Filter

Grohe filter, ideelt til frisk og rent vand i hjemmet

Tænker du tit over om det vand du drikker er rent? Vandet i Danmark hører heldigvis til i den bedre halvdel i Europa, men derfor kan der stadig godt være skadelige stoffer i både grundvand og drikkevand.

 

Med et Grohe BWT filter kan du nu få 100% rent og frisk vand i hjemmet eller på kontoret. Vores Grohe BWT filter kan fås i forskellige størrelser herunder Grohe S, M eller L.

 

Med et Grohe BWT filter vil du få renere vand, fjerne urenheder som klorrester og andre skadelige ting samt få mere velsmagende vand.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Filter eller ikke filter?

Et filter filtrerer urenheder og snavs fra vandet og gør dit vand 100% rent og drikkeklart. Hvis du gerne vil have 100% rent vand, vil vi anbefale dig at bruge vores Grohe BWT filter.

 

Du kan kombinere et Grohe BWT filter med alle slags vandhaner samt vores Grohe vandanlæg. Du kan vælge mellem tre slags Grohe BWT filtrer: S, M eller L.

bytte den tomme CO2 patron hos, så du kun betaler for kulsyren og ikke CO2 patronen. ikke indeholder noget din krop ikke har br

Hvilket Grohe BWT filter skal du vælge?

Hos Watertrade vil vi anbefale vores Grohe S til personen som bor alene, Grohe M til to eller tre personer og Grohe L til +4 personer samt virksomheder.

 

Med et Grohe BWT filter har du altid ubegrænsede mængder af filtreret drikkevand klar til brug. Når et Grohe BWT filter bruges sammen med vores Grohe Blue vandanlæg, ledes postevandet gennem fem filtreringstrin for at fjerne alle uønskede stoffer, inklusiv tungmetaller.

 

Samtidig reducerer det kalkindholdet så der ikke er andet tilbage end en dejlig frisk smag. Det er nemt at udskifte Grohe filteret – du skal blot skrue den gamle filterpatron ud og skrue den nye i.

 

Den praktiske måde at nyde rent velsmagende drikkevand direkte fra hanen. 

 

Køb et Grohe BWT filter hos Watertrade

Hos Watertrade har vi mange års erfaring i filtre og vandløsninger til både private og kontorer. Er du træt af bismag i vandet af metal eller andet? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde et Grohe BWT filter til en god pris.

 

Vi har et bredt udvalg af Grohe BWT filter til vandhaner og til vores vandanlæg, så du nemt og hurtigt kan finde det rigtige filter til dit hjem eller kontor. Se også vores andre vandfilter til vandhaner.

 

Vi går meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille vores produkter og at man enkelt og simpelt kan returnere sine produkter. Hvis man af den ene eller anden årsag ikke er tilfreds med dem. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade Grohe BWT filter fra dag til dag og har en meget brugervenlig webshop.

 

Hos Watertrade kan vi løse dit problem og du kan sparer tid og penge hos os. Du kan altid finde det Grohe BWT filter som passer bedst til dig på vores webshop. Vi står klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan send os en mail eller chatte med os på vores webshop.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password