Engangsflasker

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Med en CO2 patron kan du nemt få bobler igen

Er du løbet tør for bobler? Så kan du nemt købe en CO2 patron til din Grohe Blue Pro hos Watertrade. Når du har brugt al kulsyren (en CO2 patron rækker til ca. 60 liter afhængig af type maskine og boblemængde) – kan du bytte din tomme CO2 patron til en ny.

Hos Watertrade har vi sammensat pakker til dig, som elsker vand med bobler. Du kan derfor købe mange CO2 patroner samtidig, i stedet for at købe en af gangen.

Derfor skal du vælge en CO2 patron

Med et Grohe Home Pro vandanlæg får dit vand et ekstra pift, og du får mere styr på, hvad du drikker, i forhold til når du køber flaskevand i butikken. Kulsyreholdige drikkevarer som, du køber i butikken, er ofte tilsat salt og sukker, mens postevand ikke indeholder noget, din krop ikke har brug for.

 

Vand er bedre med bobler. Når du sætter kulsyrecylinderen i din Grohe Home Pro, kan du forvandle kedeligt postevand om til sprudlende danskvand. Du kan købe en CO2 patron og du bytte den tomme CO2 patron hos os, så du kun betaler for kulsyren og ikke CO2 patronen.

Køb en CO2 patron hos Watertrade

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i vandløsninger til både private og kontorer. Er du træt af at løbe tør for bobler? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde en CO2 patron til en god pris, og som passer til din Grohe Home Pro.

 

Hos Watertrade kan vi løse dit problem og du kan spare en del tid og penge hos os. Du kan altid finde den CO2 patron som passer til netop dit behov, og du kan finde dem på vores webshop. Vi er altid klar på at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os eller skrive inde i chatten på vores webshop.

 

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande, og derfor har vi udviklet vores CO2 patron. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god kundeservice og skarpe priser.

 

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores kulsyre kan bruges til mange forskellige formål, lige fra fadøl anlæg til Grohe Home Pro – se også vores kulsyreflaske.

 

Derudover bruges kulsyre professionelt i kantiner, virksomheder, kommuner og andre steder hvor der serveres vand med brus. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde kulsyre de har behov for. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige størrelser CO2 flasker og CO2 patroner, både genopfyldelige flasker eller som engangsflasker.

 

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille en CO2 patron, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme CO2 patroner til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade CO2 fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter, så står vi altid klar på chatten på vores webshop og ellers er du velkommen til at ringe til os.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password