Co2 refill

Spar penge med en Co2 flaske ombytning

Ved bestilling af nye Co2 flasker, kan du skåne miljøet ved at lave en Co2 flaske ombytning i stedet for at købe nye flasker. Du skal derfor sende dine gamle Co2 flasker retur af samme størrelse som du ønsker i refill.

 

Det lyder nærmest for godt til at være sandt. Hos Watertrade går vi ind for genanvendelighed af Co2 flasker og derfor har vi indført dette smarte system. Med Co2 flaske ombytning, kan du nemt og hurtigt ombytte dine Co2 flasker til nye og genopfyldte Co2 flasker.

 

Prisen på genopfyldeligt Co2 er væsentlig lavere end at købe engangsflasker som efter brug skal køres på genbrugspladsen.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Vi gør det nemt for dig at ombytte dine Co2 flasker

Når du køber vores refill pakker, skal du blot sørge for at ombytte de tomme flasker. Vi sender dig nye Co2 flasker inkl. en returlabel til brug for returnering af dine tomme Co2 flasker. Du betaler altså kun for selve Co2-indholdet, da du bytter med dine tomme Co2 flasker.

 

Når du køber vores Co2 refiller, skal du være særligt opmærksom på, at vi reserverer det fulde beløb for et startsæt på dit betalingskort. Dette svarer til både flaskernes og indholdets pris. Såfremt du ombytter dine tomme Co2 flasker indenfor 14 dage, vil vi kun trække det reserverede beløb for flaskernes indhold – de resterende reserverede penge for flaskerne frigives og vil aldrig blive trukket.

 

Hvis du ikke returnerer dine tomme Co2 flasker, vil det fulde reserverede beløb naturligvis blive opkrævet. Du kan læse mere om vores Co2 flaske ombytning her på siden.

 

Vi har gjort det nemt og hurtigt for forbrugeren at udføre en Co2 flaske ombytning og hvis du har spørgsmål til hvordan og hvorledes er du velkommen til at kontakte os.

 

Skån miljøet med en Co2 flaske ombytning

Vil du være med til at skåne miljøet, så bestil din nye Co2 refill hos Watertrade og ombyt dine Co2 flasker.

 

De danske have er fyldt med tomme flasker og plastik. Hos Watertrade vil vi gerne minimere spildet af tomme flasker samt den forurening som det medfører. Vi har gjort det nemt for dig at lave en Co2 flaske ombytning med vores retursystem – og så er det da en bonus at få en skarp pris på en opfyldning af gamle Co2 flasker.

 

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande, for at minimere brugen at plastikflasker samt levere en grønnere mulighed. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god service og skarpe priser.

 

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores Co2 flasker kan ombyttes og du vil hjælpe til et bedre miljø. Du kan læse om vores Co2 flaske ombytning her på siden.

 

Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde Co2 de har behov for. Derfor har vi lavet Co2 flaske ombytning servicen, som fokuserer på både miljøet og vores kunders ønsker.

 

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille Co2 flasker og at man simpelt kan returnere sine tomme flasker til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade Co2 fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter, står vi altid klar på chatten, som du kan finde på vores webshop, eller mail.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password