Bestillingsformular

Er det første gang du køber Co2? - Læs mere her

Hvis det er første gang du køber Co2 flasker, skal du købe vores Co2 Startsæt. Her betaler du både for flaskerne samt selve indholdet.

Fremover kan du benytte dig af vores refill pakker, du skal blot sørge for at returnere de tomme flasker.
Vi sender dig nye flasker inkl. et returlabel til brug for returnering af dine tomme flasker. Du betaler altså kun for selve Co2-indholdet da du bytter med dine tomme Co2-flasker.

VIGTIG INFORMATION! Hvis du køber vores Co2-refill pakke, skal du være særligt opmærksom på, at vi reserverer det fulde beløb for et startsæt. Svarende til både flaskernes og indholdets pris. Såfremt du sender dine tomme Co2-flasker retur inden for 14 dage, vil vi kun trække det reserverede beløb for flaskernes indhold – de resterende reserverede penge for flaskerne frigives og vil aldrig bliver trukket.

Hvis du ikke at returnere dine tomme flasker, vil det fulde reserverede beløb naturligvis blive opkrævet.

Læs mere nedenfor under “Hjælp & ofte stillede spørgsmål”.

Kontakt os

4 x 425 gram. Co2 startsæt / refill

3.75 kg. Co2 startsæt / refill

2 kg. Co2 startsæt / refill

  • 2 kg CO2 flasker (2 pak)

    Pris 1.798,00 kr. Normalpris 1.998,00 kr. -200,00 kr.
    2 kg kulsyre som svarer til omkring 350 liter vand med brus. Passer til GROHE Blue og mange andre producenter Prisen er inkl. 2 x 500 kr. for...

Hjælp & ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar

Når du køber refill-pakken, har du 14 dage fra modtagelse af fulde flasker til at sende dine tomme flasker retur.

Det er gratis når du bruger den medfølgende returlabel og afleverer pakken på et GLS Depot eller pakkeshop.

Returnerer du ikke flaskerne inden for tidsrammen, så trækker vi penge for flaskerne.

Kontakt os hvis du har udfordringer med at returnere flaskerne rettidigt.

Alle ordre bestilt inden kl. 12.00 afsendes samme dag, med levering i pakkeshop(GLS) næstkommende hverdag.

Vi tilbyder også andre leveringsmuligheder og de vil fremgå ved udtjekning.

Vi tager forbehold for leveringssvigt hos vores leverandør eller andet der kan give forlænget leveringstid.

Ja der er gratis returfragt via GLS pakkeshop på alle vores Co2 flasker.

Det er for at sikre at vi får betaling for flaskerne hvis du ikke returnerer de tomme flasker i forbindelse med refill-køb. Derfor reservere vi den yderligere omkostning for selve flasken. Det gør det også nemt for dig, hvis du er kommet til at bestille refill selvom du ikke nogle tomme flasker at returnere. (Hvis du har bestilt refill i stedet for startsæt skal du altså ikke foretage dig noget).


Vi sætter naturligvis pris på at du bestiller det korrekte produkt fra starten – omvendt skal du naturligvis ikke straffes hvis der skulle ske en fejl.

Du returnerer flaskerne i den samme kasse som du modtog de fyldte flasker i. Vores 2 samt 3.75 kilo Co2 leveres i en kasse klar til returnering. Du skal blot følge instruktionen der følger med, sætte returlabel på kassen og aflevere den i en GLS pakke shop.


Med Grohe 425 gram flasker, følger der både pakkelabel og beskrivelse med. Du må endelig IKKE bruge returmetoden via UPS da denne går direkte til Grohe og uden om os. Det vil betyde at du ikke får dine penge retur da Watertrade ikke modtager kassen retur.

Vi har valgt at tilbyde returnering via GLS da der findes utrolig mange afleveringssteder i Danmark, og vi gerne vil tilbyde en så bred afleveringsmulighed som muligt. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af leveringsmuligheder, så du kan få din pakke leveret så tæt på dig selv som muligt, hjemmelevering eller til arbejdspladsen, valget er dit.

Vi anbefaler at du altid har 1 fyldt flaske derhjemme imens der er nye på vej, dette er for at undgå at du løber tør for Co2.

Hvis du bruger Grohes vandanlæg med 425 gram Co2 flaske, er der altid en flaske med til selve anlægget. Du kan derfor sagtens bestille startpakken med 4 styk, da du så vil have 5 styk i alt, og dermed altid have en fyldt derhjemme. Har du ikke en så kan de bestilles enkeltvis.

Ved bestilling af 2 kilo samt 3.75 kilo leveres flaskerne i pakker med to flasker. For konstant at have en flaske til rådighed vil vi anbefale at du bestiller 2 kasser med 2 styk i hver, så har du altid Co2 til rådighed. Alternativt kan der bestilles en ekstra flaske separat.

Naturligvis. Vi kommer senere med muligheden for at levere på ½ paller til de kunder med stort forbrug, samt mulighed for EAN og faktura betaling.

Det er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt.

Desværre nej. Antallet skal passe overens med hvad der bestilles, ellers vil returemballagen ikke passe til.

Forsøg ikke at komme flere flasker i emballagen eller tape den udenpå.

Det gør vi desværre ikke. Flasken er en ejendomsflaske ligesom det kender fra Gas til gasgrill.

Ja, du skal blot kontakte os inden på vores chat eller kontaktformular

Hvordan skiftes CO2-flasken?

Ingen konto? Opret en her