af os gennem vores fordelagtige serviceaftaler? Så tager vi filteret med tilbage. Filtrene sendes samlet tilbage til producenten, hvor de genanvendes til produktionen af nye vandfiltre og derved fuldendes også den cyklus.

Godt for pengepungen og miljøet

Hos Watertrade sætter vi en ære i vores smarte og ressource besparende CO2 ombytningsservice.

Når du benytter denne service, sender du dine brugte CO2 flasker tilbage i den emballage du modtager dine nye flasker i. Ved at genbruge CO2 flaskerne er der naturligvis en mindre belastning på miljøet. Men det medvirker også til, at du kan opnå en besparelse.

Det er nemlig billigere at fylde eksisterende flasker op med CO2 end at producere nye flasker. Derfor vil du også spare penge på dine CO2 flasker, når du sender de gamle flasker retur til os.

Watertrade leverer en bæredygtig løsning for både kunde og miljø, altså en win win situation for alle!

KØB CO2 HER

Mindre plastik og mere genbrug

Vidste du at en almindelig husstand på fire personer, sparer op til 800 plastflasker årligt med en GROHE Blue Home?

Med et GROHE Blue Home anlæg får du leveret filtreret og afkølet vand direkte fra din GROHE Blue vandhane. Dette fjerner behovet for plastflasker, og er dermed en langt mere bæredygtig løsning.

Hos Watertrade sælger vi GROHE vandfiltre, som sikrer dig rent vand. Når filtrene er opbrugte og skal udskiftes, kan de sendes tilbage til GROHE. Her vil plasten blive forarbejdet til granulat og harpiksen der også bruges i filtrene regenereres og bruges delvist til fremstilling af nye patroner. Når filtrene kommer retur til GROHE, genanvendes 99% af materialerne, og dermed efterlades kun 1% som affald.

Med en serviceaftale hos Watertrade indsamles filterne ved servicebesøget og vi sørger for aflevering direkte til GROHE. På denne måde bidrager du til en mere bæredygtig hverdag.

Indsamlede filtre - klar til at blive genanvendt

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password