Engangsflasker

Viser 1-2 af 2 element(er)

1200 gram

Viser 1-2 af 2 element(er)

CO2 engangsflaske fra Watertrade

Står du og leder efter en hurtig løsning på CO2, men ved at du ikke senere skal genopfylde? Så giver det måske ikke så meget mening for dig at betale pant for vores ombyttelige flasker og patroner. I stedet kan du benytte dig af vores CO2 engangsflasker, hvor kulsyren som altid er billig, og du betaler minimalt for selve flasken. Flasken er til gengæld ikke genanvendelig og kan smides ud sammen med dit sorterede affald.

Hvornår skal jeg bruge engangsflaske med kulsyre?

Hvis du skal bruge CO2 til en særlig lejlighed, men ikke bruger det til hverdag, kan det være en idé at benytte sig af engangsflaske. Det kan for eksempel være, at du skal holde fødselsdag og bruge kulsyre til et fadølsanlæg, eller måske eksperimenterer du med hjemmebryg og ved endnu ikke, om det er noget du vil fortsætte med fremadrettet.

Det kan også være, at dit fiskeakvarie har en pH-værdi, der er usund for dine fisk, men du regulerer kun akvarieklimaet en sjælden gang imellem. Hvis du derimod bruger CO2 på daglig/ugentlig basis til eksempelvis danskvand, så anbefaler vi vores CO2 patroner eller flasker, hvor man betaler pant første gang, men derefter kan ombytte sine flasker både hurtigt og billigt.Karbonering af øl – undgå flad øl ved hjemmebryg

Øl skal helst være rundt, blødt og lækkert i smagen, og hvis du nogensinde har smagt en flad øl eller sodavand, så ved du, at det på et splitsekund ødelægger hele glæden og spændingen ved at gå og passe og pleje sin hjemmebryg i månedsvis. Især hvis du har gået og talt det op over for venner og familie – øv!Naturlig- eller tvangskarbonering?

Naturlig karbonering i forskellige øltyper er en videnskab i sig selv, men generelt ligger typer som porter og stout i den lave ende ift. CO2-volumen, hvorimod hvedeøl ligger i den høje ende og ale samt lager midt imellem.

Den højeste CO2-volumen af øl, som man kan nå ved naturlig karbonering, er generelt 1.7, og det rækker normalt kun til porter og stout. Så hvis gerne vil hjemmebrygge hvede, ale eller bare en pilsner, så bliver man som regel nødt til at tvangskarbonere med en kulsyreflaske.

Hæld øllet på fustage, så det kommer under tryk og kan optage CO2, og tilsæt din kulsyre engangsflaske. Nu kan du endelig blære dig over for venner og familie med din hjemmebryggede øl igen.

 

Brug din CO2 engangsflaske til akvariet 

Har du fisk i akvarie? Fisk er faktisk utrolig følsomme over for vandets pH-værdi (balance mellem syrer og baser). For at gøre akvariet lidt mere livligt, og give fiskenes hjem lidt identitet, er akvarieplanter en rigtig god og hyggelig løsning.

Men planter, også under vand, lever på CO2, som er en syre, og det gør vandet mere basisk. Forskellige fiskearter trives i forskellige klimaer, men generelt er man på den sikre side med en pH-værdi mellem 5,5 og 8Justér vandets pH-værdi med kulsyre

Vand er for fisk, hvad luft er for os. Forestil dig, at luften var sur eller dårlig. Hvis ens akvarievand er blevet for basisk, kan man justere dets pH-værdi nedad ved at tilsætte kulsyre fra sin engangsflaske, som er en yderst økonomisk løsning, der er fuldstændig harmløst over for fiskene.

Mange tror fejlagtigt, at man på den måde vil forvandle akvarievandet til danskvand, men vand skal under tryk (som på en danskvandsmaskine eller i et Grohe-vandsystem), før det kan optage CO2. Benyt trygt vores kulsyre til at undgå trætte og dovne eller endda vilde og utilregnelige fisk, der mistrives i et forkert akvarieklima.Kulsyre engangsflasker i alle størrelser

Hos Watertrade ved vi om nogen, at behovet for CO2 kan svinge fra hobby til hobby og fra person til person. Derfor har vi valgt at holde flasker i både små, mellem og større størrelser, hhv. CO2 engangsflaske 600 g, 800 g og 1100 g. Dermed har vi dækket ind til alt fra førstegangs-ølbryggeren til den store entusiast inden for fiskeakvarier.CO2 engangsløsning til enhver lejlighed

Skal du holde fødselsdag, bryllup eller konfirmation? Måske noget helt fjerde - en helt særlig lejlighed? Øl og sodavand er essentielle for en god fest, det ved alle, men ikke alle ved, hvor

 

 

Om os

Watertrade er startet for at dække det store behov for kulsyre i de nordiske lande, og derfor har vi udviklet vores CO2 patron. Vi leverer til hele Norden og vores primære fokus er god kundeservice og skarpe priser.

 

 

Vores indkøbere sørger for at alle vores produkter som udgangspunkt kan købes i EU og at vi altid er skarpe på prisen. Vores kulsyre kan bruges til mange forskellige formål, lige fra fadøl anlæg til Grohe Home Pro – se også vores kulsyreflaske.

 

 

Derudover bruges kulsyre professionelt i kantiner, virksomheder, kommuner og andre steder hvor der serveres vand med brus. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde kulsyre de har behov for. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige størrelser CO2 flasker og CO2 patroner, både genopfyldelige flasker eller som engangsflasker.

 

 

Hos Watertrade går vi meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille en CO2 patron, og at man enkelt og simpelt kan returnere sine tomme CO2 patroner til genopfyldning. Som en af de eneste i Norden leverer Watertrade CO2 fra dag til dag og har et meget brugervenligt retursystem.

 

 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter, så står vi altid klar på chatten på vores webshop og ellers er du velkommen til at ringe til os.

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password