VIDEOGUIDES

Hvad kan vi hjælpe dig med?

keyboard_backspace Tilbage

Udluftning af en GROHE Blue Home

Hvornår er der optimal brus?

Efter du har udluftet din GROHE Blue Home, er alt trykket der har været dannet væk og det skal derfor lige oparbejdes igen.

Dette sker blot ved at bruge din GROHE Blue Home. Efter cirka 20-30 glas vand med brus vil maskinen have oparbejdet det optimale tryk igen, og der vil derfra være perfekt brus i dit vand med brus.

Du skal være opmærksom på, at ved den årlige rengøring af din køler, sørger rengøringsprogrammet også for at udlufte køleren.

Er du ikke meget for at skille din maskine ad kan du gøre følgende:

Afmonter CO2 flasken og tænd for rengøringsprogrammet direkte i displayet på din køler.

Efter cirka 25-35 minutter, når rengøringsprogrammet er kørt færdig, vil din køler være udluftet og klar til genmontering af CO2.

Watertrade har altid et stort lager af kølere på lager til øjeblikkelig levering. Husk altid, at hvis du bestiller en ny køler, skal du sørge for at køre en rengøring, inden du tager systemet i brug. Dette er naturligvis også for at undgå luft i systemet.

Vær opmærksom på, at du til samme pris som en ny GROHE Blue Home køler kan opgradere til Professional udgaven ved at indsende din gamle køler. 

Er du i tvivl eller har nogle spørgsmål, kan vi altid kontaktes på support@watertrade.dk.

GROHE Blue Home - U-tud - Krom

Gør dit drikkevand mere velsmagende og 100% rent med vores Grohe Blue kit i stilrent krom. Vælg mellem stille, letbrusende og brusende drikkevand og få en drikkeoplevelse udover det sædvanlige.
GROHE Blue Home - U-tud - Krom
19.999,00 kr.
Inkl. moms Levering inden for 1-2 dage
Antal
Ingen konto? Opret en her